תרומת ביצית

מצב
הנושא נעול.

מפתחן

New member
תרומת ביצית

תרומת ביצית
שלום לכולכם אני חדשה בפורום בת 30 מאזור רחובות חברת קופת חולים כללית צריכה תרומת ביצית עקב FSH גבוה .מבקשת את עזרתכם 1)כיצד מתחילים לבדוק 2)איפה לבצע העלויות הכרוכות3) על איזה רופא הייתם ממליצים4) האם צריך לקבל מהקופה איזה אישור שבסוף יקנה לי החזר5)אבקש את עזרתכם בכל פיסת מידע בנושא שיכול להועיל תודה ובהצלחה לכולכם

צביטניק

New member
מידע

תרומת ביצית
שלום לכולכם אני חדשה בפורום בת 30 מאזור רחובות חברת קופת חולים כללית צריכה תרומת ביצית עקב FSH גבוה .מבקשת את עזרתכם 1)כיצד מתחילים לבדוק 2)איפה לבצע העלויות הכרוכות3) על איזה רופא הייתם ממליצים4) האם צריך לקבל מהקופה איזה אישור שבסוף יקנה לי החזר5)אבקש את עזרתכם בכל פיסת מידע בנושא שיכול להועיל תודה ובהצלחה לכולכם
מידע
ברוכה הבאה , והנה מספר תשובות לגבי המסלולים השונים , עייני בפורום למעלה בפס הכחול , שאלות נפוצות ושם יש על המסלולים השונים , עלויות וכו' . המסלולים הנפוצים כאן בפורום הם שלשה , אסותא/קייב , יש שתי אפשרויות של נסיעה לקייב או הבאת עוברים לארץ , שם יש שלשה רופאים , דור , לב רן ומשיח , מסלול נוסף פדיוס בקפריסין , את מתאמת איתם , ורופא מכין אותך בארץ , הרופאים הנפוצים כאן ממסלול זה הם זיידמן ושולמן , מסלול נוסף בני ציון חיפה/ רומניה דר קלדרון ולויט. העליות ימינה או שמאלה , בסביבות 4000 - 5000 דולר כולל הטיסות והשהיה ביקורי הרופא , שגם זה תלוי מי הרופא וכו' הכללית לא מחזירה על חו"ל , אבל על החזר באסותא , יש לברר הבנתי שמחזירים 3700 שקל עייני במסלולים ותחליטי במי את בוחרת

יהלום

תרומת ביצית
יהלום
מפתחן היי, אני הבאתי לעצמי תרומת ביציות מקייב דרך פרופ' ליסינג, העלות כמו שציינה עלתה לי 4000 $ ויש אפשרות לא לנסוע ולהביא אותן לארץ ואז לבצע את ההחזרה שזה עוד תשלום בנפרד בסביבות ה-3600 ש"ח. אני לקראת החזרה ואני עושה באופן פרטי במדיקל סנטר בהרצליה. התהליך נעשה בצורה מבוקרת ומאוד אחראית ומי שנוסעת לשם זה יוצא ביום חמישי עושים שם את ההחזרה לרחם וחוזרים ביום ראשון לארץ. ואם את מעונינת באות פרופסור שלמעשה הוא נשיא האיגוד של תרומת ביציות בקייב בשימחה אוכל למסור לך ותקבעי איתו במרפאה הפרטית שלו. מאחלת לך בהצלחה ותהיה אופטימית לאורך כל הדרך.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה

נא להכיר, זאת ביתי, ניצן
|מאוהב והשבוע תהיה בת 8 חודשים. היא הגיע עלינו במסלול בני-ציון רומניה בסיבוב הראשון. עיצתי הראשונה והעיקרית היינה
טריים... טריים...טריים
אחוזי ההצלחה עבור עבורים טריים היינה בסביבות 50% לעומת 28.9% עוברים קפואים. מאחר והתהליך כולה יוצאמה כיס שלך, כי קופ"ח אינה מחזירה אגורה שחוקה, עדיף ללכת על מה שמגדיל את האחוזים במיוחד כאשר אין אין הבדל במחיר. (הנתונים היינם מתוך מחקר סטיטסטי של ה- CDC שהוא מכון בלתי תלוי של משרד הבריאות של ממשלת ארה"ב) הרופאים המומלצים ועם אחוזי ההצלחה ביותר גבוהים, בפורום, בצורה עקראי, הינם: קלדרון - מסלול רומניה
בני-ציון זיידמן - מסלול פדיוס (קפריסין) לויט - מסלול רומניה
בני-ציון לב-רן - קייב
אסותא משיח - קייב
אסותא בר-חווה - מסלול זיגי (קפריסין) על המסלולים השונים את יכולה לקרוא הקישור הזה קיבלת המון המון מידע ואני מקווה שלא יותר מידי לעיכול על ההתחלה
המון המון המון בהצלחה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה

כבר קיבלת את רוב המידע ,יש הרבה סיפורים על חוויות אישיות,הצלחות,ילדים,וגם על כשלונות בטיפול לצערי. מציעה לך לדפדף אחורה,בנוסף לכל הקישורים שקיבלת כבר. נשמח לענות על שאלות נוספות. אז הצעד השני,(הראשון הוא לקרוא) הוא לבחור רופא,או מסלול. שיהיה בהצלחה,ומעבר מהיר לפורום הנחשק (פורום הריון אחרי טיפולים) אפשר גם להמשיך לנסות טבעי במקביל. יש הוכחות להריון ספונטני עם FSH גבוה,גם בפורום הזה. בהצלחה

sagivkr

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה

שיהיה בהצלחה בכל מסלול שתבחרי! יפעת

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה
ו

כבר מסרו לך את הקישורים למידע החשוב. אני חושבת שבאמת כדאי קודם כל לקרוא את המידע הרב שקיים בפורום, ואז לרכז לך שאלות שיעלו ולשאול- כולם יענו בשמחה לפי הידע והנסיון שלהם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה