תרומה לחברה

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

eviv

New member
תרומה לחברה

מה דעתכם אנשים על המצב כיום שלאנשם איכפת יותר ויותר מעצמם ומהחיצוניות שלהם ופחות מהחברה? תראו אנשים הם לא יצאו כדי לעשות משהו לחברה הם יעדיפו לעשות משהו ש"יצא להם" מזה משהו. הנוער לא יקום ויתרום מזמנו למשל בבית תמחוי הוא יעדיף לישון עוד שעה או יעדיף לרדת לשחק כדורגל ושאר הדברים האלה... מה דעתכם על העניין? איך לדעתכם אפשר לגרום לנוער לפעול יותר למען החברה?

../images/Emo104.gif

אין לי כ"כ הצעות אבל רציתי להעיר לך שיש קומץ שכן עושה. אני מקווה שזה יתפשט ליותר ויותר אבל אנחנו רואים מגמה של שנת שיציאה לצבא וכו' יש לך הצעות אולי? ככה להתחיל ,לפתוח לנו את הדימיון?

אושרה1

New member
אביב רק שתדע שבזמן האחרון

בס"ד לנוער(לפחות שאני מכירה) נהיה יותר מודעות לחברה. אבל יש הרבה מה לשפר! וחלק ניכר מזה עושות תנועות הנוער אני מאמינה שעוד כמה שנים תהיה יותר מודעות(או מקווה) אושרה

איילת כ

New member
אני ממש לא מסכימה איתך

לדעתי הבעיה היא לא ב"עצלנות" הנוער אלא דווקא הכול עניין של יוזמה. למשל אם סניף או בית ספר יעשה פעילות לעזרת נזקקים הרוב יבואו, ואפילו ישמחו שהם יכולים לתת. וכן יוצא להם מזה משהו שבזכותם אנשים שמחים, ואם לנו יש את היכולת הזה אז למה לא לנצל את זה. זה לא נכון להגיד שבני נוער לא מתנדבים או עושים דברים לטובת הזולת. תראה את כל אירגונו החסד שהוקמו, זה אומר שאנשים דואגים רק לעצמם? לא נראה לי!!!! בקיצר תפסיקו להשמיץ את הנוער, כי יש אחלה נוער.

yair m

New member
אביבבבב אני מנסה להשיג אותך כבר ..

יומיים באי סי קיו!! תענה כבר

case

New member
לא עושה???

לא יודע מאיפה אתה או עם מי אתה מסתובב, אבל במקומות שאני נמצא בהם, הנוער לא מפסיק לתרום ולעזור. אני לומד בישיבה התיכונית בפסגת זאב, ויש גרעין של בנ"ע שנקרא "נחשון" (זה גרעיני התנדבות בכל הארץ- אתם בטח מכירים). הגרעין הזה עושה המון למען החברה וכו'. חוצמזה, יש עשרות בני-נוער שמתנדבים במשמ האזרחי, במד"א, וגם - למרות שזה פחות מוכר- ביחידו כיבוי אש. החבר'ה שלי מהיישוב נוסעים כמעט כל יום רביעי בערב לעזור לחלק מזון לעניים. אז מי לא עושה???

למעלה