תרומה מקייב

ענבלית71

New member
תרומה מקייב

היי בנות,תהיתי, אם התורמת שלי מקייב אמורה לתת ביציותיה לעוד 3 בנות באותה השאיבה, זה בעצם אומר על חצאי אחים...איך שהוא שיסתובבו בעולם...איך לקבל זאת? האם לחשוב על זה או לנסות להתעלם ולהתרכז בקליטת ההריון בלבד?

ענבלית70

New member
אני מאמינה שלבת שלי יש משהו כמו 20 חצאי אחים

שמסתובבים ברחבי הארץ (תרומת זרע מבנק ציבורי). לא יודעת אם זה אמור להטריד אותי אבל זה לא. אין מה לעשות, זו אחד מ"תופעות הלוואי" כשלוקחים תרומה. בטח שלחשוב על זה לא יעזור לך, ממליצה לך לשחרר את המחשבות הללו אם את יכולה.

totit8

New member
צריך לקחת את זה בחשבון

ובכל זאת, משום מה אותי זה לא הטריד בכלל. כמובן שרצוי להתרכז בהתהליך ולמלא את עצמך במחשבות טובות ובאופטימיות.
בהצלחה

ענבלית71

New member
תודה

תודה רבה בנות יקרות על ההבנה והאמפטייה.
אני בסוד הזה עם בעלי בלבד ומאוד קשה לי לא לחלוק עם החברות הטובות, אפילו שגם הן בטיפולי ivf,
וגם פחות או יותר בגילי, אך עדיין מפחדות בכלל לומר "תרומה" , למרות שכמובן זה עובר לכולן בראש...עדיין מנסות ...
אני רוצה לדבר, לשחרר, לבטים, פחדים, חששות, בכי, התרגשות ופשוט אין לי עם מי!!!
למזלי הגעתי לפורום ולא מפסיקה לקרוא מנסיונכן ומהידע הרב שיש לכן, ועל כך אני מאוד מודה.
הלכתי שנים אחורה בפורום ויש המון מידע חשוב כלכך.
רק רוצה להיות אמא...

בהצלחה יקירה

מאחלת לך שתהיי אמא בקרוב.

totit8

New member
אנחנו לא שמרנו בסוד

לאחר שנים של טיפולים המשפחה שלי התחילה לשאול למה אנחנו לא חושבים ללכת לכיוון של תרומה ולכן היה לנו הכי טבעי לספר להם שעשינו זאת. למשפחה של בעלי אולי היה קשה יותר עם העניין אבל היום כבר התרגלו לרעיון והם שמחים בשבילנו. חוץ מהמשפחה הגרעינית אף אחד לא יודע וכנראה שגם לא יידע.
זה כל כך כייף וחשוב שיש לנו עם מי לדבר ולשתף והם עצמם מאוד סקרנים ומתלהבים. חוץ מה עזרו לנו כספית וזה הקל עלינו מאוד.
&nbsp

z551

New member
אים מחטטים יותר מידי אז. מוצאים המון בעיות

כמו למשל דליפת הכור בצרנוביל עים כל ההשלכןת של זה בנוסף אןלי לדוגמא הבת שלי מתנהגת לפעמים כמו בוגרת דעש תוקפת את אח שלה באכזריות בלי למצמץ תופסת אותה מהשערות ומשכיבה אותה על הריצפה בשניה
אז אנחנו אומרים שאולי השורשים שלה חלק מהם שייכים לאיוון היןם או לאיזה נאצי אחר
משהו שתיאורטית יכול להיות

יכול להיות בסבירות מאוד נמוכה שיש להם אחים בארץ אפילו.
המסקנה אל תתעסקו עים זה תזרמו ותגשימו את עצמכם

ברוכה הבאה

ההתרגשות שלך ממש עוברת דרך ההודעות שאת כותבת. וזו נשמעת התרגשות חיובית ואופטימית.
הפורום הזה הוא כלי נהדר לנשים שזקוקות לתרומת ביצית, כמו שכתבת רוב הנשים והגברים שומרים את הנושא בסוד אפילו מהמשפחה הקרובה, וקשה להתמודד עם זה לבד. כאן הפורום תוכלי לקבל הרבה תמיכה ועידוד וכמובן עצות מבעלות ניסיון.
לגבי חצאי האחים, אני אישית כמו שרוב הבנות כתבו לך, לא התעסקתי בזה. וכשעברה מחשבה כזו במוחי, מיד החליפה אותה מחשבה אחרת שגם אם התורמת תרמה לעוד נשים זה לא אומר שהן נקלטו והצליחו. לא כל עובר הופך לילד ממשי. אבל גם אם יש חצאי אחים אני לא חושבת על זה ביומיום ומתרכזת באושר שנפל בחלקי.
לגבי הטיפול ההורמונלי שקיבלת, זה בדרך כלל מה שאמורים לקבל 3 כדורי אסטרוגן ביום לתקופה של כשלושה שבועות.
באיזה מסלול של קייב בחרת?

יכולה להגיד לך שזה קופץ לי לראש
וחצאי האחים מסתובבים בארץ ולא בעולם מאחר והחלוקה של התורמת לא נעשית בעולם....אלא בין הנתרמות וממה שידוע לי זה כך ברוב המסלולים אלא אם כן את לוקחת תורמת מלאה. בנוסף כל תורמת יכולה לתרום מספר פעמים, כך שגם אם לקחת מלאה את לא יודעת אם לא תרמה קודם או לאחר מכן.
קלטתי את זה חזק לאחר שהריתי וביקשתי שיבדקו אם התורמת עברה בדיקות גנטיות ואמרו לי שנבדקה לחלק מהבדיקות...
בנוסף הבת שלי מתרומה כפולה אז נכון שהתורם אמריקאי אך סביר להניח שגם בארץ ישנם עוד ילדים מתרומתו
אין הרבה מה לעשות בנושא, אני לא נותנת לזה הרבה מקום בחיים. יכולה להגיד לך שכשאני אומרת לה: אין, אין עוד אחת כמוך בכל העולם (כי היא באמת משהו מיוחד) זה קופץ לי למחשבה ואז יורד.
להגיד לך שאפשר לגמרי לשחרר את זה? אני לא ממש מצליחה אבל האושר מהאימהות עולה על כך דבר

למעלה