תרומת בצית

מצב
הנושא נעול.

0101010

New member
תודה

תרומת בצית
שלום לכולם. אני בתחילת סידרת בדיקות לקבל תרומת בצית רוצה לישמוע האחת הבנות מהיא הפרוצידורה האים מישהי נסעה לקייב שבאוקרינה אים כן רוצה לישמוע עוד פרטים למשקורה שם וכן הוצאות כספיות תודה מראש ליאת
תודה
לצביטניק תודה לך חמודה .מאמינה שאצתרך פה עוד את עזרתכם אני רק בתחלית הדרך בהצלחה לכולם שנה טובה ופוריה

0101010

New member
תרומת בצית

תרומת בצית
שלום לכולם. אני בתחילת סידרת בדיקות לקבל תרומת בצית רוצה לישמוע האחת הבנות מהיא הפרוצידורה האים מישהי נסעה לקייב שבאוקרינה אים כן רוצה לישמוע עוד פרטים למשקורה שם וכן הוצאות כספיות תודה מראש ליאת

לא נסעתי לקייב אלא הביאו לי ארצה את

תרומת בצית
לא נסעתי לקייב אלא הביאו לי ארצה את
העוברים, אבל מה שהרופא סיפר לי שיוצאים ביום חמישי מהארץ ומי שנוסעת לשם לפני כן יש לסדר הסדרי תשלומים על תרומת הביציות, שלי עלה 4000$ ומשהו פלוס מי שנוסעת משלמת עוד כ-400 - 500 $ עבור כרטיס טיסה , מלון והסדרי קרקע, מגיעים ביום חמישי למחרת יום שישי עושים את החזרת העוברים וביום ראשון חוזרים הביתה. כמובן שהרופא שלי סיפר עוד שיוצאות קבוצה של נשים יחד איתו לקייב שבמקרה הזה קוראים לו פרופ' ליסינג הוא נשיא איגוד של תרומת ביציות מקייב, מבלים בערב כולם ביחד גם לפני וגם אחרי וזהו וחוזרים הביתה עם עוברים בתוך הרחם. כמובן יש לציין שמי שנוסעת הרופא מכין את הנתרמת מבחינת התרופות לפחות כשבועיים לפני. בהצלחה.

0101010

New member
זמן המתנה

תרומת בצית
זמן המתנה
שלום לפי ההתרשמות שלי מהכותבות כאן מיתעוררות בעיות או עיכובים בזמן המתנה לתרומה או בנסיעות לחול מהו מסלול פדיוס ?מה זמן המתנה לתרומת בצית בארץ או בנסיעה לחול? אגב אני מטופלת של פרופסור משיח ואיתו אני אמורה לינסוע תודה שנה טובה לכולם

0101010

New member
מסלול קייב

זמן המתנה
שלום לפי ההתרשמות שלי מהכותבות כאן מיתעוררות בעיות או עיכובים בזמן המתנה לתרומה או בנסיעות לחול מהו מסלול פדיוס ?מה זמן המתנה לתרומת בצית בארץ או בנסיעה לחול? אגב אני מטופלת של פרופסור משיח ואיתו אני אמורה לינסוע תודה שנה טובה לכולם
מסלול קייב
אגב אני נוסעת במסלול קייב ידוע לך אים מסלול זה קל יותר?

מה שידוע לי שהמסלול הזה עובד יותר

מסלול קייב
אגב אני נוסעת במסלול קייב ידוע לך אים מסלול זה קל יותר?
מה שידוע לי שהמסלול הזה עובד יותר
מהר הן מבחינת הזמן , הן מביחנת החזרת עוברים אני לא התאכזבתי בכלל!! שיהיה לך שנה טובה שנה של הצחלה ושנה עגולה.

יש הרבה מאוד חומר על פדיוס

זמן המתנה
יש הרבה מאוד חומר על פדיוס
בעמודי הפורום. כל שאת צריכה לעשות זה להקליד את המילה "פדיוס" בתיבת החיפוש למעלה. אם אחרי שתקראי תרצי לשאלול שאלות ספציפיות, נשמח לענות. בעקרון- לוקח בין שבועיים לחודשיים עד שמוצאים בפדיוס תורמת מתאימה (מנסיוני האישי, זה הרבה פחות מחודשיים), ומרגע שסגרתם על התורמת, זה לוקח עד חודשיים נוספים ליצור סינכרוניזציה בינך לבינה. בקיצור- כל העסק לוקח בין חודשיים לארבעה מרגע שאת יוצרת איתם קשר. בהצלחה

0101010

New member
בציות

תרומת בצית
בציות
היי לכולם. כמה בציות נותנים בכל טיפול במסלול קייב (אסותא)

שבע שמונה לא יותר בהצלחה../images/Emo50.gif

בציות
היי לכולם. כמה בציות נותנים בכל טיפול במסלול קייב (אסותא)
שבע שמונה לא יותר בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה