תרומת בצית גיל 47

נשמח אם תשתפי מאין המידע
והאם העוברים שניתנו היו באיכות שהובטחה
איילת

נטע701

New member
אם מקבלים דוח מהמעבדה בחו"ל

שבו כתוב מתי נשאבו הביציות, כמה נשאבו כמה הופרו, כמה תאים היו בעוברים שהוקפאו ומתי. אז איך אפשר לא ליידע?

ילדשני

New member
תרומת בצית גיל 47

הי בנות, בהתלבטות רבת שנים. יש לי בן מטיפולים כבר בן 6, ועדיין לא סגורה על עצמי האם רוצה או לא רוצה.. זה ממש מתיש. עד שכבר מחליטה שלא,... מספיק לי מבט אחד עליו ואז רגשות האשם צפים ועולים ומתחילה השאלה מאיפה מביאים את הכח לזה.
אבל השאלה העיקרית היא, התחלתי לברר ומנור באמת עלה על כולם בפופולריות שלו ובחוות דעת שאני קוראת פה עליהם.
השאלה, מהמונוסות, כולכן עשיתן את המסלול של הבאת עוברים קפואים לארץ או שנסעתן לחו"ל.
ועוד שאלה... אולי זה יעודד אותי קצת... מה הגיל הכי מבוגר שאתן מכירות שהביאה ילד לעולם מתרומת בצית?
נשיקות ותודה שאתן קיימות.

נטע701

New member
אצלי היה כתוב

כמה ביציות נשאבו ותאריך, כמה הופרו, וכמובן מידע לגבי העוברים, מספר תאים אחרי יום, מספר תאים אחרי יומיים ותאריך ההקפאה.
הנחתי שכולן מקבלות את המידע הזה בדוח, ואם הוא יוצא מהמעבדה בחו"ל, זה אומר שבוצע בחו"ל, ולא בארץ כפי שנטען בהודעה שהגבתי אליה.
אולי במקרים אחרים זה אחרת..

היי ,

אני חושבת שקודם כדאי שתקבלי החלטה עם עצמך אם את רוצה או לא רוצה, וכמה שיותר מהר, חבל על הזמן שעובר, ועימו הגיל עולה. באופן עקרוני החוק בארץ מתיר תרומה עד גיל 52. אני חושבת שיש בנות בפורום שהרו בגילך, אולי תקבלי מהן מענה.לגבי מסלול מנור, לדעתי הם מביאים טריים לארץ. כדאי לך להעיף מבט בטבלה של המסלולים, ולבחון היטב את כולם בטרם את מקבלת החלטה. בהצלחה!!

תיקון קטן-החוק בארץ מתיר עד 54 המסלולים מחו"ל מגבילים לגיל צעיר יותר...גם ההחזר מהמושלם

ברוכה הבאה בארץ נתקלתי בגיל 56, היה פירסום על כך בעיתון. החוק הוא עד גיל 54. מההיכרות שלי יש לא מעט שנוסעות להחזרה בחו"ל אם זה דרך הדסה לברנו צ'כיה, לאוקראינה לקפריסין או ספרד. יש גם החזרת עוברים טריים בארץ המובאים על ידי אינקובטורים מיוחדים בחברת מנור או ע"י פרופ בידר. בהצלחה איילת

נטע701

New member
קודם תחליטי אם את רוצה...

אני בערך בגילך, ונמצאת כעת בהריון שני מתרומה.
התלבטתי הרבה לפני שבכלל התחלתי בתהליך, גם בגלל הגיל, עד שהבנתי שהגיל מתקדם וככל שאתלבט יותר אהיה פחות צעירה. מראש גם ידעתי שאם אני נכנסת לעניין, זה מתוך כוונה לשני ילדים (לא תאומים), ולכן הגיל כמובן הוסיף עוד יותר ללחץ הזמן....
לי לא התאים לנסוע לחו"ל, וגם העדפתי החזרה על בסיס מחזור טבעי ולכן בחרתי להחזיר עוברים קפואים, בשני המקרים.
לדעתי הזמן שעובר רק מגביר את ההתלבטות מבחינת הגיל.
אם את שואלת לגבי הצלחות בכניסה להריון מקפואים, אז נראה לי שעניתי

תרומה בגיל 49

היי, אני בת 49 ומנסה להרות מתרומה (מנור).
מנור מדיקל מביאים עוברים טריים באינקובטור. העובר הראשון שמחזירים כמובן טרי ואת השאר כמובן מקפיאים.

נטע701

New member
אין כאן "כמובן". גם הראשון יכול להיות קפוא

אצלי הקפיאו את כל העוברים, כי רציתי החזרה על בסיס מחזור טבעי ללא הורמונים לטובת תזמונים.
ברור שלא תמיד יש את האפשרות, בפרט ככל שהגיל מתקדם.

למעלה