תרגיל על רטוב...

tygger

New member
תרגיל על רטוב...

בלי שאף אחד ישים לב, ככה פתאום הוא הגיע. מצנן את העולם ברגע. אך איזה אושר. זה הגיע בלילה, אני לפתע שומע מבעד לחלון את הטיפות נוקשות על העלים של הצמחים המתים מזמן שעדיין נחים על הקרקע, מעל מה שאמור להיות דשא. כן, לא, כן, לא. רררררגע! למה לא בעצם? מישהו מוכן אולי לומר לי למה? אז קמתי, לבשתי את הביגוד שוב, ויצאתי החוצה אל הגשם. הנעתי ויצאתי לנסיעה. הגשם כמו שמע אותי והגיב במטף מתגבר והולך. גשם של חול, בוץ ואבק. מנקה את עצמו לפני שיוכל לנקות שוב את העולם. הכבישים מוצפים אבק דרכים העולה מחדש שוב לעולם, ואני דוהר בין הטיפות לבין חוסר שפיות. באי הדוב במרכז הכרמל עומדים תחת הכניסה לפתע סבו כולם לראות את המחזה של האופנוע עובר בפניה כאשר הקשר בין כיוון האופנוע לכיוון הנסיעה שלו היה מקרי בהחלט ורק הצמיג הקדמי שתיקן כל פעם את ההחלקה רמז כי האופנוע בסופו של דבר אכן ימשיך בכיוון הרצוי (על הגלגלים...) נסיעה שהסתיימה בחניה חוזרת ומבט מאושר על המעיל המנוקד, האופנוע שרק היום הוברק לגמרי ושוב מלוכלך, המכנס שכל מה שהוא רוצה זה להתכרבל בתוך מכונת הכביסה ולסגור את הדלת. אחד הימים בהם אני בהחלט מאושר (טוב נו, לילה) לילה טוב

GS2003

New member
אני אקצר מאוד...

אתה מטורף ! וגם אני יצאתי אתמול בלילה לרכיבת גשם ראשון ! היה גדול ! חוץ מפעם אחת שכמעט דפקתי את ההחלקה של החיים כי אני כמו מטומטם עובר על חץ לבן ורטוב... בקיצור, חוויה של פעם בשנה...וצריך להיות סוג של פסיכופט כדי להנות ממנה... אז שנה טובה ! (שנה הבאה אני לא יוצא לרכיבת גשם ראשון...
)

ערן שחר

New member
אני חייב להבין אתה באמת קמת ויצאת

לגשם ב 3 בבוקר או שזה רק סיפור לשבת?

tygger

New member
../images/Emo13.gif

אכן. חוץ מזה, למה לא לקום ולצאת לרכב? יש משהו יותר טוב לעשות?

למעלה