תרומה בתחילת יוני

ענבלית71

New member
תרומה בתחילת יוני

היי בנות, מכיוון שהגוף החליט פתאום להתעורר ולבייץ, יום התרומה נדחה והציפייה הורגת.קיבלתי דקפפטיל ל-25 יום הבאים + אסטרופם3 פעמים ביום.האם זה ימנע ביוץ חוזר?
כלכך חוששת ששוב לא ילך כמתוכנן ואצטרך לדחות! ממש אין לי סבלנות....כלכך רוצה להיות שם כבר....יש סיכויי שהפעם לא אבייץ?
רק שבסוף לא נכנסתי להריון עכשיו טבעי...אני מתה מפחד מהבייציות שלי הזקנות, מפחדת מעוד הריון כימי, וממש לא רוצה הפלה בשבוע יותר מאוחר בגלל בייציות זקנות...
קשה, מעצבן והציפייה הורגת!

ההמתנה אכן קשה

במיוחד אחרי שהתקבלה כבר החלטה...
ממה שאני יודעת הסיכוי שיתפתחו ויגדלו זקיקים תחת טיפול בדקפפטיל הוא מאוד נמוך. אם כבר, מה שיותר קשה הן תופעות הלוואי של הדיכוי ההורמונלי והיעדר התפתחות הזקיקים. אבךל אולי כל אחת חווה את זה אחרת.
בכל מקרה, תחשבי שיש בזה גם משהו טוב - במידה ותהרי מיד (הלוואי) תאריך הלידה יהיה יותר נוח...לא בחורף אלא כבר בתחילת האביב...
סתם צוחקת, כי בטוחה שמתי שלא יגיע - יהיה מבורך ומשמח. אבל באמת מקווה שילך מהר וקל!
בהצלחה!

מייחלת10

New member
קרמבו את מקסימה!!

כנראה שכל עכבה לטובה... זה מה שכולם אומרים!! ;) בהצלחה!!!!

ענבלית71

New member
תודה

תה רבה לך קרמבו...קצת באיחור, הכל מאוד מלחיץ ואני חייבת לשמור על עצמי רגועה ושלווה עד כמה שניתן.אני כלכך רוצה להרות כבר בניסיון הראשון...והרבה בנות פה בפורום ניקלטו בפעם השנייה או השלישית וזה מעט מדאיג אותי...הלוואי ואוכל להמשיך ולעדכן עם בשורות טובות.שוב תודה והמון הצלחה

למעלה