תרומת ביצית

free3

New member
גם אצלנו

רמת FSH גבוהה בטירוף מעל לממוצע. עשינו בדיקות דם נוספות לפני הIVF והוחלט להתחיל בתהליך. מאחר והיתה רק ביצית אחת הוחלט להפסיק ולא לבצע IVF והאופציה של תרומת ביצית נהייתה ממשית יותר. כנראה שבגלל רזרבה שחלתית נמוכה- יש סיכוי שהביציות אינן איכותיות והגוף לא מגיב לזריקות. נתקלתם במקרה של ביצית אחת בלבד? האם אפשרו לכם שאיבה והחזרת ביצית אחת בלבד? או שמיד החלטתם על תרומה?

מה הייתה רמת ה-FSH

מה הייתה רמת ה- FSH לפני התהליך. אם הוא מתחת ל-17 עדיין יש סיכוי להווצרות ביציות מספיק איכותיות. כאמור, לא הגענו לשלב IVF מאחר שלפלפל היה FSH לפני תחילת IUI עם Gonal F מחוץ לסקלה. אני שולח לך מסר אם יותר פרטים.

שאלות נפוצות וקישורים

למעלה יש סרגל כחול עם שאלות נפוצות וקישורים זה יכול לעזור לך עם עוד מידע יקר.

Yosepha

New member
מחשבה

free3: אין לי מושג אם נכון או לא, אבל אחד האקופונקטוריסטים שפגשתי טוען שעבודת הדיקור, שעובדת חזק מאד על התגובה השחלתית, יכולה גם להאיט את התדרדרות עבודת השחלות. שוב, אין לי מושג - אבל שווה אולי לבדוק. יוספה

סביון1

New member
לכל הנזקקות לתרומת ביצית

אני חוזרת על ההודעה שלי מלפני שבוע: אנחנו קוראות לכולכן להצטרף למאבק שלנו להשגת מימון מהמדינה להליכי תרומת ביצית. אין סיבה שלא נקבל מה שמטופלות IVF רגילות מקבלות!! הצטרפו למאבק! כל מה שעליכן לעשות זה לשלוח מייל לכתובת [email protected] או להתקשר 064-826733 סודיות מלאה מובטחת!

למעלה