תרומה ל "וראייטי"

תרומה ל "וראייטי"

אנשים תקראו בעיון רב זה יכול לעזור גם לכם.. בד"כ אני מתעלם משטויות כאלו אבל על השירות הזה יש כתבה בthe marker וYNET ואפילו ב-הארץ, אז אני מאמין שזה בסדר. השירות עובד ככה: בהצטרפותך לשירות SM$ER תקבל מסרים לטלפון הנייד ולדואר האלקטרוני, המסרים יהיו אודות הנחות, מתנות ומבצעים שווים, בתחומים שמעניינים אותך! עבור כל הודעה שתישלח אליך ואל האנשים שצירפת לשירות, תקבל כסף שייצבר בחשבונך האישי במערכתSM$ER , בסוף כל חודש הכסף שצברת יועבר אליך בצ'ק ישירות לביתך. גם אם לא תצטרפו תרומתכם תתקבל ל"וראייטי" בכל מקרה...(אפשר להיווכח באתר שלהם) לא עוד שטות ולא עוד פירמידה אני החלטתי לנסות ואני חושב שכדאי גם לכם.. להצטרפות מהירה - שלחו "join erezs" (בלי הגרשיים) למספר 3636. כתובות אינטרנט נלוות: להצטרפות : http://www.smser.co.il/ClientHomePage.asp?username=erezs

יוני מתוק...

אם תיכנס לאתר של וראייטי תראה שהתרומה של השקל באמת הולכת אליהם אני רק מקבל אגורה! 0.01 משקל על ההודעה שאתה שולח... אז לפני שאתה מקניט אנשים...תבדוק את דבריך!

שומע/ת מותק? יופי.

לפני שנכנסתי ל-SMSER בעצמי, שזה בערך ביולי, בדקתי אם יש להם שותפויות, מתברר שאין. תעשה/י את שיעורי הבית שלך, חיבולית הוא כנראה לא רק הניק שלך.

לא נורא חמוד...

אתה עוד צעיר... שתגדל תבין קצת בעסקים ותחפש לא רק את הרע שיש בכל דבר...

עם שכן שעוסק בקקה הזה

אני חושב שאת/ה צריך/כה למצוא מישהו שמוכן ללמד אותך.

למעלה