תרופה דחופה!

rony levy

New member
תרופה דחופה!

מיכל, יקירה! השפעת מכה בי ללא רחם. הגרון כואב. אני משתעל. הראש כואב מאוד. הרי לך אפוא אתגר מן המעלה הראשונה: ברצוני להבריא, ומהר ככל האפשר. שתיתי 1,256 כוסות תה עם מרווה ונענע ורוזמרין... הנה, מוטל אנכי למרגלותייך. אלף תודות!

השפעת של רוני :p

רוני ידידי! אם באמת היית שותה 1256 כוסות תה מזמן היית מבריא. מספיק לך 12 כוסות ביום. באמת שתית? אני מציאה לך כוס תה שמכיל מקלות קינמון, טיפות לימון, כף דבש. את הקינמון ניתן להרתיח בפיג`ן עד הופעת הבועות. לכסות את הכלי בצלחת למשך 12 דק`. ניתן במקביל לזרוק כמה עלי מרוה. לאחר שהתה התקרר, יש להוסיף כף דבש ולשתות לרויה. אם מרגישים צורך להקיא. יש להפטר מיד מהפסולת. כמו כן יש לבלוע שן שום קצוצה על הבוקר על קיבה ריקה. כן אני יודעת שזאת פצצת מימן. אבל זה מחסל את החידקים. הקפד על התהליך במשך 3 ימים רצופים. כדי להסיר ריח רע מהפה כדאי ללעוס פטרוזיליה. זה מפיג רחות. חוץ מזה תהנה מיומיים של חופש, לאן אתה רץ. הגוף שלך מאותת לך כי הוא עיף מהמתח. בהצלחה רוני יקירי ורפואה שלמה. עם הרבה אור ואהבה מיכל.

rony levy

New member
תודה, מיכל

מיכל, שלום! עובר לביצוע. לא אשכח גם את השום בבוקר. ובאמת, מה רע, מה, ביומיים-שלושה חופשה? לילה טוב, פיית הנדכאים...

מתוק שלי תודה על התואר :)

רוני חמוד! איך אתה מרגיש? אני מודה לך על תשומת הלב. שכחתי לצרף למתקון ההחלמה: אפשר לבקש מאשתך הנפלאה, קצת תשומת לב, נשיקה טובה נטולת חיידקים, אולי היא תסכים להחזיק לך את היד וללטף לך את המצח. זה מאד עוזר. תראה זה עזר לילדים שלי כשהיו קטנים. והרי מי אנחנו? לא ילדים קטנים של החיים? אוהבת אותך בכל ליבי. גם את אישתך היקרה. מקום לה גם כן בליבי. תמשיך לתמוך בי ובנו. שתהיה לי בריא רוני שלי. הרבה אור אחווה ואהבה. מיכל

למעלה