תרומת ביציות

תוליקה

New member
תרומת ביציות

שלום לכל בנות הפורום המקסימות, שמי תולי הייתי משתתפת לא כל כך פעילה לפני כשנה, תקופה ארוכה הייתי ללא אינטרנט בגלל בעיות שונות במחשב שלנו, לאחרונה הצטרפתי שוב ושיניתי את שם המשתמשת שלי. אנו זקוקים לתרומת ביציות, קשה אך אין דרך אחרת, אנו חייבת לציין שאני עוקבת אחרי כך ההודעות של בנות הפורום לגבי התרומה ואפילו יש לי בבית קלסר ענק עם כל החומר ותודה לכל הבנות שמשתפות אותנו במידע, קבעתי פגישה עם דר' שולמן ביום שלישי לגבי תרומת ביציות רציתי לשאול עם מישהי שמעה עליו, או שעברה אצלו תרומה. תודה תולי

צוקה1

New member
קודם כל ברוכה הנכנסת ומקוה שלמעט

זמן.גם אני עוברת תרומת ביצית אך לא מכירה את ד"ר שולמן .מקווה שתקבלי בהקדם מענה מבנות הפורום שכן מכירות או שמעו עליו .בהצלחה רבה ואנא העלי לנו בבקשה את סטטיסטיקת ההצלחות של תרומת ביצית .וכן אם תוכל לעדכן אשמח תודה צוקה

סביון1

New member
היי תוליקה

אני מכירה את דר' שולמן. עברתי אצלו 9 הפריות רגילות ופעם אחת תרומת ביצית. ממליצה עליו בחום. את יכולה למצוא את כל המידע על תרומת הביצית שעברתי ב"שאלות נפוצות" בסרגל הקישורים תחת השאלה על תרומת ביציות מקפריסין. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול בפורום או במסר. והכי חשוב - שיהיה בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אם יש לך מידע רלוונטי על תרומת ביציות, אשמח אם תשתפי אותנו כי אנחנו מרכזות הכל יחד בשאלות הנפוצות. בהצלחה נועם

../images/Emo32.gif קצת אינפו על בייציות

הייתי אצל ד"ר ווליוביץ והוא אמר לי שכל הבייציות, בין מקפריסין או מאוקריינה - כל התורמות הן רוסיות (או אוקרייניות) . סיכוי הקליטה הן 30% ( ראיתי בפורום שדיברו על 50-60% וניראה לי מוגזם) וגם אני אשמח לעוד אינפורמציה.

רועיבת

New member
אני שמעתי

ש- 30% הם סיכויי ההצלחה בIVF רגיל. בתרומת ביציות,בהנחה שהבעיה היחידה היא איכות / קיומן של ביציות, למיטב הבנתי הסיכויים יותר גבוהים, וגם המרכזים השונים מתהדרים בסיכויים של 50%.

vif

New member
אולי ווליוביץ מתכוון למוקפאים

הסיכויי עולה בהחזרת עובריים טריים

רויצו

New member
מה עלות טיפול

של תרומת ביציות? האם קופ"ח מכבי משתתפת במשהו? כמה זמן התהליך לוקח מרגע ההחלטה ללכת על תרומת ביציות? ושאלה אחרונה מאיזה ערך של FSH הולכים על תרומה? סליחה על כל השאלות פשוט בום חמישי בערב לאחר שיחה צפופה על הרופא הוא אמר לי שכנראה הכוון הבא הוא תרומת בייצית למרות שהוא מחכה לבדיקה נוספת של FSH הבדיקה הקודמת מלפני חצי שנה הייתה 13.6 מזה אומר? אם משהי יודעת איפה אפשר למצוא חומר על הבעיה מאמרים ספרים אני אשמח לקבל אינפורמציה בנושא

סביון1

New member
FSH

אני לא חושבת שיש כלל אצבע לגבי FSH. כל רופא וכל מעבדה יש לה את הקו האדום שלה. אני מכירה מישהי שהרתה עם FSH 20. אני מצד שני ה-FSH שלי היה 6 במדידה האחרונה לפני כחודש, אבל הנה עשיתי טיפול ובקושי יצאו זקיקים. אז נכון, ה-FSH הוא מדד אבל לא לגמרי בלעדי. חוץ מזה FSH 13.6 זה אמנם קצת גבוה אבל ממש לא מקרה אבוד. בכל מקרה ממליצה לך לעשות שוב את הבדיקה, ורצוי לעשות אותה כשהגוף נקי מהורמונים של טיפולים. עלות הטיפול משתנה ממעבדה למעבדה ותלוי בצורת הטיפול - האם העוברים מוקפאים או טריים וכו'. את מוזמנת לחפש בפורום - כתבנו על זה רבות לא מזמן. חוץ מזה יש הרבה מידע ב"שאלות נפוצות" תחת הנושא "תרומת ביצית". לגבי ההשתתפות של מכבי: למיטב ידיעתי מכבי משתתפים רק בעלויות של מעבדות מוכרות להם בארץ, כמו אסותא או מדיקל. זה אומר שתקבלי החזר רק אם תעשי החזרה של מוקפאים בארץ. אפשרות נוספת היא החזרה של טריים באינקובטור נייד - שזאת המצאה חדשה יחסית. מכבי מחזירים עד 6900 ש"ח .

תוליקה

New member
תודה לכולכן.

את מירב המידע רכשתי דרך האתר המופלא הזה , דרך הבנות שחלקו את הידע שלהן עם חברות הפורום, בנוסף לבית חולים אסותא יש אתר IVF ששם יש מידע ספציפי על תרומת ביציות. אני פשוט לא יודעת לעשות קישורים לאתר.

vif

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה

מועדון הנתרמות גדל ובקרוב יפרח לפורום אחר

baby4u

New member
שולמן

אני פציינטית שלו וממליצה עליו בחום מאד מקצועי ואנושי ומומלץ על ידי אנשים מהתחום.

למעלה