תרגיל עורף לאומי וערכו לחייך :

פרויז1

New member
תרגיל עורף לאומי וערכו לחייך :

תרגיל עורף לאומי וערכו לחייך : כל אבל כל האוכלוסיה במדינת ישראל, נכנס למרחבים המוגנים : גם בעבודה (11:00) וגם בבית (19:00) זהו השלב החמישי של אותו תרגיל שנמשך הרבה מאוד זמן. אל תשכחו !!! זה תרגיל המיועד להגנת העורף . כל הכוחות השתתפו. ההשתתפות היתה ברמה כלל לאומית ולא נשאר מישהו הנוגע להגנת העורף בזמן חרום - שלא תורגל באחד או בכל השלבים! לכל הגיבורים/ות שלא נכנסו למרחב המוגן : א. המדינה דואגת לתרגל אתכם ואתם אדישים בשיתוף הפעולה - הפסדתם! ב. שילמתם מיסים למימון ההיערכות והתרגול, ולא לקחתם את המוצר - פראיירים! ג. אתם משלמים כל מיני ביטוחים עבור כל מיני דברים. כולל ביטוח חיים - לא עשיתם להגנת חייכם! ואם לא די לכם בכך, התרגולת מקטינה בעליל את אחוז הנפגעים - חלק מכם ייפגע במלחמה הבאה. יש מוצא אחד : בשעה 19:00 תהיה צפירה נוספת - תיכנסו למרחב המוגן ושבו 10 דקות שם. אני לא אוהב את הסיכומים שאומרים "מקווה שרק נתַרגל ושלא נצטרך" זה בלתי אחראי לדעתי. אני רוצה לומר לכם : אני מקווה שתהיו יותר טובים ממה שיתברר כנדרש מכם, במלחמה הבאה! ועצה של חבר/מי שדואג לכם : תקטינו את ההסתברות לפגיעה בכם במלחמה הבאה - בשעה 19:00 עם הצפירה תשחקו את המלחמה!!! פרויז

והקב"ה מצילנו מידם = והקב"ה יצילנו מידם

ואני סומכת רק על הקב"ה שלא יתן לאף טיל ליפול עלינו בישראל ה-שם אחד אין עוד מלבדו

hemiitz

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo160.gif../images/Emo202.gif../images/Emo6.gif../images/Emo91.gif

אם תהיה מלחמה לא יעזור כלום,רוב המקלטים היום סגורים,לא מטופלים,בקיצור הגנה הכי טובה זה התקפה,השאלה אם אפשר לסמוך על המנהיגים שלנו
תשובהההההה לאאאאאאאאאאאאאא

על מנהיגים לא - על יתברך שמו כן = בדוק.....

המקלט שלי זאת השבת = מי ששומר שבת השבת שומרת עליו הטילים שלי אלו מזמורי תהילים

הקיר סגור../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif

___!__!___!___!__!___!___!___!___ _!___!___!___!___!___!___!___!___!___!___!___! ___!___!___!_הקיר סגור עקב שיפ!צים_!___!__ _!___!___!___!___!_עמכם הסליחה.._!___!___!___!_ ___!___!___!___!___!___!___!___!___!___!___!___

ידידי פרויז היקר יש כאלו...

שלא יכלו להיכנס למקלטים וכו'..,בתרגיל הראשון הייתי עם התינוק שלי ליד המשטרה במגרש הרוסים והיה שם המון בלאאאאאגן רציני,עכשיו אני אומרת עם המדינה כ"כ דואג. לאזרחיה,הם יכלו להכניס חלק מהאזרחים למקלטים כתרגיל.(למה לא עשו את זה????) הם דאגו רק לעצמם אז איפה ההגנה על עם ישראל.נשאיר את ההגנה לבורא עולם ואף אחד לא יישאר בחוץ תאמין לי!!!

פרויז1

New member
זיוון מתוקה, שלום לך !

תפקידי בחרום מקומי ובעל אופי תומך, אבל אני יושב במרכז ההפעלה המקומי. אמרנו לכם : כשתהיה סירנה, פשוט תלכו 10 צעדים, תחוו, תרגישו, תחושו, שהאדרנלין יעלה לכם באופן חווייתי וחיובי כחויה ראשונית. ושתשבו שם 10 דקות. שם תרגישו ותחשבו. זה היה עוזר לכם במלחמה הבאה. היא בוא תבוא! אני מקווה שנוכיח יכולות יותר גבוהות ממה שיתברר שעתיד להידרש. העורף האזרחי לא עשה את חלקו. עצוב לי בפנים בפנים.

אומר הכול - שאין לנו על מי להשען אלה רק על

אבינו שבשמיים אנחנו מאמינים בני מאמינים ........... עם הטילים שיש היום אף מיקלט לא עומד בתקנים

פרויז1

New member
ידידתי, את טועה !

ניתן לצמצם נזקים! ואם מתאמנים - מצמצמים נזקים לעורץ האזרחי. שבת שלום ומתוקה !

למעלה