תרגישי טוב מתוקה...

תרגישי טוב מתוקה...

..." שיר למעלות אשא עיני אל ההרים מאין יבוא עזרי"... ליל שישי...עוד בילוי עם כולם לא משהו אישי היא מרגישה קצת עיפות אבל בשבילה זה משהו פשוט. עולים על הכביש המהיר, המוזיקה זה הדבר היחיד שמעיר, זה קרה בדיוק בדרך חזרה, כולם עיפים רדומים... רק הנהגת נילחמת בעיניים עם שאר הנהגים רק להישאר טיפה בעינינים מרגישה עיפות,פותחת חלון הרוח בפנים אולי זה יעיר, שרה לעצמה איזה שיר, אבל היא יודעת שזה לא מה שאותה יעיר. מתחילה לדבר עם שאר החברים הם ישנים מאחורה לה לא ממש מקשיבים. שקט... פתאום... גם מי שישן עמוק התעורר מחלום מתוק אל תוך סיוט שמעכשיו ממשיך רחוק. זהו היא מודה.. העיפות אותה ניצחה.. היא כרגע שוכבת שם... מחוסרת הכרה.. לא משלימה עם זה שהעיפות אותה ניצחה. כמה שניות לאחר הבום הנורא כולם כואבים צועקים אבל היא שקטה... שקטה? אבל היתה מכה חזקה היא כבר לא ישנה... היא לא מגיבה.. אני יודע שכואב גם לה. פעם ראשונה שרציתי לדעת שהיא בוכה לאחר כמה שניות שבאותם רגעים אתה מרגיש את זה כשעות.. הגיע צוות הצלה.. מיד לה הגישו עזרה ראשונה ומשם פינו אותה למחלקה קשה.. עם מכשירים,זריקות,ועניים דומעות. אך אני ...כולם יודעים שהיא בחורה חזקה, היא תעבור הכל כמו גדולה ותשכח את התקופה הכל כך קשה ... אתם...אני...אנחנו ניתפלל לשלומה... כי כולנו רוצים שוב לראותה מחייכת וצוחקת ויותר לא בוכה.

תהיו חזקות מתוקות

היא תהיה בסדר בע"ה בלי נדר אני אתפלל עוד פרקי תהילים בשבילה אוהבת דנה

תתפללו בנות היא חיבת להיות בסדר../images/Emo7.gif

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

../images/Emo24.gif..לא בדוק יודעת על מה מדובר

אבל מוסרת חיבוקים של אהבה ובריאות.. לפי מה שהבנתי, מאחלת לאותה אחת רק שתחזור לעצמה ותרגיש טוב, מכל הלב. רפואה שלמה וכואבת איתכן.

../images/Emo7.gifמתפללת בשבילה ובשביל כולם...

תהיו חזקות... מתפללת וכואבת מרחוק... שולחת חיבוקים... רק שתצא מ'זה ה'...! שהכל יהיה בסדר...! אמן.

מוסרת החלמה הכי מהירה שאפשר

טוב, אני חדשה פה ולא יודעת במה מדובר ומי הבנות האלה, אבל באמת שיהיה לכולן רפואה שלמה ואני מבטיחה להתפלל לשלומן.. :))

למעלה