תרומתי לשבת....

תרומתי לשבת....../images/Emo41.gif

אני זוכרת שהינו קטנים אני ואחותי כמובן היתה לנו ילדות נפלאה באמת הורי לא החסירו מאיתנו כלום, היום שאני מסתכלת על ילדי אני חושבת שיש להם ילדות מפלאה ואפילו עשירה
וזה למה? הרי הסיפור שהיינו קטנות אני ואחותי אני זוכרת כי ההבדל ביננו בשנים הוא שנתים, אז כמעט כל זכרונות הילדות המוקדמות שלי הן עם אחותי, אז שהיינו קטנות אני זוכרת בגיל שש בערך החלו ליפול שני החלב ואז החליפו אותן שיניי הבשר כמובן, אז אמא הייתה אומרת לקחת את השן לשם מתחת לכרית ולבקש מתנה, לא משהו ספציפי אבל מתנה. ואז בבוקר היינו קמות והיה שם ממתקים או דובי חמוד. והיום אני מסתכלת על ילדי החמודים עד כמה שהם לא ממש ממש חומרנים אבל, אתמול בבבוקר נפלה לבן שלי שיהיה בן שש באוקטובר נפלה לו שן ואז שמעתי את הגדולה אומרת לו, תשמע מיקי תשם את השן בשקית ואז מתחת לכרית ותבקש מפיית השינים (כן אני אמרתי להם שיש פיית שיניים
יותר חמוד מסתם תפילה) מתנה, ואז היא אמרה לו רוצה שאני יגיד לך מה לבקש, אז הוא אמר לה כן ליאל תגידי לי, ואז פתאום קפצנ קורל הקטנה שלי רק בת שלוש ויש לה פה שאני פשוט מתה ממנה, והיא אומרת לבת הגדולה שלי ליאל תשברי לי שן גם אני רוצה מתנה ואני ישר
נבהלתי קפצתי מהמטבח לחדר והסברתי שאם נשברת שן לא מקבלים מתנה, כן הסברתי את זה לילדה בת 3 תחמנית קטנה
, בקיצר אז הבת שלי אמרה לו לבקש מחשב נייד, נו אז עכשיו תגידו לי מה לילדה בת שמונה ולילד בן שש ומחשב נייד?? פשוט לא יאמן, ואז הסברתי להם שפיית השניים אין לה מספיק כסף למחשב נייד עליהם לבקש משהו פשוט יותר אם כי יכול להיות גדול, ואצלנו נהוג לבקש בקול את המשאלה, בכדי שאני
יוכל לקיים את מצוות הפיית המשאלות, טוב אז בסופו של דבר הוא ביקש מכונית עם שלט, תיק של צבי נינג´ה לגן אפילו לא היה איכפת לו מהתיק שקינינו אתמול הוא ביקש ספיידרמן, אבל בכל זאת ביקש עוד תיק, וכמובן איך לא
ממתקים הרבה ממתקים איזו רשימה מרשימה של ממתקים ראיתם ילד שלא מבקש ממתקים. כמובן שבקשתו מולאה ובלילה השן הוחלפה במכונית עם השלט בלגו 100 חלקים בפאזל של לחיי האהבה (עוד לא יצא להם מהראש הסידרה הזו
) וממתקים הרבה ממתקים. בקיצור הילדים של היום מאוד מאוד מיוחדים וחומריים בבקשותיהם. שבת שלום לכל חברי הפורום

נשית~37

New member
חחחחחחח

פעם חשבתי גם שהילדים שלנו הם דוח חומרני....אבל חשבתי שוב והחלטתי שאנחנו הורים חומרניים, ומכאן שגם ילדינו כאלה
. הבת של אחותי מקבלת מתנה על כל שן שנופלת חחחחחחח ואתמול שאלו אותי הילדים למה אצלנו זה לא כך. אמרתי שבבית שלנו החוקים שונים חחחחח שיט! כאילו שחסר להם משהו.

נשית~37

New member
פרויד היה אומר על זה

שאולי קיבלתי דוח מזויין חחחחח (מה שנכון מאוד, סאמק 750 ש"ח). בוקר אור כריך שלי
(ופוזה מפרגן הוא לא יתפוצץ חחחח).

טאקילה~*

New member
מאוד כייף מתנה על כל שן שנפלה...

זה לא חומרני לשמח ילד שנפלה לו שן במרכז הפה זה ניראה מצחיק אז למה לא לצ´פר על עוגמת נפש? אני קניתי מתנה לילדים שלי,על כל שן שנפלה,לפעמים הם ניסו להוציא מתנה בלהביא שן ישנה שוב פעם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחחחחח תחמנים

הילדים שלך חחחחחחחח על שן שנופלת זה לא חומרני להביא מתנה, בהחלט לא. אבל אצלנו במשפחה עניין המשחקים והמתנות כבר נהייה מוגזם לאללה, לכן התחלתי להקפיד על מעצורים (מה גם שנגמר התקציב
). העיקר זה החיבוקים והנשיקות וה"אני אוהב/ת"
.

צודקת במאת האחוזים !!!!

העיקר זה החיבוקים והנשיקות וה"אני אוהב/ת"... מי כמוני יודע... חחחחחחחחחחחחחחח...

פוזה אנוכי אומר ...

טוב שנתנו לך דוח אמא חחחחח
תלמדי לא לגנוב תכריכים שלי טוב תערכי תשולחן לארוחת ערב אני מגיע

ק-ס-ו-מ-ה

New member
שאלה.........

בעקירת שן יזומה לילד, גם נותנים מתנה???????.
שבת שלום דרדי....

עקירת שן יזומה...

תאמת למה לא לתת מתנה גם ככה הילד היה אמיץ אצל הרופא שיניים אז בכייף לתת לו את אפשרות המתנה. שבת שלום לך קסומי נהדרת

ק-ס-ו-מ-ה

New member
נראה לי ש.........

אני צריכה לקבל מתנה.........לשבת עם הילדה (בת שלוש הקסומה) לראות אותה נאבקת עם הרופאה בחוסר אונים מוחלט, בזמן שהרופאה עוקרת לה את השן מהמקום ........נראה לי סיוט....... אני מקווה לא להתעלף....

מסכנה...

מסכנה אמא של שימי תבורי.... בטח פשטה את הרגל שהוא היה בגיל הזה.... חחחחחחחחחחח...

קרנושה

New member
בשעה זובה...

אוחחחח שוב מתחלפים לי הז´ וה-ט´!! פנט(ז)ום אתה תשתוק!! מואאאאאא לליאל ולמיקי ולקורל התחמנית:) ולך אחותי מחזיקה אצבעות!!

ומשו בזה מזכיר......

לי את המשפט הבא .... "יותר מהעגל שרוצה לינוק הפרה רוצה להניק"..... כמה פעמים שמענו את המשפט הבא : "לי לא היה אז , ואם אני יכול<למרות שלא תמיד אנחנו יכולים> אתן ואוסיף עוד".... בוקר טוב אמרתי?

למעלה