אני היא המישהי ../images/Emo140.gif
ולשאלתך, את בדיקת הדם אני עושה אחת לשנה בשביל חסרים, מאחר ואני צמחונית חשוב לבדוק לפחות אחת לשנה, למה ביום ההולדת? כי אני פחדנית ואם לא יהיה לי תעריך מוגדר אני אתחמק עד אין סוף (השיא שלי היה 5 שנים - כישרון שכמוני
) בנוגע לחתימת ההורים, את תמיד יכולה לשקר, אבל אני באתי יחד עם אישור שני ההורים לבדיקת דם להתרמת מוח עצם - רק מעל גיל 17.... בתרומת דם יקפידו אפילו יותר, אפשר לסדר הכל, את יכולה להגיע למקום בו לא מכירים אותך ולזייף אישור או להוסיף שנה לחיים, את לא תתפסי, אבל אני לא אוהבת את האפשרות הזו.... אני בכל מקרה אמתין ל17 ודקה.... אנצל את ההזדמנות לחזור על שאלות שהיו לי ועדין לא קיבלו תשובה - אז יאללה חברה לתשאל את כל מי שידע שלכם - מוהר " מצרפת אותם שוב.... "יש לי שאלות נוספות, שאולי בעלי הנסיון יוכלו לענות להן - -כנוהג אני עורכת בדיקת דם ביום הולדתי, האם יש מניעה לבדיקת דם ותרומת דם באותו יום? -בנות מחויבות בבדיקת המוגלובין, מאחר ואני נאלצת לבדוק באופן קבוע, האם טופס של בדיקת חסרים יספיק? אם לא, האם ניתן למדוד בצורה נוספת מלבד הדקירה באצבע? -אני לוקחת ברזל כדי שלא יראה חסר בהמוגלובין, כמה זמן מראש אני צריכה לקחת את הכדורים? יש בעיה לתרום דם בנוסף לכדורים? וזהו.... אההה, בעצם לא.... יש למשהו דרך להתגבר על הפחד מהמחט????

"