תרומת ביצית

NYC2122

New member
תרומת ביצית

שלום בנות, אני חדשה באתר ומקווה שתוכלנה לעזור לי עם מידע. אני אמא בת 45 ומבקשת להרות שוב, לאחר שנפגשתי עם הגינקולוג שלי הוא הציע לי
על תרומת ביצית מיכוון שהסיכוי להרות עם הביציות שלי קטן מאוד וכמעט אפסי (הבחנה רק על פי גילי) , הייתי מאוד מופתעת מהתגובה שלו למרות שהבדיקת ההורמונים שלי )IVFשבדיקות ההורמונים חזרו עם תוצאות טובות. הרופא גם הוסיף שאין טעם לנסות הפריה חוץ גופית עם הביציות שלי (
מיכוון שהוא לא רוצה לשאוב ביציות ואז לגלות שהן אינן טובות.
אני אינני בזוגיות כרגע והילד הראשון שלי הוא מתרומת זרע בלבד, נכנסתי להריון הראשון בגיל 42 בניסיון ההזרעה השני (די מהר למרות הגיל).
אני חברה בקופת חולים מכבי, אין לי ביטוח משלים, כשטלפנתי אליהם לקבל מידע, הנציגה פשוט הקריאה לי את "זכויותיי" מהאתר, היא לא ידעה להסביר לי במילים פשוטות. הסיבה שהתקשרתי היא לקבל פרטים בצורה מובנת כי גם אני את הפרטים באתר קראתי וזה לא בדיוק ברור.
אני רק יודעת שמכבי מממנת לחברים עם ביטוח משלים ואם אין לי ביטוח משלים כרגע, אני יכולה להצטרף אך להמתין תקופה של כ 24 חודשים, למי יש זמן לחכות לעוד שנתיים?
האם מישהי ייודעת האם אפשר לעקוף את הכלל הזה, או האם בקופה אחרת הם יותר מבינים ותקופת ההמתנה היא קצרה יותר?
אני גם אשמח אם מישהי יכולה להסביר לי את התהליך והמסלולים לתרומת ביצית.
תודה מראש

himm893

New member
לצערי בכל הקופת צריך להמתין

24 חודשים . את כותבת פה על גופים מאד חזקים וקשים ואין שום דרך לעקוף את החוקים שלהם.

כשהולכים למסלול של תרומה המחירים נעים בין 30,000 ל- 35,000. תלוי מאד באיזה מסלול את בחורות ובאיזה בית חולים כך שאני כותבת את הסכום רק מנסיון אישי. ברגע שיש לנתרמת ביטוח משלים הקופת חולים מכסה סכום שנע בין ה- 8000 ש"ח ל- 10,000 ש"ח ( שוב תלוי באיזה קופה ) כלומר נותנת החזר כספי.
בהצלחה רבה ! ופה לכל שאלה :)

תרומת ביצית

שלום וברוכה הבאה.
בעיניי כדאי לנסות ניסיון אחד או שניים עם ביציות שלך. (אפשר לעשות בירור של הרזרבה השחלתית לפני או במקביל. זה בדיקת דם פשוטה).
לא שיש לי משהו נגד תרומת ביצית, אבל אני חושבת שבשביל השלמות עם ההחלטה שווה לנסות קודם.
לגבי הביטוחים - נדמה לי שתקופת האכשרה של הפלטינום (הביטוח משלים זהב של הכללית) היא שנה.
בהצלחה !

NYC2122

New member
שאיבת ביצית

האם תוכלנה לומר לי מה העלויות בשאיבת ביציות? אני בת 45 והקופה אינה מממנת את התהליך. תודה!

למה לא להרשם לתרומת ביצית בארץ?
ברוכה הבאה
במצב כזה שווה להרשם לתרומה בארץ אמנם יש זמן המתנה אך הוא יהיה קצר יותר מזמן אכשרה בכל ביטוח
וייצא לך יותר זול
איילת

NYC2122

New member
תרומת ביצית בארץ

מעניין שאת אומרת את זה, כי הרופא שלי כלל לא הציע לי את המסלול הזה. איפה נרשמים?

לא מפתיע זה תקוע כי כל מי שמרוויח מזה כסף לא מקדם את העניין ממה שידוע לי בהילל יפה ובאסף הרופא שווה להתקשר לברר ומעבר לזה תציצי ברשימת המסלולים הם נמצאים בסרגל למעלה בתוך כלים ומידע הודעות נבחרות אני דרך האפליקציה המחורבנת של תפוז אז לא יכולה לשים קישור

למעלה