תרומת זרע

תרומת זרע

אני משתתפת פסיבית/אקטיבית בפורום נחמד זה. הפעם אני רוצה לשאול מה דעתכם/דעה של הבעלים בנושא תרומת זרע. אנחנו מטופלים מספר שנים ביחידת IVF בשל בעית זרע חמורה. לי אין בעיה רפואית. מאחורינו מספר לא מבוטל של מחזורי טיפול. לאחרונה התחלנו לחשוב על תרומת זרע, ובעלי לא מתלהב מהעניין. נראה לי שיהיה מוכן "כדי שאני לא אסבול", אבל הוא לא שלם עם ההחלטה. מה עושים? אני די בשלה אבל לא אחליט על דעת עצמי לבד. תודה מראש. רוצה להתיעץ.

oorly

New member
חכי עד שבעלך יהיה מוכן

אני מבינה את בעלך!!! אל תכריחי אותו, חכי עד שזה יבוא מיוזמתו ובנתיים אל תתיאשי זה חייב לבוא!!!!!!!! בהצלחה

לימי5

New member
תני לא עוד להתבשל אחרת הוא לא ירצה

זה צריך לבוא ממנו. תנסי לגרום לו להבין ומה היה אם היית צריכה תרומת ביצית?

אופה3

New member
היי , שלום לך, קודם כל ברוכה הבאה

לפורום, והלוואי ותעברי לפורום השכן בקרוב תראי אצלנו הבעיה היא אצלי, אבל יש לי חברות בסיפור הזה כמו שלך, ואני חושבת שאת צריכה שבעלך, יהיה בטוח גם בזה, כי בכל זאת, זה זרע של גבר זר, וזה לא הבן שלו במאה אחוזים, וזה קצת קשה לדעתי, פשוט תנסו לדבר על זה, לחשוב על זה בכל מיני כיוונים, תנסי להבין מה הרגשות שלו, והכי הכי חשוב שהוא יהיה שלם עם זה. חוץ מזה תמיד יש עוד אפשרויות, והאפשרות הכי גדולה, שאתם תצליחו בהפריות, אז שיהיה כל טוב ובהצלחה האופה

מ ו ח

New member
ברוכה הבאה, ושהות קצרה ../images/Emo141.gif

היי גם אני מצטרפת לתגובות הקודמות ואומרת שאין ברירה אלא לתת לו את הזמן לעכל ולהבין את המצב. החלטה כזו צריכה להגיע מתוך השלמה עצמית שלו, ולכן הוא זקוק לזמן על מנת לעכל את מצבכם. תמכי בו הוא זקוק לזה. אני בטוחה שבעוד זמן קצר הוא יגיע עם ההחלטה הזו אלייך. שיהיה בהצלחה

למעלה