תרומת ביצית בארץ

שושונלה

New member
תרומת ביצית בארץ

שלום למי שאני מכירה (אשרת! איילת!) וגם למי שלא

שנה וחצי אחרי ה-IVF האחרון בגיל 45... אני פה. עם הרבה לבטים... אבל זהו, אני רוצה. יש לי ילד בן 7.5 מבעלי לשעבר, ועכשיו אני פה סולו, צריכה תרומה כפולה.

האם מישהי פה עשתה תרומת ביצית פה בארץ מתורמת שהיא מצאה ו'הביאה'? הבנתי שיש אפשרות לזה בהלל יפה ובאסף הרופא.
אני מעונינת בתרומה מאשה שתסכים להיות מוכרת לילד/ה שיוולדו, ולכן, למיטב ידיעתי, זה המסלול היחיד שמתאים. אנא תקנו אותי אם אני טועה
.

חוץ מזה אם יש פה נשים שעשו ילד כיחידנית אחרי שכבר היה להם ילד מבן זוג, גם מהן אשמח לשמוע
.

תודה,

ורד

ברוכה הבאה
האפשרות קיימת לדעתי בכל בתי החולים שעושים תרומה בארץ ממה שידוע לי, זכור לי שרוחנית11 היתה בתהליך אך ויתרה. מכירה רק אחת שעשתה זאת אבל לצערי היא לא נכנסת לכאן
מניחה שיענו לך עוד מעט יחידניות כמו מאיה או
אנחנו כאן לשאלות
איילת

שושונלה

New member
תודה מותק

אני גם מכירה מישהי שעשתה את זה - כשהתורמת היתה בת הזוג שלה.
את יודעת אם גם באסותא אפשר לעשות את זה ? הייתי שמחה ללכת לרופא הפרטי שלי ולא דרך הרפואה הציבורית, אבל חשבתי שזה רק בשני בתי החולים שציינתי.
&nbsp
&nbsp

אנחנו מדברות על אותה אחת

זכרתי שאתן מכירות אבל לא רציתי לתת פרטים אם היא לא שיתפה....
לדעתי האישור לכך בארץ הוא רק בבתי החולים הציבוריים בארץ, ממה שאני יודעת עושים באסף הרופא, הילל יפה,היו מעט גם באיכילוב, דובר גם על ברזילי ואולי פיספסתי משהו....
איילת

אשרת 1972

New member
ברוכה הבאה

כמו שאיילת ענתה אפשר להביא תורמת מוכרת לארץ , שצלצלתי להרשם הציעו לי את זה , יש מסלול שמאפשר הטסת תורמת ישראלית לחו"ל לצורך קבלת הביציות שתנפיק אבל לדעתי זו עבירה על החוק הישראלי ולדעתי הרופאים לא מוכנים להכין תורמת כזו ואם אפשרות לבצע את זה בארץ בעלויות נמוכות עדיף , למרות שאני מעדיפה לא לדעת כלום על התורמת , המון בהצלחה אנחנו פה לכל מה שתזקקי .

למעלה