תרגיל דימיוני.

גם בעלי לא יתנגד

לאיזה אחות צעירה ורופאה עם גוף וחזה שגם הוא יהנה למה רק אני

רק תזכירו לבעלים שלכם......

שהסיכוי שהם את יפגשו את האחות / רופאה סופר מודל הוא מאוד קטן. במקרה הטוב תגיעה משהיא עצבנית שניה לפני הפנסיה או במקרה הרע את הרופא שלנו......

כהות חושים

רק כך אפשר להסביר את הקלות בה אני פותחת את רגלי בפני כל בעל תואר רפואי שעובר לידי (לסניטרים יש תואר רפואי?). אני שבמשך שנים הקפדתי ללכת רק לרופאת נשים - אישה, אני שכל בדיקה של רופא נשים - גבר גררה רעידות בלתי רצוניות ברגלים. ואז זה קרה, סקירת מערכות מאוחרת לא היה דופק, פה זה נגמר - הרגישות שלי, אחרי שעברנו את הכל (לידה וגרידה לקינוח) כבר לא היה איכפת לי מי, מה, למה, איך רק שיכניסו אותי להריון ויוציאו ממני ילד חי. התורם מרגיש כמוני, זו הדרך שלנו לעשות ילדים לא חופרים בזה, לא מנתחים את זה, זה מה שיש. אני מניחה שאם את הטיפולים הוא היה צריך לעבור היינו מקבלים את זה באותה צורה, בעצם כשאני חושבת על זה אז אני הייתי עומדת בזה לא יודעת אם הוא היה עומד בזה, מספיק לראות את הפרצוף שלו כשהוא צריך לתת זרע, אני בטוחה שאיזה אולטראסאונד אשכים יעמיד את הדברים בפרופורציה.

רוית ב

New member
מונו../images/Emo23.gif

אני אישית מוכנה לעבור קורס של US אשכים ...חחחחחחחחחחחחחח רק בשביל לראות להם ת'פרצוף ולא את ה"הסחורה". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הי פונג, לא קשור

הרי בחלק ניכר מהזמן אנחנו גולשות מהעבודה.. האם לא ניתן לדאוג שהשם שלנו לא יובלט, למשל במקרה בו עוד מישהו נכנס למחשב....(את מבינה למה אני מתכוונת).. האם יש משהו שתוכלי לעשות בנדון? תודההההה

יש לך אשפרות

להסתיר את השם. תסתכלי למעלה מצד שמאל אם אני לא טועה ושם יש אפשרות להסתיר שם

פּוֹנְג

New member
לא, אין אפשרות כזו.

רק לעשות "יציאה מהמערכת" ( שזה חשוב בלי קשר להבלטת השם) ו"הסתרת שם" - אבל זה לא ימנע מהשם שלך להיות בולט.

טוליקי

New member
ממ...

אז ככה, אני ביישנית פתולוגית. אין מה לעשות. כל פעם שצריך להתפשט אני לוקחת את זה קשה. היתה לי רופאת נשים מקסימה(וכמה חיפשתי דווקא רופאה עדינה ונחמדה) אבל היא העבירה אותי הלאה כי הבעיה שלנו זה כבר לא התחום שלה. כשהבעל היה צריך לעבור דופלר אשכים אצל רופאה מאוד התביישתי בשבילו אבל האמת לאמיתה היא ששום מחשבות מיניות לא עברו לי בראש זה כלכך מנותק אצלי ממיניות כשאני הולכת לרופא וצריכה להתפשט לקראת האולטרסאונד אני ישר מפחדת מהכאב (אולטרסאונד וגינלי כואב לי בטירוף) וגם בלי אולטרסאונד, ביקור אצל הרופא תמיד גורר זריקות חדשות (שכואבות לי) אז כל ה"טיפולים" האלה כלכך קשורים אצלי לכאב ששום דבר מיני לא יכול להסתנן לשם אבל לדעתי לבעל זה כן קצת מפריע. הוא אמר לי פעם ש"מה, את מספרת על הדברים הכי אינטימיים לגבר זר" ואני לא הבנתי. הרי הוא רופא לא ? הוא צריך לדעת.

blessed

New member
שאלה מעניינת

והאמת שאף פעם לא ממש דיסקסנו על הענין הזה ישירות אבל ממה שכן דיברנו אני חושבת שבעלי לא מתיחס לזה כאל ענין מיני או אישי או פגיעה במשהו "שלו". שנינו משתדלים להתיחס לזה כענין מאוד טכני ולא מיחסים שום מימד אישי ליחסים עם הרופא. גם כשאני "על הכיסא" אני משתדלת איכשהו להתנתק, להזכיר לעצמי שזה רק רופא והוא רואה עשרות כאלה ביום ולא מתרגש. כמובן שהסיטואציה היא מאוד מביכה בשבילי אבל אני משתדלת להתיחס לזה כפרוצדורה רפואית ולנתק כל קשר בין זה לבין המיניות שלי. לגבי בעלי, כבר בהתחלה הבנתי שלמרות שהוא מקבל את זה בהשלמה מביך אותו לראות את זה ולכן אמרתי לו שהוא לא צריך להיכנס איתי אל מאחורי הפרגוד. הוא נמצא שם בחדר, שותף להכל, שומע הכל אבל לא בא לראות את הענין עצמו.

מם 1971

New member
זה מזכיר לי משהו

שכתבה אורית לוריא בספר שלה על אחת המטופלות- שכאשר היא מתעוררת בבוקר ובאה להתלבש היא תוהה אם יש צורך בכך, הרי חצי מדינה במילא ראתה אותה ללא תחתונים אז למה למנוע את העונג מהחצי השני... לגבי עצם השאלה ומה שהעלה פינג- מעניין שאף פעם לא דיברתי עם האיש שלי על הנושא ולא שאלתי אותו איך הוא מרגיש בכל התהליך הזה (יחסי רופא מטופלת). אני מניחה שמראש הנחתי שהוא מרגיש כמוני ומכיון שהרגש שלי לנושא הוא מאוד טכני ולא אישי לא יחסתי לזה יותר מידי חשיבות. אבל מודה, עכשיו כאשר אני חושבת על המצב באופן הפוך (כפי שהצגת)זה גורם לי למחשבות מה באמת האיש שלי מרגיש בכל התהליך שתיארת. מבטיחה לברר...

ל א ו

New member
פעם אחת באחת ההחזרות

הבעל שלי נכנס איתי....הוא קפא בפתח הדלת ולא יכל לזוז, שאלו אותו שאלות והוא כאילו לא היה שם באמת! מאז אמרתי, אני לא רוצה להיות במקומו, אני יודעת שאני יותר חזקה ממנו ויכולה לעבור כל טיפול שהוא, הואאאאא, כזה רגיש, אני בטוחה שאם הוא היה עם כמויות ההורמונים שהיו לאישתו בגוף הוא לא היה מפסיק להתבכיין על כל שטות.

למעלה