תרומה כפולה

תרומה כפולה

ערב טוב לכולם,
מי מבנות הפורום שהיא בתרומה כפולה, מאיזה בנק קניתן את הזרע?

אשתף אתכן/ם בתחושותיי:
מצד אחד אני רוצה מנה שתהיה באיכות הכי טובה ותעבור את מירב הבדיקות, כמו כן אני די רוצה לשנות בנק (עד היום להזרעות ו- IVF קניתי מרמב"ם, בו נכון לעתה יש 4 תורמים לתרומת ביצית) ומצד שני, מאחר ואני מחיפה כל הפרוצדורה לא פשוטה. (לנסוע לאיזור המרכז בשביל לבחור)

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אצלי מתורם פתוח מארה"ב דרך אסף הרופא
לדעתי עברתי על התורמים באינטרנט. אבל זה היה לפני 4.5 שנים
איילת

עברתי אתמול

על 6 תורמים באתר של קריובנק ותכל'ס לא אהבתי...
מסופרם ענו לי שע"מ לקבל מידע על תורמים, יש לפתוח תיק אצלם... (לא ביקשתי לדעת פרטים מעבר לעלות מנה לתרומת ביצית וכמה תורמים מתאימים שכאלה יש להם...)
כתבתי פעמיים למדיקל בהרצליה ולא ענו לי...

אם זכור לי נכון היה הפרש די גדול בעלויות
בין הבנקים הפרטיים לבין אסף הרופא בעיקר אם את זקוקה למעט מנות....
אם זכור לי נכון קריובנק בעבר התלוננו שקריובנק עבדו עם מסלול תרומת ביצית מסויים
איילת

אני הזמנתי 2
על מנת שאם אזדקק לעוד אחת לא אהיה תלויה עד שאסף הרופא מביאים את המנות.
היו תלונות שהם לא מאפשרים לרכוש/ להוציא לתרומת ביצית אלא אם את במסלול מסויים, לא זוכרת בדיוק מה היה
איילת

עלות מנת זרע מחו"ל דרך הרצליה מדיקל היא עצומה! עדיף דרך אסף

אם את לא לחוצה בזמן, עדיף דרך אסף הרופא. הם מביאים מנות זרע כל חודשיים וזה מוזיל את העלות באופן משמעותי. בהרצליה מדיקל סנטר מבצעים הזמנה בנפרד עבור כל מטופלת.
אני ממליצה להזמין שתי מנות.
אני בחרתי מבנק בארה"ב- תרומה פתוחה

תרומת זרע מסופרם

אני קניתי זרע של תורם מהארץ דרך סופרם . יש להם רשימה של כ 40 תורמים שעוברים בדיקות מקיפות ומיועדים למקרים של תרומת ביצית .
פתיחת תיק עולה 670 שח ומנת זרע 2400 שח

ואבסורד שדי הכעיס אותי

שקודם אני צריכה לפתוח אצלם תיק, דהיינו לשלם את אותם 670 ש"ח, ורק אז לקבל מידע כמה תורמים ומה עלות מנה.
ואם בסופו של דבר לא ארצה לקנות מהם, מה אז בגורל 670 השקלים?
תיק פותחים כשרוצים לעסוק איתם עסקה ולא לפני כן!
&nbsp

הנה מה שנכתב לי במייל

"שלום,
ע"מ לקבל מידע על תורמים, יש לפתוח תיק אצלנו (ליצור קשר בטלפון: 03-7644744)
&nbsp
באופן כללי, כל התורמים בדוקים ל 48-50 בדיקות גנטיות ואלה שמיועדים לתרומת ביצית, עברו גם בדיקת קריוטיפ.
&nbsp
בברכה,
..... (כאן ישנו השם)"
&nbsp
לא ביקשתי את התאור החיצוני לפי כל תורם, אלא רק את המספר שיש לתרומת ביצית ולמרות שכתבתי שאני מיועדת לתרומה כפולה, קבלתי קובץ עם הפניה לבדיקות דם.
מדוע

בנוגע לייבוא זרע מחו"ל

אני ייבאתי לפני כמה שנים מקריובנק ארה"ב מתורם פתוח. אבל ייבאתי עצמאית (דרך רופא ישראלי שמורשה לייבא כמה שרוצים ללא הגבלת מינ' או מקס'). ייבאתי עם עוד חברה ולכן הוא חסך לי המון כסף במקום לייבא דרך קריובנק הישראלים. אבל אם את צריכה מנה אחת בלבד, יכול להיות שלא ישתלם לך דרכו...
אם את עם תרומת ביצית מאחת מקליניקות בחו"ל באופן עצמאי (ארה"ב, ספרד, קפריסין, יוון), והכוונה לא דרך מנור /מאמס /אימהית /אחר / בי"ח ישראלי - אז מהבירור שעשיתי עד כה, הם יכולים לדאוג לך למנת זרע. כמעט כל אחד מהם עובד עם בנק זרע מקומי והתהליך הוא פשוט, זול יחסית ומהיר.
מה שלא יהיה - המון בהצלחה

היא ממהממת

קיבלה אותו כל כך יפה ובעדינות, עוזרת, דואגת לו, ממש מקסימה (ברגעים שהיא לא בוכה וצועקת עלי לעזוב אותו ולהגיע אליה
)
&nbsp

yaelim4

New member
בחירת תורם

תחילה אציין שקיבלתי את התרומה ממש לפני כניסת אישור תרומת ביציות בארץ. לא כל כך מעודכנת איזה בדיקות הן עוברות בארץ. בזמנו מאחר והבדיקות היו מינימליות היה לי חשוב למצוא תורם שעבר את רוב הבדיקות הגנטיות על פי מוצאו ללא נשאות. בזמנו לקחתי מקריו בנק ממאגר הפרימיום..... בהצלחה.

למעלה