תרומת ביצית

מצב
הנושא נעול.

תימניה1

New member
תרומת ביצית

תרומת ביצית
ברצוני לשאול האם יש כאן מטופלות לתרומת ביצית בגילאי 30?

למלח לא אבל לפלפלת ../images/Emo45.gif ../images/Emo57.gif

תרומת ביציות
למלח של פלפל האם יש לך כבר הריון?
למלח לא אבל לפלפלת

בעצם יש לנו הריון ..... דרך אגב מאיפה הניק הזה, את תמניה? כי אני כן בכלל נשמח לשמוע יותר פרטים עליך, בת כמה את , איפה את בתהליך, איך הגעת ל
שלנו וכו'

תימניה1

New member
תשובה לפלפלת

למלח לא אבל לפלפלת

בעצם יש לנו הריון ..... דרך אגב מאיפה הניק הזה, את תמניה? כי אני כן בכלל נשמח לשמוע יותר פרטים עליך, בת כמה את , איפה את בתהליך, איך הגעת ל
שלנו וכו'
תשובה לפלפלת
אני גם תימניה ואני בת 30 ואני נימצאת כרגע בהמתנה לביציות המופרות בעוד כשבועיים בע"ה צריכים להגיע באיזה חודש את?

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!

תרומת ביצית
ברוכה הבאה!
אני מנחשת נכון,שאת מטופלת באסותא וממתינה לעוברים שמגיעים באינקובטור המיוחד שלהם? אנא ספרי לנו יותר על עצמך.את מוזמנת כמובן גם להכיר אותנו.יש שירשור היתפקדות בעמוד הראשון של הפורום. שיהיה לך בהצלחה! אנא הישארי ועדכני אותנו. נ.ב. בבקשה לשרשר את ההודעות,כדי שהעמודים לא יעברו מהר.

תימניה1

New member
יש לי שאלה....../images/Emo35.gif

תרומת ביצית
יש לי שאלה....

אני רוצה בבקשה ממי שיודע שיענה לי על השאלה,לאחר ההפריה מקפיאים את העובר ,מתי הוא הופך להיות 6-8 תאים?מיד לאחר ההפרייה, או לאחר ההפשרה (הוא גדל)?

ronitili

New member
אמור לגדול לאחר ההפשרה

יש לי שאלה....

אני רוצה בבקשה ממי שיודע שיענה לי על השאלה,לאחר ההפריה מקפיאים את העובר ,מתי הוא הופך להיות 6-8 תאים?מיד לאחר ההפרייה, או לאחר ההפשרה (הוא גדל)?
אמור לגדול לאחר ההפשרה
אידאלי להקפיא מיד אחרי ההפריה כשהוא במצב של שני תאים אחרי ההפשרה נותנים לו יום-יומיים לגדול ל 6-8 תאים ואז מחזירים לרחם זו השיטה במכון פדיוס - לא יודעת לגבי אחרים כך גם הבנו שכנראה יש לנו בעיית זרע - העוברים המופשרים לא המשיכו לגדול ונתקעו במצב של שני תאים. יש המקפיאים אחרי יומיים שלושה במצב של 6-8 תאים, ואז עם ההפשרה הם בדר"כ מאבדים כמה תאים. עוברים שמאבדים יותר מ 50% לא ראויים להחזרה (למשל - הוקפאו ב 8 תאים, כשהופשרו נותרו שלושה בלבד)

תימניה1

New member
ל-ronitili

אמור לגדול לאחר ההפשרה
אידאלי להקפיא מיד אחרי ההפריה כשהוא במצב של שני תאים אחרי ההפשרה נותנים לו יום-יומיים לגדול ל 6-8 תאים ואז מחזירים לרחם זו השיטה במכון פדיוס - לא יודעת לגבי אחרים כך גם הבנו שכנראה יש לנו בעיית זרע - העוברים המופשרים לא המשיכו לגדול ונתקעו במצב של שני תאים. יש המקפיאים אחרי יומיים שלושה במצב של 6-8 תאים, ואז עם ההפשרה הם בדר"כ מאבדים כמה תאים. עוברים שמאבדים יותר מ 50% לא ראויים להחזרה (למשל - הוקפאו ב 8 תאים, כשהופשרו נותרו שלושה בלבד)
ל-ronitili
האם ידעת מראש שיש בעיית זרע?כמות נמוכה של זרע או שאת חושבת כך בגלל שהעובר לא התפתח(מעל 2 תאים)

Yaldi

New member
בוקר טוב תימניה

עישון וטיפול...
האם מישהי מפה מעשנת בזמן הטיפול?(ההכנה)
מאוד הייתי רוצה לקבל תשובה.....
בוקר טוב תימניה
לפני הטיפול הראשון(לפני שנתיים) הפסקתי לעשן-אחרי 10 שנים!!!! לא היה לי שום רצון להפסיק עד לטיפולים,היה קשה אך לא רציתי להוריד אפילו באחוז אחד את הסיכויים. לא ניראה לי מומלץ וזו הזדמנות נהדרת לחתוך.

תימניה1

New member
ל-yaldi

בוקר טוב תימניה
לפני הטיפול הראשון(לפני שנתיים) הפסקתי לעשן-אחרי 10 שנים!!!! לא היה לי שום רצון להפסיק עד לטיפולים,היה קשה אך לא רציתי להוריד אפילו באחוז אחד את הסיכויים. לא ניראה לי מומלץ וזו הזדמנות נהדרת לחתוך.
ל-yaldi
בת כמה את? האם את בהריון לאחר שהפסקת לעשן בהכנה?

אדוינה

New member
בוקר טוב !

עישון וטיפול...
האם מישהי מפה מעשנת בזמן הטיפול?(ההכנה)
מאוד הייתי רוצה לקבל תשובה.....
בוקר טוב !
בבקשה לשרשר את ההודעות.ביקשתי ממך גם במסר אישי. בעמוד הראשי של הפורום יש מקום ל- 20 הודעות ראשיות. כל פעם שאת פותחת הודעה חדשה אז ההודעה הראשית שנמצאת בסוף העמוד הראשון של הפורום עוברת לעמוד הבא. הודעה ראשית שהיא בת 72 שעות לא תקפוץ יותר, לכן מקבל בפורומים לא לפתוח יותר מהודעה חדשה אלא פעם ביומיים ולשרשר להודעות קיימות בנושאים דומים . תודה ויום טוב!

כל מה שרצית לדעת על לשרשר....../images/Emo63.gif

בוקר טוב !
בבקשה לשרשר את ההודעות.ביקשתי ממך גם במסר אישי. בעמוד הראשי של הפורום יש מקום ל- 20 הודעות ראשיות. כל פעם שאת פותחת הודעה חדשה אז ההודעה הראשית שנמצאת בסוף העמוד הראשון של הפורום עוברת לעמוד הבא. הודעה ראשית שהיא בת 72 שעות לא תקפוץ יותר, לכן מקבל בפורומים לא לפתוח יותר מהודעה חדשה אלא פעם ביומיים ולשרשר להודעות קיימות בנושאים דומים . תודה ויום טוב!
כל מה שרצית לדעת על לשרשר....

כל מה שרצית לדעת על לשרשר לא העזת לשאול. סיגל, את כל הזמן שאלות חברות פורום אם הן בהיריון. כל שבוע מתפרסמת בפורום ספירת מלאי שנטאשה מנהלת ובו באיזה שלב נמצא כל חברי הפורום החל מהמתנה להחזרה, בהיריון ועד לילדי הפורום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה