תרוגם לשיר...

the black wolf

New member
תרוגם לשיר...

ווימה ווימה דאקרי דאקרי\סטליוס קזאנג'ידיס לכי בעקבות דמעותיי השחורות ובואי הערב לחבור אליי בבדידות פזמון:צעד אחר צעד דמעה אחר דמעה איכן שהוא עוד תמצאי אותי בוכה אלייך, אהובתי, אלייך הרחוקה ממני כשאני נאנח עולם ומלואו שומע אנחתי וכשאני בוכה אלייך להבות שורפות את ליבי לכי בעקבותיי, מיצאי אותי את תקוותי. כשאני נאנח דומעות עיניים ולבבות מתייפחים וכשאני בוכה אלייך להבות שורפות את לבי לכי בעקבותיי, מיצאי אותי את תקוותי.

בהופעה האחרונה של קיקי הושמע השיר

ביוונית, מה דעתך, והאם תוכל להעביר לנו את השיר באנגלו/יוונית...אודה לך על מאוד מאוד...

kokotas

New member
לבקשתך השיר באנגלו\יוונית -

ביצוע:STELIOS KAJANTZIDIS לחן:STELIOS DERVENIOTIS מילים: KOSTAS VIRVOS Πάρε τα χνάρια π' άφησαν τα μαύρα δάκρυά...ααα... μου κι έλα απόψε να με βρεις εκεί στην ερημιά...ααα...μου Βήμα - βήμα, δάκρυ - δάκρυ, θα με βρεις σε κάποιαν άκρη να κλαίω για σέν' αγάπη μου, που τώρα ζεις μακριά...ααα...μου Αντιλαλούν οι ρεματιές όταν αναστενά-ζω και απ' την καρδιά μου βγαίνουν φωτιές για σένα όταν σπαρά-ζω Πάρε τα 'χνάρια να με βρεις και σώσε με αφού μπορείς Δακρύζουν μάτια και καρδιές όταν αναστενάζω κι' από τα στήθη βγαίνουν φωτιές για σένα όταν σπαράζω Πάρε τα χνάρια να με βρεις και σώσε με αφού μπορείς ּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּּ PARE T' KHNARIA PU AFISAN TAMAVRA DAKRIA MU KE ELA APOPSE NA ME VRIS EKI STIN ERIMIA MU VIMA VIMA DAKRI DAKRI THA ME VRIS SE KAPIAN AKRI NA KLEO YA SENA AGAPI MU PU TORA ZIS MAKRIA MU ADILALUN I REMATIES OTAN ANASTENAZO KE APO TI KARDIA MU VGENUN FOTIES YA SENA OTAN SPERAZO PARE TA KHNARIA NA ME VRIS KE SOSE ME AFU BORIS DAKRIZUN MATIA KE KARDIES OTAN ANASTENAZO KE APO TA STITHI VGENUN FOTIES YA SENA OTAN SPARAZO PARE TA KHNARIA NA ME VRIS KE SOSE ME AFU BORIS שבת שלום

ל-kokotas תודה תודה על התרגום

לאנגלו/יוונית, בזכותך נוכל לשיר ולזמזם ללא טעויות...

orna44

New member
וגם לאלקסיו ביצוע נפלא לשיר זה

האהוב עלי כל כך. שיר נפלא.

למעלה