תרומת ביצית הדסה

אורטל2828

New member
תרומת ביצית הדסה

שלום חדשה פה רציתי לדעת למי שביצעה כאן תרומת ביצית דרך הדסה
א.איזה מסלול כדאי?
ב. האם הרופא שבחרת הוא זה שעושה לך את ההחזרות במידה ולא הצליח בטריים והאם זה תוספת כסף
ג. מול מי התנהלת במידה ובחרת פרופסור מבין הבכירים והאם כל פגישה איתו זה תוספת תשלוח והאם הם נחמדים כי מניסיון כל פרוצודרה של ivf הייתה מול האחיות ואי אפשר היה להתקשר לפרופסור
ד.במידה ויהיו רק 2עוברים מבין השישה שהם מבטחים זהו נגמר החוזה ביני לבין הדסה אין פה לקבל עוד עובריח?
סליחה על השאלות הרבות מאוד קשה לי המחשבה שזהו אנחנו עוברים לכל הדבר הזה של קניית ביציות וכן לחץ שאולי זה לא יצליח וכל הכסף ילך לטימיון

עונה חלקית

א. איזה מסלול כדאי?
**לא מבינה למה את מתכוונת? האם את מתכוונת מסלול תורמת מלאה או חלקית?
ב. האם הרופא שבחרת הוא זה שעושה לך את ההחזרות במידה ולא הצליח בטריים והאם זה תוספת כסף
**בהדסה לא מחייב שהרופא שטיפל בך יעשה לך ההחזרה. אמנם לאחר כשלון (חו"ח) הוא מתווה לך את מסלול ההחזרה של הקפואים, בודק אותך אם צריך וכו', אבל כשאת מגיעה להדסה להחזרה, לא בטוח שהוא יהיה. תמיד יש רופא תורן. תוכלי להיות בקשר עם האחיות בנוגע לזה. אבל תמיד יש סיכוי שהוא כן יהיה באותו יום, ותוכלי לקבוע שהוא יעשה לך את ההחזרה. אני עשיתי את זה וביקשתי שירד הוא לעשות את ההחזרה.
זו לא תוספת כסף, אך יש להביא טופס 17 מקופת החולים.
ג. מול מי התנהלת במידה ובחרת פרופסור מבין הבכירים והאם כל פגישה איתו זה תוספת תשלוח והאם הם נחמדים כי מניסיון כל פרוצודרה של ivf הייתה מול האחיות ואי אפשר היה להתקשר לפרופסור
**אני התנהלתי מול הפרופסור, רק בעתות מצוקה או שאלות חשובות ישירות לנייד שלו. הוא אחד מהפרופסורים שם, ותמיד היו שיחות קצרות יחסית. היה לי חשוב שיהיה לי את המספר שלו ותמיד הצגתי עצמי, והוא תמיד זכר מי אני. הפגישות אתו אינן בתוספת תשלום! מספיק העשרת אלפים שקל שהם מקבלים מאתנו!! נחמדים זו עניין של השקפה. אתי היו נחמדים, ובאופן כללי אני חושבת שהם יותר נחמדים למטופלות ביצית מאשר למטופלות "רגילות" של IVF. גם אנחנו משלמות המון וגם מתנהלות מולם קצת יותר. יש לציין שגם ההתנהלות מול האחיות מספיקה והן נחמדות מאוד!! הן תמיד ישאלו בשבילך את הרופא מה שאת צריכה. הן מתעניינות, מתקשרות ועונות יפה ובנימוס. אני חושבת שעדיף גם לנווט את השיחות לזמנים שאינם זמני "על הבוקר", שאז המחלקה שם באטרף בשל טיפולי הפריון השונים. משתים עשרה, זה יותר על מי מנוחות.
ד. מידה ויהיו רק 2עוברים מבין השישה שהם מבטחים זהו נגמר החוזה ביני לבין הדסה אין פה לקבל עוד עובריח?
**בעקרון כן. זה החוזה. אבל.... יש סיכוי לדבר אל לבם ולקבל איזשהו פיצוי. לא בטוח ולא לבנות על זה, אבל בהחלט לנסות. הם גם אנושיים :).

לא לבקש סליחה על השאלות..... בשביל זה קיים הפורום המקסים הזה!!
יום נהדר.

אורטל2828

New member
תודה רבה

תודה על התשובה לא מובן מאליו שעונים תודה רבה
אפשר לדעת האם הצלחת בהדסה ועח איזה פרופסור היית?
&nbsp

עונה מהנסיון שלי

א.איזה מסלול כדאי?
אני בחרתי במסלול חצי תורמת מכמה סיבות. קודם כל חשבתי שמרבית הסיכויים שארצה רק הריון אחד (למרות שפתאום יש לי גם מחשבות אחרות שמגיעות מדי פעם...מי יודע) ושסביר להניח שמס' העוברים שאקבל יספיק לי לצורך כך, בנוסף, חשבתי על כך שבמידה ומס' העוברים שאקבל יהיה קטן או לחלופין שלא אצליח להרות מהם - יתכן ויהיה יתרון לנסות תורמת אחרת.
אין לי ניסיון בכך, אבל מנסיוני הפגישות עם הרופא אינן כרוכות בתשלום נוסף
ההתנהלות שלי הייתה בחלקה מול הרופאה (פגישת יעוץ בת"א + פגישה נוספת כשהגענו לתת זרע) ובחלקה מול האחיות. יכולה לומר לך שהתקשרתי וכתבתי מיילים ישירות לרופאה לא מעט, ובנוסף העברתי לה שאלות דרך האחיות (שכפי שכבר צוין, היו נחמדות מאוד). תמיד הרגשתי שזה בסדר גמור וקיבלתי מענה מהיר ונעים.
ד.במידה ויהיו רק 2עוברים מבין השישה שהם מבטחים זהו נגמר החוזה ביני לבין הדסה אין פה לקבל עוד עובריח?
אין לי ניסיון עם בקשת פיצוי וגם לא זוכרת שנתקלתי בזה בפורום. מה שכן, במרבית המקרים, מקבלים יותר מ-2. זה אמנם לא ודאי, ומן הסתם תלוי גם בגורמים נוספים (כמו איכות הזרע) אבל כשאני עשיתי בירור מקדים, למרות ששמעתי על מקרים בהם התקבלו 2 עוברים, במרבית המקרים התקבלו יותר. באופן אישי, קיבלנו 10 ביציות ו-9 עוברים.
סליחה על השאלות הרבות מאוד קשה לי המחשבה שזהו אנחנו עוברים לכל הדבר הזה של קניית ביציות וכן לחץ שאולי זה לא יצליח וכל הכסף ילך לטימיון
אני מבינה לגמרי! אני אלופת החששות. וחששתי מהמון דברים ובין היתר ממה שאת כותבת כאן - מאכזבות נוספות ומכך שנאלץ לעבור תרומה נוספת. אין לי הרבה מה לומר על זה. זה יכול לקרות וזה משהו שאני הרגשתי שאני צריכה להכין עצמי אליו - לראות במעבר לתרומה כהמשך של המסע, כזה שיתכן שידרוש ממני אורך רוח והתמדה נוספת. במקביל, צריך לזכור שההליך כן מגביר את הסיכויים להצלחה ובמובן זה חשוב גם לשמור על אופטימיות.
שיהיה המון בהצלחה!

אורטל2828

New member
תודה רבה

היי הביציות שאת מקבלת מאותה בחורה שבחרת כל הביציות עוברות אלייך או שהם מחלקים את הביציות בין הבנות שבאות איתךבקבוצה כי זה מה שאני מבינה מ"חצי תורמת " ?

חצי תורמת / תורמת משותפת

זה כשאת מקבלת מחצית מהביציות שנשאבו מהתורמת שבחרת. זה מה שקיבלנו לאחר החלוקה (כלומר, כנראה נשאבו 20).

למעלה