*תרועת חצוצרות*

*תרועת חצוצרות*

הקשיבו הקשיבו
בעוד שעה וקצת מתחיל יום חדש ומה מיוחד ביום הזה
נראה אם תצליחו לנחש מה קשור לשגיא
, בא פעם בשנה
ומתחרז עם מלט
*סטגדש*
יומולדת
אז מחר יש לשאגי יומולדת, ולמרות שהוא בטח עסוק בחגיגות בכפר הירוק עם חבריו החביבים ולא יוכל לקרוא את זה, רציתי לומר מזל"ט לבלונדי (הממ) האחד והיחיד, סגן מלכת אנגליה הכי חביב בעולם
שאגי, ווי לאב יו
אני מקווה שתהיה לך שנה חביבה מלאה בנצנצים וזכיות בלוטו, שתצליח בכל מה שתעשה ושתרגיש טוב מכל הבחינות
אתה הכי חמוד בעולם
, תישאר ככה ואל תאכל חיות
ממני, מלכת אנגליה
*מרגישה לא שייכת ורצה להתחבא בפינה*

MI§§ING

New member
חחחח חמודה

וואל לא נראה לי שהוא יקרא את זה אבל בכל זאת: שגיא אתה האח הקטן הכי חמדו בעולם שיהיה לך יומולדת מגניב במיוחד תעשה חיים ותשמור על עצמך אוהבתותך

dafi daf

New member
../images/Emo12.gif

תמוז! גיג! אהאהאהאהא אני אהיה אופטימית ואניח שהוא יראה את השירשור שגיגוש' האחד והיחיד אהובי
בכל העולם כולו הבנאדם הכי מתוק עלי האדמות שיכול לגרום לי לחרבן מרוב אושר בכול רגע נתון
שיהיה לך המונים המונים של מזל
טוף שתהיה לך את היומולדת
הכי טובה בכל היקומים תישאר כזה איש מתקרפ ומסוקס ותעשה לי אייס קפה!
אוהבת אותך
יותר משאתה יכול לדמיין,
דאפי

jack 1

New member
מזל"ט שגיא!!!

אני גרוע בברכות אז ממ שיהיה יומהולדת שמח אנד סטאף.

Tinkerblack

New member
שגיא בבית חולה

אז מכוער תרגיש יותר טוב כרגע סיימתי לדבר איתתך בטלפון אבל אמרתי לך שגם אני אגיב כאן לא מכוער שרמוט קטן? מזל טוב עד מאה ועשרים שנה ושתמשיך לאהוב אותי להיות חולה עליי- בוכה קינברלי ושתמיד תהיה כמו שאתה הומו קטן וחמוד אהה ודש ליחזקאל? ככה קראו לו? גאד כבר לא זוכרת חחח

coockiemonster

New member
הפי בירסדי!

מי אתה שגיא?! אז מה שאנלא יודעת מי אתה...טוב אני דיי סבבה בברכות, אז קבל אחת: יומולדת לשגיא יומולדת שמייח איזה יופ יפע היום הכל פורח יש שמש בשמיים ויש רוח קרירה אבל שגיא שוכב לו חולה במיטה הוא לא יוצא לשחק במים הוא לא יוצא לרכב על אפניים הוא קורא הודעות יומולדת שנופלות עליו מהשמיים כמו ההודעה הזאתי.. אז שגיא! באמת שיהיו לך תחיים הכי בקסימים שיכולים להיות, שצחייך כמה שיותר ושיהיו לך חיים מלאים במזג אוויר נפלא שכזה! אוהבת (מי אתה, שגיא?!) אורי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifגיגי יקירי, משוש חיי, אהובי לנצח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שיהיה לך המונים המונים על המונים מזלטוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יומולדת נפלא וכיפי עם המון מתנות וחברים../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif תרגיש טוף../images/Emo184.gif המוני בריאות ואושר, וכל מה שאתה מאחלה לעצמךךךך../images/Emo13.gif בהצלחה בפנימייה, תהנה ותעלה הפקות מאאגניבות../images/Emo99.gif אוהבתותך המוני המונים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif אההה וד"א, צפה לטלפון../images/Emo56.gif../images/Emo11.gif

slallum

New member
הא הא! הא הא הא!

שייגי, מזל טוב =] שיהיה לך המון מזל טוב, ושתזכה למזל טוב, ובנוסף לכך תקבל הרבה מזל טוב ;] לסיום ארצה לאחל לך מלא מזל טוב =] לילה טוב

slallum

New member
הא הא! הא הא הא!

שייגי, מזל טוב =] שיהיה לך המון מזל טוב, ושתזכה למזל טוב, ובנוסף לכך תקבל הרבה מזל טוב ;] לסיום ארצה לאחל לך מלא מזל טוב =] לילה טוב

slallum

New member
הא הא! הא הא הא!

slallum

New member
הא הא! הא הא הא!

שייגי, מזל טוב =] שיהיה לך המון מזל טוב, ושתזכה למזל טוב, ובנוסף לכך תקבל הרבה מזל טוב ;] לסיום ארצה לאחל לך מלא מזל טוב =]לילה טוב

מורן 1986

New member
../images/Emo99.gifשאאאגיאאאאאאאא../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אח
מושלם
שלי
שיהיה
לך
יום הולדת
נפלאאאאאאאאאאאא
עד
120 שנים
מתוקות
ונפלאות
תמשיך להיות
ילד
מושלם
ומתוק
כמו שאתה
שלעולם
לא תשכח
לחייך
שתמיד
תיהיה מוקף
בחברים
ואנשים
שאוהבים
אותך
(לא
שקשה
למצוא כאלה
)
וכמובן
המון
מזל טוב
אוהבת המונים
מורן

YaEloNeT

New member
שגיאאאאאאאא../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

מזל טוב איש
שתמשיך להיות כזה פקאצ מקסים

או או שגיא ../images/Emo66.gif

|4ו|
אתה סביר להניח לא תראה את זה, וגם אם כן אז באיחור ואז זה לא יהיה
רלוונטי, אז בכל מקרה, שיהיה לך המון המון מזל טוב. אוהבת|לב" אותך
|גאוה|

קטרפי

New member
יש לי שיר בשבילך ../images/Emo125.gif../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif

לשאגי יום הולדת מסריח ומטונף וכול ילדה וילד סותמים פה את האף אוי איזה גועל נפש אומר כל מי שבא הכל רק בוץ ורפש זוועה של מסיבה! (מתוך "יום הולדת מסריח לאוסקר") אז מה אם זה בדיליי של כמה ימים, רק עכשיו ניזכרתי בזה.... וגם התקשרתי אליך אז שלא תגיד שלא חשבתי עליך

למעלה