תרומת ביצית

שוש 68

New member
תרומת ביצית

שלום בנות יקרות!

לאחר התלבטויות קשות החלטתי ללכת על תרומת ביצית ולוותר על ניסיון של ivf מבציות שלי ( אני מתה מפחד) .
אני מחיפה . מעונינת לקבל מידע על בי''ח אלישע.
האם יש כן משהי שהשתמשה בשירותי בי''ח אלישע?
מעוניינת בהמלצות על רופאים שעובדים עם בי''ח הזה.
עם מי צריך לדבר בכדי לקבל מידע מקיף ( טלפון אם יש) נכנסתי לאתר של בי''ח ולא מצאתי הרבה מידע במיוחד על מסלולים , עלויות, התחיבות למספר ביציות ועוברים להחזרה.
אין לי מושג איזה שאלות צריך לשאול אז אשמח לקבל כל מידע שיש בירשותכן.

תודה לכולן. אתן עוזרות הרבה לכל המתלבטות ולכל החדשות שלא יודעות איך להתחיל ( אני אחת מהן).

רוצה אני לאחל לכל הבנות שהרו המון מזל טוב.
ולבנות שעדיין מנסות בהצלחה . איספו כוח ואנרגיה להמשיך אני בטוחה שבאחד הימים תחזיקו בידכן את תינוקכן.
לכל אחת מיכן מגיע להיות אמא אתן חזקות ואמיצות.

שוב תודה
שוש

היי שוש

ברוכה הבאה אלינו רישמית

הפחד לגיטימי והרבה מאיתנו חששו בהתחלה, אבל הרצון לילד, ולשים סוף לטיפולים הקשים והכושלים מתגבר על כל החששות.
לגבי בית חולים אלישע, הם עובדים עם המסלול של פרופ' בידר ולברון. הם מביאים עוברים טריים או מוקפאים מקליניקה איסידה שבקייב.
יש לך מידע עליהם בטבלת קו המשווה מסלולים:
http://img2.tapuz.co.il/forums/1/f0671191-abc3-4a49-84a7-3cd4fa081192.xls
אני לא מכירה רופאים מהצפון, אז אני מקווה שתיכנסנה לכאן בנות שיוכלו לתת לך המלצות על רופאים.
אבל נתקלתי באתר של ד"ר שחר קול שעובד באלישע ובאתר שלו יש גם מידע על התרומה דרכם כולל טפסי הסכמה להליך שתוכלי לקרוא מראש:
http://ivf.co.il/he/hwhat-is-ivf/egg-donatio
בהצלחה!

totit8

New member
אלישע

עברתי במשך כ- 5 שנים טיפולי IVF באלישע ולכן מכירה את כל הרופאים. במידה ולא השתנה משהו בשנה האחרונה אז הרופאים שמטפלים בתרומת ביצית הם ד"ר קול ופרופסור איצקוביץ. אני לא התחברתי לאף אחד מהם וחשבתי לעצמי ש"משנה מקום, משנה מזל" ואכן, נקלטתי בהחזרה ראשונה במסלול של מנור

לא משנה במה תבחרי בסופו של דבר, מאחלת לך המון הצלחה ואשמח לעזור במידה ותצטרכי.

2 מתוקים

New member
שלום שוש

אני עשיתי תרומת ביצית מאלישע. (האחות מירה מטפלת בנושא) אצל פרופ איצקוביץ ניקלטתי בפעם הראשונה ויש לי תאומים מהממים בני שנה.

TWEETY =^.^=

New member
ראשית בהצלחה ענקית

בעניין אלישע,,,הבן שלי הוא תוצר אלישע אחרי אין ספור IVF
אני יכולה להמליץ לך שם על פרופ איצקוביץ או על דר דורית מנור שבעצמה עברה טיפולים, על דר שחר קול אני ממש לא יכולה להמליץ, עצם השם שלו עושה לי ....... (את מתארת לעצמך מה)...אם זה היה תלוי בו גם את הבן שלי לא היה לי

שוש 68

New member
תודה בנות

היי בנות!

תודה על התגובות והברכות.

2 מתוקים את יכולה לתת לי מידע על כל התהליך באלישע בבקשה.
איזה מסלול יש להם? לכמה בציות הם מתחייבים וכמה עוברים? מה איכות העוברים? ועלויות?
אשמח לקבל כל פיסת מידע בעניין. ( אני חוששת וכל התהליך. מהבילתי נודע) .

תודה שוש

למעלה