תרומת ביצית

מצב
הנושא נעול.

צפי 34

New member
תרומת ביצית

תרומת ביצית
אנחנו לקראת הליך של תרומת ביצית. איפה מתחילים? לאן לפנות?(אנחנו גרים בתל אביב)אנא המליצו..

בריזה1

New member
ברוכה הבאה צפי../images/Emo140.gif

תרומת ביצית
אנחנו לקראת הליך של תרומת ביצית. איפה מתחילים? לאן לפנות?(אנחנו גרים בתל אביב)אנא המליצו..
ברוכה הבאה צפי

שמחה להיות הראשונה שמקבלת אותך. אז מתחילים כאן, בפורום. לדעתי זאת הדרך הכי טובה. נכנסים לשאלות הנפוצות ומתרשמים מהמסלולים. בגדול יש מספר מסלולים: א. טריים בחו"ל - קייב, רומניה, פדיוס.... ב. טריים בארץ - אסותא (מביאים את העוברים באינקובטור) ג. מוקפאים. לדעתי טריים/חו"ל הוא המסלול העדיף בגלל % הסיכוי הגבוה אבל לא כולם חושבים ככה וכל אחד מסיבותיו. את יכולה לשאול כל שאלה גם במסר אישי אשמח לענות. המון מידע תמצאי גם מקריאה בין דפי הפורום, אני חרשתי את הפורופ ימים שלמים. והכי חשוב מה שלא תבחרי - בהצלחה.

צפי 34

New member
תודה לבריזה 1

ברוכה הבאה צפי

שמחה להיות הראשונה שמקבלת אותך. אז מתחילים כאן, בפורום. לדעתי זאת הדרך הכי טובה. נכנסים לשאלות הנפוצות ומתרשמים מהמסלולים. בגדול יש מספר מסלולים: א. טריים בחו"ל - קייב, רומניה, פדיוס.... ב. טריים בארץ - אסותא (מביאים את העוברים באינקובטור) ג. מוקפאים. לדעתי טריים/חו"ל הוא המסלול העדיף בגלל % הסיכוי הגבוה אבל לא כולם חושבים ככה וכל אחד מסיבותיו. את יכולה לשאול כל שאלה גם במסר אישי אשמח לענות. המון מידע תמצאי גם מקריאה בין דפי הפורום, אני חרשתי את הפורופ ימים שלמים. והכי חשוב מה שלא תבחרי - בהצלחה.
תודה לבריזה 1
תודה לך על התשובה החמה והמהירה. כרגע אנחנו שוקלים לפנות לאסותא. האם יש לקוראות המלצות על רופא מאסותא (מהעמותה של IVI ) לעבור עימו את התהליך?

topaz4

New member
ברוכה הבאה

תודה לבריזה 1
תודה לך על התשובה החמה והמהירה. כרגע אנחנו שוקלים לפנות לאסותא. האם יש לקוראות המלצות על רופא מאסותא (מהעמותה של IVI ) לעבור עימו את התהליך?
ברוכה הבאה
אני בוגרת אסותא מסלול קייב אצל משיח. בהחלט ממליצה על המסלול הזה. העדפנו לנסוע בכל פעם כי הזמן לקבלת טריים שמביאים באינקובטור הרבה יותר ארוך.
ואם יש לך עוד שאלות אל תהססי.

dalitsh

New member
ברוכה הבאה - לעזרה מצורף קובץ

תרומת ביצית
ברוכה הבאה - לעזרה מצורף קובץ
הי אני יודעת שאת מבולבלת כך כולם אני חושבת אבל לאט לאט הכל מתבהר וממליצה לך לעשות חיפוש בפורום זה ולחפש את כל השאלות שלך. תרומת ביצית כנראה נעשת בחו"ל והיא עולה כנראה 5500$ אם הלינק לא צורף אז הכתובת היא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=926&catId=6306 דליתhttp://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=926&catId=6306

נטאשה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה

כמו שכבר ענו לך, הפורום שלנו מלא באינפורמציה אנא, קראי ושאלי שאלות ספציפיות וכל אחד יענה לך לפי נסיונו. בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה צפי!!

תרומת ביצית
ברוכה הבאה צפי!!
קוראים, בוחרים,נוסעים לטיפול ואז מחכים לבטא חיובית. זו כל התורה כולה! שיהיה בהצלחה!!

ברוכה הבאה

תרומת ביצית
ברוכה הבאה
מאוד מאוד ממליצה על פרופ' זיידמן ועל פדיוס. האמת היא שזה המסלול היחיד שאני מכירה אבל עם הצלחות כמו שלו לא הייתי מחליפה אותו. בכל אופן- המון הצלחה בכל אשר תבחרי

ronitili

New member
ואני מסכימה עם רוית המקורית...../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה
מאוד מאוד ממליצה על פרופ' זיידמן ועל פדיוס. האמת היא שזה המסלול היחיד שאני מכירה אבל עם הצלחות כמו שלו לא הייתי מחליפה אותו. בכל אופן- המון הצלחה בכל אשר תבחרי
ואני מסכימה עם רוית המקורית...

ברוכה הבאה ובהצלחה

ברוכה הבאה לביתנו החם../images/Emo140.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה לביתנו החם

כבר ענו לך והמליצו אבל לא כיוונו. אני מצרף לך קישור לרשימת המסלולים ומידע מרוכז שנמצא בפורום על מסלולי התרומה הנפוצים לנו בפורום. אני אישית ממליץ לך ללכת על המסלולים המתעסקים בעיקר עם עוברים טריים לאור העובדה שלעוברים טריים יש 50% הצלחה לעומת 29% אחוז לעוברים קופאיים. (ע"פ המחקר העדכני של ה- CDC שהוא גוף בלתי תלוי של משרד הבריאות השל ארה"ב) אנחנו הצלחנו בסיבוב ראשון במסלול בני-ציון
רומניה עם ד"ר קלדרון בשבוע הבאה בתנו חוגגת חצי שנה. המון המון בהצלחה וברוכה הבאה

היי צפי, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תרומת ביצית
היי צפי, ברוכה הבאה

גם אני בדעה של לאסוף כמה שיותר מידע ומתוכו תתבשל ההחלטה והפורום הזה מלא באינפורמציה ובכלל לשאול ולשאול. בכל מקרה מאחלת המון המון המון הצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה