הדרדסית הנשית
New member
תרומתי לשבת....../images/Emo41.gif
אני זוכרת שהינו קטנים אני ואחותי כמובן היתה לנו ילדות נפלאה באמת הורי לא החסירו מאיתנו כלום, היום שאני מסתכלת על ילדי אני חושבת שיש להם ילדות מפלאה ואפילו עשירה
וזה למה? הרי הסיפור שהיינו קטנות אני ואחותי אני זוכרת כי ההבדל ביננו בשנים הוא שנתים, אז כמעט כל זכרונות הילדות המוקדמות שלי הן עם אחותי, אז שהיינו קטנות אני זוכרת בגיל שש בערך החלו ליפול שני החלב ואז החליפו אותן שיניי הבשר כמובן, אז אמא הייתה אומרת לקחת את השן לשם מתחת לכרית ולבקש מתנה, לא משהו ספציפי אבל מתנה. ואז בבוקר היינו קמות והיה שם ממתקים או דובי חמוד. והיום אני מסתכלת על ילדי החמודים עד כמה שהם לא ממש ממש חומרנים אבל, אתמול בבבוקר נפלה לבן שלי שיהיה בן שש באוקטובר נפלה לו שן ואז שמעתי את הגדולה אומרת לו, תשמע מיקי תשם את השן בשקית ואז מתחת לכרית ותבקש מפיית השינים (כן אני אמרתי להם שיש פיית שיניים
יותר חמוד מסתם תפילה) מתנה, ואז היא אמרה לו רוצה שאני יגיד לך מה לבקש, אז הוא אמר לה כן ליאל תגידי לי, ואז פתאום קפצנ קורל הקטנה שלי רק בת שלוש ויש לה פה שאני פשוט מתה ממנה, והיא אומרת לבת הגדולה שלי ליאל תשברי לי שן גם אני רוצה מתנה ואני ישר
נבהלתי קפצתי מהמטבח לחדר והסברתי שאם נשברת שן לא מקבלים מתנה, כן הסברתי את זה לילדה בת 3 תחמנית קטנה
, בקיצר אז הבת שלי אמרה לו לבקש מחשב נייד, נו אז עכשיו תגידו לי מה לילדה בת שמונה ולילד בן שש ומחשב נייד?? פשוט לא יאמן, ואז הסברתי להם שפיית השניים אין לה מספיק כסף למחשב נייד עליהם לבקש משהו פשוט יותר אם כי יכול להיות גדול, ואצלנו נהוג לבקש בקול את המשאלה, בכדי שאני
יוכל לקיים את מצוות הפיית המשאלות, טוב אז בסופו של דבר הוא ביקש מכונית עם שלט, תיק של צבי נינג´ה לגן אפילו לא היה איכפת לו מהתיק שקינינו אתמול הוא ביקש ספיידרמן, אבל בכל זאת ביקש עוד תיק, וכמובן איך לא
ממתקים הרבה ממתקים איזו רשימה מרשימה של ממתקים ראיתם ילד שלא מבקש ממתקים. כמובן שבקשתו מולאה ובלילה השן הוחלפה במכונית עם השלט בלגו 100 חלקים בפאזל של לחיי האהבה (עוד לא יצא להם מהראש הסידרה הזו
) וממתקים הרבה ממתקים. בקיצור הילדים של היום מאוד מאוד מיוחדים וחומריים בבקשותיהם. שבת שלום לכל חברי הפורום
אני זוכרת שהינו קטנים אני ואחותי כמובן היתה לנו ילדות נפלאה באמת הורי לא החסירו מאיתנו כלום, היום שאני מסתכלת על ילדי אני חושבת שיש להם ילדות מפלאה ואפילו עשירה