תרומת זרע תרומת זרע מישהו שמע או מכיר פורום/תמיכה בנושא תרומת זרע?
ס ספייסי המקורית New member 1/8/05 #2 אני יודעת מהיכן ניתן לרכוש../images/Emo8.gif נכתב ע"י taltuol10: תרומת זרע מישהו שמע או מכיר פורום/תמיכה בנושא תרומת זרע? לחץ כדי להרחיב... אני יודעת מהיכן ניתן לרכוש אם זה יעזור לך ניתן לרכוש באסף הרופא בעלות של 500 ש"ח
אני יודעת מהיכן ניתן לרכוש../images/Emo8.gif נכתב ע"י taltuol10: תרומת זרע מישהו שמע או מכיר פורום/תמיכה בנושא תרומת זרע? לחץ כדי להרחיב... אני יודעת מהיכן ניתן לרכוש אם זה יעזור לך ניתן לרכוש באסף הרופא בעלות של 500 ש"ח
א אדוינה New member 2/8/05 #3 הי טל ! נכתב ע"י taltuol10: תרומת זרע מישהו שמע או מכיר פורום/תמיכה בנושא תרומת זרע? לחץ כדי להרחיב... הי טל ! אני מכירה את פורום רפואי "פריון הגבר " (ראי קישור מצורף).אמנם הוא אינו פורום תמיכה,אבל ייתכן שגם שם יש מאותגרי זרע. מן הסתם,ותתקנו אותי אם אני טועה,שגברים פחות מוכנים לדבר על תרומת זרע לעומת הנשים. שיהיה לכם בהצלחה !
הי טל ! נכתב ע"י taltuol10: תרומת זרע מישהו שמע או מכיר פורום/תמיכה בנושא תרומת זרע? לחץ כדי להרחיב... הי טל ! אני מכירה את פורום רפואי "פריון הגבר " (ראי קישור מצורף).אמנם הוא אינו פורום תמיכה,אבל ייתכן שגם שם יש מאותגרי זרע. מן הסתם,ותתקנו אותי אם אני טועה,שגברים פחות מוכנים לדבר על תרומת זרע לעומת הנשים. שיהיה לכם בהצלחה !