תרומת דם

תרומת דם

שלום לכולם אני עד עכשיו הייתי רק נכנסת לפה קוראת ורואה את התמונות שלהכלבים המשגעים יש לי כלבה בת 5 וחצי שלקחתי אותה מצער בעלי חיים בתל אביב לפני 4 שנים אחרי שעברה התעללות ומאז חיי וחייה הרבה יותר טובים ושמחים (בעתיד אני ישלח לכם גם תמונות כרגע אין לי מצלמה דיגטלית) ועכשיו לשאלתי טושה כל חצי שנה תורמת דם (הוטרינר מזכיר לנו) השאלה שלי האם זה לא הרבה מדי כל חצי שנה ולא מסוכן (בגלל ההרדמה) אנחנו אומרות ללכת עוד שבוע ויש לי חששות אשמח לשמוח עצות

toomuchdogs

New member
את יכולה להפסיק....היא לא מכונת דם...

עד כמה שהעניין מבורך מאוד... אבל הרדמה לא בריאה לכלבים וכמו לאנשים היא גם מסוכנת... אם היא כבר תרמה בעבר, אפשר להוציא אותה לגמלאות, היא כבר תרמה את שלה זו דעתי.....

כל חצי שנה הרדמה לכלבה זה המון וזה לא בריא

ולא טוב אני מתפלאת על הוטרינר שדואג להזכיר לך לבוא ולהתרים אותה לדם. די מספיק היא תרמה מספיק. לא צריך יותר. ולא להרדים אותה עוד פעם ועוד פעם זה יכול לפגוע לה בבריאות.

ניל´´י

New member
למה הוא מרדים אותה??

הכלבים שלי תורמי הדם אינם מורדמים ואפילו לא מטשטשים אותם... סבתא ניל"י...

../images/Emo45.gif גם נזק תורם בלי הרדמה

ואפילו מהצוואר ולא מהיד, שזה יותר מהיר.

../images/Emo45.gifגם רוקו תורם בלי הרדמה ובלי נעליים../images/Emo70.gif

זה לא וטרינר זה קצב[:

AllRed

New member
הוט' שלך ממש לא מתעניין בבריאות הכלבה שלך

אה? - הוא אמור לדעת מה ההשלכות של הרדמה תכופה כ"כ. מה עוד הוא ממליץ לך? - מעניין לשמוע.

ומה את מקבלת בתמורה ?

מי זה הוטרינר אייל נחמיאס ? תרמתם מספיק שימצא מישהו אחר או שישלם לך, על כל מנת דם הוא מקבל 400 ש"ח מהלקוח ומה את מקבלת ? הרדמה ?

avia4pets

New member
מספיק - אל תעבירי אותה עוד התרמה.

מסוכן מאד הרדמה כל חצי נה, מעניין מי הוטרינר..תיהי עירנית הוא מסכן את הכלבה שלך..לדעתי לשקול אפילו להחליף וט'.

תודה רבה עזרתם לי מאוד

תודה רבה אני בתמימותי חשבתי שתרומת דם היא רק בהרדמה ז"א לא ידעתי וגם לא ידעתי שהוא מקבל כסף ובטח לא 400 ש"ח בלי שום קשר רציתי גם ככה להחליף וטרינר יש למשהו המלצה באזור חולון? ושוב תודה עזרתם לי.

C h i q u i t a

New member
היי טושה

בתור מישהי מתחום התרמות הדם לכלבים, אני מציעה שאם את באמת רוצה שהכלבה שלך תתרום, אבל כמו שצריך, היא יכולה לתרום בבנק הדם של המכון הוטרינרי בבית דגן. ההתרמות נעשות ללא הרדמה וגם נעשית למען בריאות כלל הכלבים - אין וטרינר שמרוויח מהסיפור - רק כלבים בניתוח שיודו לך ולכלבתך. אגב, אחרי שבועיים כבר הכלב חוזר לעצמו מבחינת כמות הדם. סתם לידע כללי. אם את רוצה יותר פרטים, את מוזמנת גם במסרים..

למעלה