תרומה מכאן ומשם...

מצב
הנושא נעול.

זואיzoe

New member
תרומה מכאן ומשם...

תרומה מכאן ומשם...
רציתי לדעת האם קיימת פרוצדורה של תרומת ביצית ותרומת זרע. אני שואלת בשביל חברה שכנראה תאלץ לעבור את התהליך בצורה כזו. האם יש פה מישהי שעשתה כך או מכירה אחת אחרת שעברה תהליך כזה? האם זה בכלל אפשרי או זהה לתהליך של תרומת ביצית בלבד מבחינת המדינה? אשמח לקבל פרטים ותודה מראש

סביון1

New member
הי זואי

תרומה מכאן ומשם...
רציתי לדעת האם קיימת פרוצדורה של תרומת ביצית ותרומת זרע. אני שואלת בשביל חברה שכנראה תאלץ לעבור את התהליך בצורה כזו. האם יש פה מישהי שעשתה כך או מכירה אחת אחרת שעברה תהליך כזה? האם זה בכלל אפשרי או זהה לתהליך של תרומת ביצית בלבד מבחינת המדינה? אשמח לקבל פרטים ותודה מראש
הי זואי
קיימת כזאת פרוצדורה. אני מכירה מישהי שעוברת את התהליך הזה ואין שום בעיה לקבל גם תרומת זרע וגם תרומת ביצית. אני לא מבינה הרבה בתרומת זרע אבל למיטב ידיעתי מנת זרע עולה כמה מאות שקלים בלבד והמדינה לא משתתפת במימון.

יעלה ר

New member
תרומת זרע ותרומת ביצית

תרומה מכאן ומשם...
תרומת זרע ותרומת ביצית
למיטב ידיעתי אין שום בעיה אם אשה זקוקה גם לתרומת ביצית וגם לתרומת זרע. את מנות הזרע קונים באחד מבנקי הזרע בארץ. בהצלחה לחברה.

keren05

New member
לא אין שום בעיה בתהליך כזה

תרומה מכאן ומשם...
אני עדיין לא עברתי את התהליך בפועל, אני צועדת בצעדי ענק לקראתו. התהליך כמובן לא זהה לתהליך של תרומת ביצית, הוא הרבה יותר פשוט, תרומת זרע עולה בסביבות 300 ש"ח והוא זמין. פרטים נוספים אשמח לענות לך במסר אישי קרן

אין שום בעייה

אני עדיין לא עברתי את התהליך בפועל, אני צועדת בצעדי ענק לקראתו. התהליך כמובן לא זהה לתהליך של תרומת ביצית, הוא הרבה יותר פשוט, תרומת זרע עולה בסביבות 300 ש"ח והוא זמין. פרטים נוספים אשמח לענות לך במסר אישי קרן
אין שום בעייה
יש לי חברה שחזרה מהמסלול של קייב (דרך לברן) וקיבלה גם תרומת זרע( מבנק הזרע בארץ( וגם תרומת ביצית ) והיא ב-ה-ר-י-ו-ן מניסיון ראשון

keren05

New member
איזה יופי../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אין שום בעייה
יש לי חברה שחזרה מהמסלול של קייב (דרך לברן) וקיבלה גם תרומת זרע( מבנק הזרע בארץ( וגם תרומת ביצית ) והיא ב-ה-ר-י-ו-ן מניסיון ראשון
איזה יופי

איך אני שמחה לשמוע... תמסרי לה המון מזל טוב קרן

מצב
הנושא נעול.
למעלה