תרומת ביציות

מצב
הנושא נעול.

samir3

New member
תרומת ביציות

תרומת ביציות
אני מעוניין לדעת יותר על תרומת ביציות . בנוסף אני מעוניין לקבל פרטים על הטיפול במידקל + עלויות . בנוסף אשמח לקבל תגובות של אנשים שעברו את התהליך של תרומת ביציות + בהצלחה או חלילה ללא הצלחה . תודה לכולם . ביי .

היי שמוליק,../images/Emo39.gif וברוך הבא,

תרומת ביציות
אני מעוניין לדעת יותר על תרומת ביציות . בנוסף אני מעוניין לקבל פרטים על הטיפול במידקל + עלויות . בנוסף אשמח לקבל תגובות של אנשים שעברו את התהליך של תרומת ביציות + בהצלחה או חלילה ללא הצלחה . תודה לכולם . ביי .
היי שמוליק,
וברוך הבא,
ממליצה מאוד שתקרא את כל המידע שנמצא בלינקים ובקבצים על הסטריפ בכחול כהה בחלק העליון של העמוד. נושא התרומה הוא רחב ורב מימדי, ולכן אם תשאל שאלות ספציפיות, יהיה קל יותר לענות. אינני יכולה לענות לגבי מדיקל, כי אני טופלתי (בהצלחה) בפדיוס, קפריסין, אך אשמח לענות על כל שאלה שאוכל. בהצלחה אוריינית

samir3

New member
פרטים נוספים

היי שמוליק,
וברוך הבא,
ממליצה מאוד שתקרא את כל המידע שנמצא בלינקים ובקבצים על הסטריפ בכחול כהה בחלק העליון של העמוד. נושא התרומה הוא רחב ורב מימדי, ולכן אם תשאל שאלות ספציפיות, יהיה קל יותר לענות. אינני יכולה לענות לגבי מדיקל, כי אני טופלתי (בהצלחה) בפדיוס, קפריסין, אך אשמח לענות על כל שאלה שאוכל. בהצלחה אוריינית
פרטים נוספים
להלן שאלות ספפציות -. מה העלויות של טיפול במדיקל ? האם קופת חולים כללית משתתפת ? האם תרומת הביציות זה סיפור מסובך הוא פשוט , הכוונה לתהליך הפורמלי לא הביצועי .

אדוינה

New member
ברוך הבא שמוליק!

תרומת ביציות
ברוך הבא שמוליק!
מצטרפת גם להצעה של אוריינית. אשמח לענות על שאלות ספצפיות,וגם נשמח לשמוע עליך. בהצלחה!

צביטניק

New member
על איזה מדיקל ראשון או הרצליה

תרומת ביציות
על איזה מדיקל ראשון או הרצליה

אדוינה

New member
הי שמוליק!

תרומת ביציות
הי שמוליק!
יש מספר גולשים בפורום שטופלו במדיקל. יש גם להם הצלחות. אם תדפדף לאחור בדפי הפורום או שתעשה "חיפוש מתקדם" על המילה "מדיקל",תמצא את כל ההודעות שנכתבו עליהם.(אם לא תצליח ,אנא שאל שוב) ואז ההחלטה בידך! שיהיה בהצלחה! .

שולחת לך מסר

תרומת ביציות
שולחת לך מסר

ayoosh

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

תרומת ביציות
ברוך הבא
ו

ענו לך על שאלותיך- אז רק מוסיפה |בהצלה| ונשמח לשמוע עליך/כם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה