בטח שיש ואף יותר צעירותתרומת ביצית
ברצוני לשאול האם יש כאן מטופלות לתרומת ביצית בגילאי 30?![]()
תרומת ביציותתרומת ביצית
למלח לא אבל לפלפלתתרומת ביציות
למלח של פלפל האם יש לך כבר הריון?![]()
תשובה לפלפלתלמלח לא אבל לפלפלת![]()
![]()
בעצם יש לנו הריון ..... דרך אגב מאיפה הניק הזה, את תמניה? כי אני כן בכלל נשמח לשמוע יותר פרטים עליך, בת כמה את , איפה את בתהליך, איך הגעת לשלנו וכו'![]()
ברוכה הבאה!תרומת ביצית
יש לי שאלה....תרומת ביצית
אמור לגדול לאחר ההפשרהיש לי שאלה....![]()
אני רוצה בבקשה ממי שיודע שיענה לי על השאלה,לאחר ההפריה מקפיאים את העובר ,מתי הוא הופך להיות 6-8 תאים?מיד לאחר ההפרייה, או לאחר ההפשרה (הוא גדל)?![]()
![]()
ל-ronitiliאמור לגדול לאחר ההפשרה
אידאלי להקפיא מיד אחרי ההפריה כשהוא במצב של שני תאים אחרי ההפשרה נותנים לו יום-יומיים לגדול ל 6-8 תאים ואז מחזירים לרחם זו השיטה במכון פדיוס - לא יודעת לגבי אחרים כך גם הבנו שכנראה יש לנו בעיית זרע - העוברים המופשרים לא המשיכו לגדול ונתקעו במצב של שני תאים. יש המקפיאים אחרי יומיים שלושה במצב של 6-8 תאים, ואז עם ההפשרה הם בדר"כ מאבדים כמה תאים. עוברים שמאבדים יותר מ 50% לא ראויים להחזרה (למשל - הוקפאו ב 8 תאים, כשהופשרו נותרו שלושה בלבד)
לא ידענו, אי ההתפתחות היתה רמזל-ronitili
האם ידעת מראש שיש בעיית זרע?כמות נמוכה של זרע או שאת חושבת כך בגלל שהעובר לא התפתח(מעל 2 תאים)![]()
הגיל לא קובע.....תרומת ביצית
לטליההגיל לא קובע.....
אני בת 32 ויש המון בננות בגיל ה - 30 ואף צעירות מגיל זה.
חנוכהתרומת ביצית
עישון וטיפול...חנוכה
חנוכה שמח לכולם ובהצלחה.........![]()
![]()
![]()
בוקר טוב תימניהעישון וטיפול...
האם מישהי מפה מעשנת בזמן הטיפול?(ההכנה)מאוד הייתי רוצה לקבל תשובה.....![]()
ל-yaldiבוקר טוב תימניה
לפני הטיפול הראשון(לפני שנתיים) הפסקתי לעשן-אחרי 10 שנים!!!! לא היה לי שום רצון להפסיק עד לטיפולים,היה קשה אך לא רציתי להוריד אפילו באחוז אחד את הסיכויים. לא ניראה לי מומלץ וזו הזדמנות נהדרת לחתוך.
בוקר טוב !עישון וטיפול...
האם מישהי מפה מעשנת בזמן הטיפול?(ההכנה)מאוד הייתי רוצה לקבל תשובה.....![]()
כל מה שרצית לדעת על לשרשר....בוקר טוב !
בבקשה לשרשר את ההודעות.ביקשתי ממך גם במסר אישי. בעמוד הראשי של הפורום יש מקום ל- 20 הודעות ראשיות. כל פעם שאת פותחת הודעה חדשה אז ההודעה הראשית שנמצאת בסוף העמוד הראשון של הפורום עוברת לעמוד הבא. הודעה ראשית שהיא בת 72 שעות לא תקפוץ יותר, לכן מקבל בפורומים לא לפתוח יותר מהודעה חדשה אלא פעם ביומיים ולשרשר להודעות קיימות בנושאים דומים . תודה ויום טוב!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.