היי קרן וברוכה הבאה לפורוםתרומה בארץ
שלום לכולכן יש לי שאלה לגביי תרומה בארץ ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אם יש מישהי שעוברת טיפולים שמוכנה לתרום לי ביציות, האם היא יכולה לעשות זאת ואם כן איך והיכן? או שהאם היא יכולה לתרום רק לנשים שמחכות בתור מסויים? תודה ולילה טוב קרן שלא איבדה תקווה
תוספת למידע של מלחהיי קרן וברוכה הבאה לפורום![]()
השאלה שלך נוגעת בכמה נושאים: 1) החוק במדינת ישראל, קובע התרומה חייבת להתבצע בצורה אנונימי. כלומר שאסור שיהיה קשר בין נתרומת לבין התורמת. אני חושב שזה עונה על השאלה שלך בצורה הכי ברורה. אני לא מכיר מקרים שבו רופאים עבורי על החוק בתחום תרומת ביציות, במיוחד מאז פרשת בן-רפאל והבציות הגנובות. 2) לתורמת חייבת להיות מס' סף של ביציות בשאיבה, מדמה לי 15 או 20 כאשר ביציות הטובות ביותר הולכות עליה והשאר הולכות לתרומה. כלומר עם הסף הוא 15 ביציות ושאבו 18, אז 15 הטובות ביותר הולכות עליה ו- 3 הפחות טובים הולכות לתרומה. יש פה גם שאלה על מערכת קשרים בניך לבין חברה שלך. הרי מי יודע לאן יובלו מערכת היחסים שלך איתה לאורך זמן ובאיזו שהוא מובן תרגישי תמיד חייבת לה. עוד יש סיכוי שהולד יהיה דומה לה או לילדים שלה. או עוד יותר מצב שלך נקלט וילדת ילד מהטיפול בו בוצע התרומה ולה לא הצליח. איך זה יכול להשפיע על הקשר שלך איתה. באיזו שהוא מקום אני שמיח שהתורמת שלנו הייתה אנונימית. רק חבל שזה עולה כל כך הרבה כסף. אני מכיר מקרה שבו מישהיא תרומה 4 פעמים בסבבי IVF ולה לא נקלטו אבל מכל הסבבים האילו קיימת סיכוי טוב שיש ילדים היום שהם ילדים גנטים שלה אבל לא ממנה. אגב היום אותה אישה היא חברת פורום ונמצאת בתהליך של קבלת תרומת ביציות, בשל סיבות אחרות הלא קשורות לביצוע התרומה בעצמה. בכל מקרה ברוכה הבאה ובהצלחה ואם יהיו לך עוד שאלות ותהיות אנחנו כאן.
בוקר טוב,ברוכה הבאה ושבת שלוםתרומה בארץ
שלום לכולכן יש לי שאלה לגביי תרומה בארץ ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אם יש מישהי שעוברת טיפולים שמוכנה לתרום לי ביציות, האם היא יכולה לעשות זאת ואם כן איך והיכן? או שהאם היא יכולה לתרום רק לנשים שמחכות בתור מסויים? תודה ולילה טוב קרן שלא איבדה תקווה
שלום וברוכה הבאהתרומה בארץ
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.