תרגיל דימיוני.

פּוֹנְג

New member
תרגיל דימיוני.

דמייני לך, אמר לי פינג אתמול אחרי ששוב עלה נושא הטיפולים מההיבט יחסי רופא מטופלת, דמייני לך שהמצב הפוך. שעל מנת שנוכל להיות הורים, אני צריך לעבור טיפולים... יש אישה שצריכה להוציא ממני זרע, צריכה לגרום לי לזיקפה על מנת לעשות זאת (לא חשוב כרגע איך
, תדמינו לבד, אבל זה קשור לפעולה שנעשית בין בני זוג בלבד
) ואת, בתור בת זוגי הנאמנה, עומדת מהצד ורואה את הפעולה הזו, רואה אותי מתפשט ונשאר חשוף בחלק התחתון, אותו החלק שאני חושף רק לך, החלק שאיתו אנחנו ממצים את אהבתינו. האיבר שהכי מתרגש מאהבה שלנו, אחרי הלב. ואותה מתיחסת לחלק הזה כאילו שלה הוא. האיברים האינטימיים שלי עכשיו בידים שלה. מול המבט הבוחן שלה. וזו פעם היא, ובעבר הייתה גם אחרת, וכשמגיעים לשלב ההפרייה עצמה אז יש גם אחיות ומרדים בחדר. וזה לא פעם אחת, אלא פעולה שחוזרת על עצמה, כי בסופו של דבר אנחנו לא מצליחים להרות. איך היית מרגישה, הוא שואל אותי? היית יכולה לקבל את זה כפשוטו? כמובן שזה דבר שהיינו עושים כי אנחנו רוצים ילדים, וצריך אבל איך היית מרגישה עם זה? אז זהו, זו הייתה השאלה שלו. השאלה נבעה מכך שהנושא הזה, מה בין מטופלת לרופא שלה, עולה לא מעט אצלנו. אז נכון שאין כאן הקבלה מוחלטת, אבל אני חושבת שלחפש הקבלה מלאה זה לטמון את הראש בחול. לא הייתה לי תשובה. ביני לבין עצמי אני חושבת שקרוב לוודאי הייתי מדסקסת את זה איתו לא מעט, אולי אפילו הרבה יותר ממה שהוא עושה זאת איתי. (כמובן שאני מודה בזה רק עכשיו
כשהוא "לא רואה") ואולי בכלל לא הייתי מסוגלת לקבל את הרעיון הזה. ובעצם אני בכלל לא יכולה להתחיל לדמיין את זה (ולא רק בגלל שזה באמת לא מציאותי) אני? אתן למישהי אחרת לגעת ב'רכוש' שלי? ועוד להיות שם איתם? (לא בעצם עדיף להיות שם איתם מאשר לא להיות שם איתם) בקיצור. מה אתן אומרות? מצליחות להפעיל את הדימיון? מצליחות להבין קצת יותר טוב את מה שעוברים הגברים שלנו? מצליחות להבין איך הם עומדים בזה? כי אני לא לגמרי משוכנעת שהייתי יכולה לעמוד בזה.

סנונית 1

New member
הכיוון שלי ודעתי בנושא

היום הייתי אצל הפסיכולוג שלי והזלתי הרבה דמעות סביב נושא הפוריות. מאחר וזה פורום כל כך פתוח וגלוי לב אז אני מרשה לעצמי לספר. ההפרייה שלי היתה עבורי טראומטית לחלוטין, אני אישה מאוד רגישה אפילו המדקרת אמרה את זה שברגישות כזאת מזמן לא ניתקלה. בחדר הניתוח בשאיבה ובהחזרה הרגשתי חשופה כל כך עד בושה. ההליך היה חודרני מדיי וחושפני מדיי עבורי ועד היום חודש וחצי אחרי אני לא מוכנה שמשהו יחדור לתוכי והמבין יבין.... היום כשדיברתי עם הפסיכולוג אמרתי לו שבדיעבד לא הייתי רוצה שבעלי יהיה נוכח בהחזרה כי הוא ראה איך מחללים אותי פסוקה כך לעיני כל. ולא אכפת לי שאני מטופלת והם רופאים ואחיות כי אני קודם אישה ואח"כ קצת מטופלת והם קודם אנשים וקצת רופאים ואחיות. ואני שוכבת חסרת אונים וכולם שם מסתובבים בחדר ורואים את האינטימיות הכי גדולה שלי ובעלי עומד מהצד ורואה הכל. כששאלתי אותו היום מה הוא הרגיש הוא אמר שחשב על ההחזרה על העוברים שמבחינתו ההליך היה רגיל כלומר זה שהרופא יושב ומול הפרצוף שלו כל האינטימיות שלי. לסכום כנראה שהגברים מקבלים את זה כי ככה הם רגילים שהאישה הולכת פעם בשנה לפחות לרופא שבודק את האזור הכי אינטימי שלה אותי לפחות זה שבר.

אני מרגישה קצת אחרת

אני לא יודעת מאיזה חומר אני קורצתי או בן הזוג שלי, אבל זה כל כך לא אישיו אצלנו בבית. זו איזו פרוצדורה טכנית כזאת, שצריכים לעבור אותה ואין דרך אחרת לעבור אותה, וזהו. זה כל כך לא אירוטי או מיני, וזה גם - ותסלחו לי, אבל זה מה שאני מרגישה - כל כך לא אישי. שהרי, כשהרופא קופ"ח שלי חוזר הביתה בתום המשמרת, ממש לא מזיז לו את קצה הציפורן הקטנה ברגל אם נכנסתי להריון או לא. אדרבא, אולי הוא יצליח לגרור אותי לפרטי, ואז ייצאו לו מזה עוד כמה ג'ובות. זה ביזנס, ואנחנו סרט נע, פחות או יותר. צר לי, אבל זו הדרך שלי לראות את הדברים. ואגב, בתור לגרידה לפני כשנה, כשידענו שרק הומור שחור יציל אותנו מהתרסקות, בן הזוג שלי התחיל למנות את כל הרופאים ש"ראו לי". היה די משעשע. לילה טוב ושבת נפלאה לכולם

סיון01

New member
אצלנו הבעל לא נוכח ../images/Emo3.gif

הוא מחכה בחדר ההמתנה בזמן כל ה"פעולות", ולכן לא יצא לו להפעיל בכלל את הדמיון לגבי מה עושים לי ומי עושה את זה. חוץ מזה שיש פה הבדל בקטע המיני. כל הפעולות שאנחנו עושות ושעושים לנו הם לא מיניים, ז"א שקשה לי להגיד שאני "מתחממת" כשהטכנאית מחדירה את המתמר
, בעוד שאת תארת משהו קצת יותר מיני מבחינת הגבר. 'צטערת, אבל אני פשוט לא מצליחה לקשר בין הפעולות שנעשות במסגרת טיפולי הפוריות לבין סקס או משהו שקשור לסקס. בשבילי זה כאילו שששואבים או מחדזירים לי עוברים דרך המרפק, ממש אותו דבר.

תולו

New member
מודה, לא חשבתי על זה

ומצד שני, אחד הדברים שמאד השתדלנו לעשות, שנינו, בתקופת הטיפולים, זה להתנתק ולנסות "לרחף" מעל לכל התהליך הזה, להפוך אותו למשהו קר ובכך לנתק את החלק הרגשי - אנחנו שנינו טיפוסים כאלה, קודם המתמטיקה ואחר כך הלב ואולי זה מה שעזר לבנזוג לקבל את התהליך ואני מאמינה שזה גם היה הפוך אם היה קורה. ואולי לא ?

הי פונג!

זה ב-ד-י-ו-ק מה שבעלולי הנפלא, הפתוח, הרגיש והבלתי-מפחד-מצפייה-בניתוחים-בערוץ-8 בעליל, נוהג לומר לי כשאני מזמינה אותו לצפות בנפלאות האולטרסאונד. לצערי התרגלתי ל"פלישות לנורמנדי" של שלל רופאים ומתמחיהם הנוירוטים. לפעמים אני אפילו עושה פוזות למצלמה
. והוא - הוא פשוט לא מסוגל להיכנס. מפחד לראות מה יש לגבר אחר לפשפש ברכושו שלו. למזלי ולשמחתו, יש לציין - עברנו לרופאה, ויותר קל לו עם הסיטואציה... ואיך שפינג הציג את הדברים - ובכן - זה הופך את העניין למוחשי - אני באמת לא בטוחה שהייתי יכולה לצפות בזה... שב"ש (שבת-שלום) שוגה.

לא פשוט

לפני שבוע הפגשתי בין המטפל בדיקור סיני שלי לבין בעלי. למרות שאני לא נחשפת פיזית מולו, אני מאוד חשופה רגשית - הוא יודע על כל פיפס שקשור בבציות שלי, במחזור, בהורמונים, בזרע של בעלי... בכל אופן, הפגישה עם בעלי היתה רווית מתח, באיזשהו שלב בעלי פשוט הוציא עיתון והתחיל לקורא
עד עתה הוא לא נדרש וגם לא רצה לבוא איתי לבדיקות גניקולוגיות - למרות שאני מטופלת אצל רופאה. ואם אתן רוצות להמשיך עם התרגיל המחשבתי: תארו לכן שמי שהיה אמור "לפתות" את הבעל היה אח? קבוצה של רופאות ורופאים?

בוליקי

New member
אחרי דיון זוגי משותף על ההודעה

של פונג, אני עזבתי את בעלי היקר קצת עצבנית ובאתי לכתוב מסקנותיי. אחד הדברים שהכי מפריעים לי במסגרת הטיפולים זה ההתנתקות שלי מהגוף. שלא תבינו, במשך למעלה מעשרים שנה היינו מאד מסוכסכים אני והגוף שלי. אני התעללתי בו קשות והוא מצידו החזיר לי בבטן הרכה (תרתי משמע). לפני כמה שנים היתה לי מטפלת מופלאה שטיפלה בשיטת גרינברג וסופסוף למדתי להתחבר לגופי. לא שהפכתי למאוהבת בו, אבל בהחלט השלמה וחיבה הדדית. ואז המנוול בגד בי...בדיוק את מה שהכי רציתי בעולם - להרות וללדת -הגוף שלי לא סיפק לי. לא סתם נתתי לגוף שלי הרבה צ'אנסים לחזור בו מהתנהגותו הנקמנית עד שפניתי לטיפולים האמיתיים. כדי להיות מסוגלת לעבור את כל זה - ההזרקות, בדיקות הדם, האולטרה סאונד היומיומי בואגינה, ההזרעות, השאיבות, הטירוף ההורמונלי על כל השלכותיו, ובעיקר ההשמנה המאסיבית - הייתי חייבת ללמוד להתנתק. אני פוסקת רגליים בקלילות בפני כל מאן דבעי. בתור לאולטרה סאונד אני נכנסת בשמחה לגבר, וכל הבנות מוותרות לי על תורן כי הן מתעקשות על אישה. אני עושה הכל כמו שצריך, אבל רק בגלל שאני מצליחה להפריד בין הגוף שלי וביני. כמו שלהערכתי הרופאים עושים. בעלי מקבל את זה בטבעיות, וזה קצת מעליב אותי (ברגע זה לפחות) למרות שאולי עדיף שהוא כזה. כשהוא עבר את הבדיקות (כמו למשל אולטרה סאונד אשכים) אני נרעדתי וחשתי חשופה כל כך, למרות שלא הייתי שם. בינתיים אני סתם מבכה על עוד דבר שהפסדתי בדרך להגשמת שאיפתי.

לפי דעתי

המטרה מקדשת את האמצעים. ואם זה מה שצריך לעשות - עושים את זה. הכמיהה והרצון לילד גדולים מכל דבר אחר.

אז אצלנו הוא קצת מקנא ../images/Emo5.gif

שהיינו בהזרעות הייתי אצל רופא ובעלי לא רצה לבוא איתי לבדיקות כי הוא לא הרגיש נוח בין כל הנשים שהוא יודע מה קורה שם (פעם אחת הוא בא איתי ונכנס איתי לחדר הרופא לבדיקות) כשהייתי עושה את ההזרעות הוא היה נישאר מאחורי הוילון כדי לא לראות. כשעליתי כיתה ל IVF הוא בא איתי לפגישות עם הרופא ובשאיבה הראשונה שלי הוא אפילו הלך לרופא ושאל אותו מה היה שם. איך שהוא הצטער על זה. הרופא היסביר לא הכל מההרדמה ועד איך עושים את השאיבה עם שירטוטים והכל. מאותו יום הוא לא מרגיש נוח כל כך עם הנושא מוכן לסבול את זה שאני פותחת רגליים לפני כל העולם ואחותו בחדר הניתוח אבל הוא לא היה מסוגל להיות שם. אני גם לא הייתי מסוגלת לעמוד שם בחדר ולהסתכל בגדוד של אחיות ורופאות נוגעות לא ב"רכוש" שלו (ושלי כמובן). בפעמיים הראשונות של IVF לקחתי את זה די קשה אבל למזלי הרופא הצעיר בקפלן היה בעל חוש הומור טוב וזה מאוד עזר. למסקנה, בעלי לא היה רוצה להיות במקומי ומוכן לקבל את העיניין שאני צריכה לעבור את זה וכל עוד שלו לא יעשו את זה. שבת שלום ושבוע טוב

רוית ב

New member
חדשה אני מנחשת ד"ר לוין???

בכלל לרופאים המלאכים בקפלו יש חוש הומור גם לד"ר אור לא חסר כלום... את בידיים טובות וחוצמזה איזה חתיך ד"ר לוין אההה???..?????חבל"ז! אפילו בעלול מקנא!!! מגיע לו!!!

הייתי בקפלן לא אצל לוין

אבל דו' אור חבל לך על הזמן. יש לו קטעים שפשוט הפילו אותי מצחוק וחסכו למרדים בוקס בעין. אני עכשיו עברתי לגור בצפון אז עכשיו מנסים שם

רוית ב

New member
ד"ר אור רצה לכבול אותי באזיקים

מפרווה ורודה במיון נשים כי עשיתי מוות לרופאים שם מרוב היסטריה... הוא באמת מצחיק. ד"ר לוין יותר שווה.

ורד13

New member
כן גם אצלנו

זה ככה. ואולי יותר מסובך. כי אצלנו במשך שש השנים אותו רופא מטפל. הוא הגריע, הוא שואב, הוא מחזיר הוא עושה הכל. והיו משברי אמון איתו. היו נפילות. פספוסים, טעויות שלו. ורציתי להחליף רופא. אולי לאדם אחר יהיה כיון חשיבה אחר. והבעל לא הסכים בשום אופן. והיו שבועות של ריב קשה וחוסר הבנה מצידי. למה לכל הרוחות אי אפשר להחליף רופא. מה קרה? התחתנתי איתו? - ואז הסתבר שכן. התחתנתי איתו. בעלי לא מסוגל לתפוס שעוד גבר יעשה בי כבתוך שלו. ובהרגשתו עד שהוא כבר התחיל לסבול את ההתערבות של גבר אחד הוא לא מסוגל שעוד גבר יצפה בי. ולעמים זה הגיע לכלל קטסטרופות. כי הבעל החדש לפעמים לא זמין - ומה לעשות לפעמים צריך בדיקה גם כשהוא בכנס. אבל הבעל לא מסכים. ואחרי שנים, ממש שנים וכנגד כל היגיון הבנתי אותו. ובעצם זה עוד יותר נורא. כי גם אותו רופא נבחר במיוחד בגלל זהוא רחוק מאיתנו. ואין כל סיכון שלעולם אני אעבוד איתו, או אפגש עימו במסדרון, או בארוע. ואז כל נסיעה אליו הייתה מבצע. מאז כבר עברנו דירה. ואנחנו קצת יותר קרובים לבעל. מה שלמדתי אבל כדי להתגבר על ההתנהגויות של בעלי זה לעולם לא להחמיא לרופא . לעולם לא לשאול אותו בנוכחות בעלי שאלות אישיות (בכ"ז שש שנים מובילות לאיזה קרבה). וגם למדתי שאת רוב השיחות עדיף ששני הגברים יעשו בינהם. ואני רק "אקבל את המידע" בצינורות המקובלים. זה קצת החזיר לבעלי את השליטה. ובמהלך הזמן גם את הרכושניות כלפי האזורים המחוללים שלו. וחוץ מזה גם למדתי, בחיוך, לומר לבעל- שרק גבר אמיתי יכול היה לפתח קנאה בהקשר שכזה. ובאופן מפתיע, משפט כל כך טיפשי, מחזיר חיוך לגבר הנגזל.

6 שנים עם אותו רופא ??..

יש איזה יתרון ב"חתונה קתולית" שכזו? כי אני לא מצליחה לראות אותו. רופא שמטפל בך במשך כ"כ הרבה שנים לא שבוי בכל מיני קונספציות??!! או שאת מאוד צעירה ולכן "לקחת את הזמן" אני ממש מרגישה לא "נשית" משום שבעלי בכלל לא מתרגש מזה, או שמצד שני זה מעיד על בעל בוגר.. גם כן זן נדיר..

ורד13

New member
אני לא מאוד צעירה.

אבל הבעל לא מוכן להחליף רופא. אפילו לאחר שש שנים. מקנא..

ומה עם הרצון שלך?

הרי זו את שאמורה לעבור את כל הטיפולים. אצלנו, בעלי אמר לי מה שתחליטי - אני מאחוריך טוב, אבל אני לא רוצה לסכסך... בהצלחה רבה בכל מקרה.

רוית ב

New member
גם לי יש תרגילים מה ת'חושבת לך?

פונגי!!! הבעל שלך ממש הצחיק אותי. אפילו בעלול אחרי שחשב על זה ברצינות שעה (תמיד עד שהוא עונה עוברת איזו שעה שמוציאה אותי מדעתי אפילו בשאלות פשוטות כמו רוצה קפה??) הוא אמר שדווקא לא היה לו אכפת עם איזו אחות רעננה או רופאה עסיסית תתעסק לו ברכוש (הפרטי שלי!!!! - מאוד התעצבנתי עליו) שאלתי אותו מה הוא מרגיש אז הוא אמר שזו הפנטזיה שלי לגור ליד אולטראסאונד , ובטח שאני אוהבת מאוד שבאים אורחים... ולמה לא נעשה שלישיה..ועוד הערות גסות אבל מלאות הומור....רק לראות את העיניים שלי הופכות לעיניים של רוצח - איש רעעעעעעע בקיצור הרעיון הוא הומור וכמה שיותר!!! אני לא הרגשתי "מחוללת" כי תמיד התיחסו אליי מאוד בעדינות וביקשו סליחה וכאלו, נכון שזה לא ממש כייף אבל היום אני מסוגלת להתפשט במסדרון (בחיי בכלל לא אכפת לי, זה לא מיני או משהו כזה) אבל למען שלמות הציבור....אני משתדלת לעצור את עצמי..חחח לבנות שמרגישות כל כך רע וההומור נוטש אותן בשעות אלו אני מציעה רק דבר אחד תחשבו על התוצאה תחשבו על התינוק שיבוא תחשבו על העתיד זה מקל על הענינים ולא ממש עוזר להיכנס להרגשת טומאה וחילול (למרות שאני מבינה ומזדהה אפילו - זה לא בלעג חלילה - זה פשוט עוד יותר מעמיס על מערכת רגשית עמוסה גם כך). ועוד משהו קטן.... אני מזכירה לכל הבעלים את הזריקות הכואבות את הידיים המחטטות את כל הדברים האלו שאנחנו עוברות והם משפריצים לכוסות וסובלים אותנו - להקדיש את מרצם לנו ולהניח את רגשותיהם הגבריים בצד - אין ברירה הסבל העיקרי הוא שלנו והם צריכים להתחשב. ככה זה זה עצוב וקשה אבל זו המציאות. וכמובן שוב- הומור הומור הומור וכמה שיותר שחור יותר טוב. בהצלחה לכולן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה