תרומת ביציות

תרומת ביציות

נושא שמטריד אותי: אצלנו הבעייה היא אצל הבעל ולכן תמיד יש לנו את הפתרון של תרומת זרע. זה גרם לי לחשוב ואני נורא מזדהה עם בנות שדווקא צריכות תרומת ביציות. חשבתי שאוכל לתרום ביציות שהרי טפו טפו טפו אצלי הן דווקא בסדר. הרופא אמר לי שלא כרגע כי הוא לא רוצה להעלות מינונים אבל גם וזה הקטע: שאחרי כן לא אוכל (הכוונה היא, אחרי שנצליח להרות וללדת, לעבור טיפול מיוחד שמטרתו לייצר ביציות לתרומה) כי זה נגד החוק. אני חושבת שזו אפליה איומה שתרומת זרע כן אבל תרומת ביצית לא. זה ממש מרגיז אותי ודווקא הפעם לא בגלל ההורמונים.

בוליקי

New member
גם אני חשבתי על זה די הרבה

היה לי יבול נחמד בשאיבה, וזה גרם לי לחשוב שאם אני אהרה יהיה לי חבל על בזבוז שאר היבול. כשאני קוראת פה על נשים שזקוקות לתרומת ביציות אני ממש נקרעת. לא שאני פוריה במיוחד, אבל הצלחתי לייצר ביציות לא רעות בטיפול. הגיע הזמו שהמחוקק יניח דעתו על כך.

פּוֹנְג

New member
למי שבטיפולי פוריות (נדמה לי IVF

בלבד) והיא מתחת לגיל (נדמה לי 30, אבל אני לא בטוחה) בהחלט יכולה לתרום ביציות. אם לא מציעים לכן את זה, אתן יכולות לפנות לרופא המטפל ולהגיד זאת מיוזמתכן. זו יוזמה ברוכה ואני בטוחה שיעריכו זאת מאד מאד. אבל למען הדיוק, שווה לבדוק בפורום תרומת ביציות.

עינת ב6

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifהי הורמונים...

כן... גם אני התחלתי להתעניין בעניין, ויש מסתבר מס' חוקים בעסק הזה...
בין היתר :את חייבת להיות במסגרת של טיפולי -IVF ויש מס' מסויים של ביציות שהן מינימום והן נשארות שלך גם אם את רוצה לתרום אותן (ואני לא זוכרת כמה בידיוק), כל ביצית שמעל המינימום ניתן לתת כתרומה, כלל נוסף הוא שהביציות עם האיכות הטובה נשארות גם כן אצלך, וכמו כן אסור לך לדעת למי תרמת וישנה גם מגבלת גיל...
הרופא שלך יכול בהחלט לספק את הפרטים!!!
מאחלת לך בהצלחה ומברכת כל מי שיכולה לעשות זאת!!!

ayoosh

New member
רק רוצה לומר לכן- כל הכבוד../images/Emo140.gif

כאורחת (די קבועה
) מפורום תרומת ביציות (שכמובן התחילה כאן, ולא שוכחת)- זה ממש מרגש- הנכונות שלכן- כשאתן עוברות משהו כל כך לא פשוט- לחשוב על לתת. זה ממש ממש לא עניין של מה בכך. וגם אם לא ייצא מזה כלום- עצם המחשבה מדהימה
והכי חשוב

איזה תודה.. אני מהמחבקים../images/Emo24.gif

ובתור אורח די קבוע פה, אני מחזק את דבריה של איוש ואומר תודה
|
ובהצליחה

המצב בהחלט עגום מבחינת תרומת

ביציות
כולי תקווה שעוד בנות ירתמו על מנת לשפר את המצב ואני ביניהן
שיודעת שקשה גם ככה, אז למה לא לעזור....

גלולית

New member
אפרופו תרומת ביצית

בפגישה הראשונה עם המומחה לפריון כשנאמר לי שאצלי הבעיה...הרופא לא עודד במיוחד ואמר שאין לדעת לאן זה יוביל ויכול להיות שבסופו של דבר נצטרך תרומת ביצית....היות ועוד לא עברתי אפילו הזרעה אחת בינתיים האם כל הרופאים מדברים כך בפעם הראשונה?זו השיטה המקובלת? אני בפחד מאז רק בגלל המשפט הזה...באותו רגע יצאו לי דמעות...הם לא אמורים לעודד קצת? להגיד שהכל יהיה בסדר? לפחות בהתחלה....

השאלה היא מה הרופא שלך....

מה הרופא שלך אבחן אצליך? בתור זוג שחווה רשלנות של שנה וחצי מרופא שלא התייחס לפרופיל הורמונלי, מעדיף שהרופא יעשה את כל הבדיקות האפשריות ויגיד רק את האמת כמה שקרה שתיהיה. לנו הרופא ההוא עשה פרופיל הורמונלי שהצביעה במפורש על מחסור ברזרבה השחלתי (FSH גבוה) והמשיך עם הזרעות למרות שעם היה מסתכל בפרופיל ההורמונלי היה רואה שאין סיכוי וחוסך לנו שנה וחצי של טיפולים, אכזבות והמתנה. עזבנו את הרופא ההוא והיום פילפלת בהריון מתרומת ביצית. את מוזמנת לפורום תרומת ביציות, בתור אורחת כמובן, לשאול את כל השאלות שחפץ ליבך בנושא.

yudazdk

New member
תרומת ביצית- תגובה ../images/Emo24.gif

קודם כל חיבוק אוהב לכולכן. מחמם את
לראות את הרגישות שלכן והרצון הטוב לעזור לאלה שזקוקות לתרומת ביצית. באמת הגיע הזמן שימצא פתרון ןאמיתי והוגן בנושא הטיפול בתרומת ביצית בארץ .מחיר טיפול תרומת ביצית ,שלרוב נעשה בחול ,הוא יקר להחריד.(בסביבות ה-4.500 -6000 $ לכל טיפול) נמאס שרופאים מנצלים את המצוקה שלנו ועושים על גבינו הון . כן, גם אני קפצתי רגע לבקר כאן.אני חברת פורום תרומת ביצית וטוב לי בבית אבל רוצה כבר להיות אימא. ועוד משהו-צריכה את את הטלפון של בר-חווה? תודה צוקה

צוקה1

New member
סוף סוף אני עומדת בזכות עצמי../images/Emo6.gif

עושים הפרדת כוחות: צוקה זו אני yudazdk זה הוא תודה והיה נעים אצלכם מאחלת שכולכן תהיינה אימהות בקרוב. צוקה

למעלה