תרגיל בעזריאלי

תרגיל בעזריאלי

היום בשעה 11:00 נערך תרגיל חירום במגדלי עזריאלי. צפיתי בתרגיל ממרומי החפ"ק והתמוגגתי מכמויות כוחות הכיבוי שהיו במקום: עשרות כבאיות "סער" מסוג 1234, 1124, רכב "אשד" 1300 ליטר, רכבי חילוץ "געש", רכבי חפק "קיסר",שיבעה מנופים - חמישה ברונטו, מגירוס אחד ן E-ONE אחד. בנוסף היו במקום עשרות אמבולנסים, נידות לטיפול נימרץ, כוחות משטרה רבים ועוד. לתרגיל הגיעו כוחות מכל האיזור כולל קורס ראשי צוותים מבית הספר. בתרגיל נכחו נציב כבאות והצלה, סגן המפקח, מפקדי שירותים, קצינים וכבאים. כנראה שהתרגיל עבר בהצלחה שכן בתרגיל כמו בכל תרגיל כל אחד ידע בדיוק את מקומו המדוייק ותפקידו הספציפי לתרגיל, במקרה אמת לדעתי זה לא יהיה פשוט כל כך. אני מקווה שמסכנות התרגיל יהיו בהתאם. תמונות מהתרגיל יוכנסו בהמשך ע"י ליאור שני.

תרגיל עליך ישראל..

התרגיל הצליח. פונו בתוך 16 דקות כ-920 איש (כך ממידע שפורסם בתקשורת) אך בזמן אמת, זה לא כך, עד שיגיסו כוחות וכו´. מאות אנשים ימותו! בתרגיל מגייסים את כל המנופים מהאזור, וכו´ כפי שצויין פה למעלה. אך בשעת אמת. אני לא רוצה לחשוב על מה שיהיה. ולאותם אנשים שנוהגים לתקוף אותי על מה שאני כותב. אני לא כבאי, אני עיתונאי, מה שכתבתי פה, זה על סמך מידע שאני מקבל ומעבד. זה דעתי, אשמח לשמוע דעות נוספות.

Meni Malka

New member
גם אני הייתי שם, צילמתי מתוך הבניין

עוד מעט אני יעלה כמה תמונות. את הסיכום המלא על האירוע כול תמונות תמצאו באתר החדש שלנו- שרותי כבאות תל אביב- יפו. (מומלץ לצפייה- 1024*768)

כתבה מוואי נט על התרגיל

בתרגיל במגדלי עזריאלי בת"א פינו הכוחות 920 בני אדם ב-16 דקות 160 כבאים וארבעים כבאיות השתתפו בתרגיל הנרחב שנערך בצהריים במגדלי עזריאלי בתל אביב. במהלך התרגיל דימו הכוחות שריפה בקומות העשירית ובקומה ה-45 ופינו 920 איש תוך 16 דקות. (אטילה שומפלבי) (06.11.02 , 13:53)

הכתבה מוואלה

הסתיים תרגיל כיבוי האש בעזריאלי; נשיא הקבוצה: אין סיכוי שמטוס יפגע במגדלים יום רביעי, 6 בנובמבר 2002, 13:34 מאת: ורד כהן-ברזילי, מערכת וואלה! הסתיים תרגיל כיבוי האש במגדל העגול בקניון עזריאלי. נשיא קבוצת עזריאלי, מנחם עינן, אמר לוואלה! חדשות כי התרגיל עבר בהצלחה. על השאלה, האם ייתכן פיגוע אווירי בעזריאלי בדומה לאסון התאומים, השיב: "מבדיקות שערכתי עם כל גורמי הביטחון בישראל, אין חשש שמטוס יפגע במגדלים". לטענתו, אם מטוס בואינג בכל זאת יצליח לפגוע במגדלים, "יהיה נזק קטסטרופלי בקומות שייפגעו, אולם המגדלים יעמדו איתנים ולא יפלו".‘

אני רוצה לבכות שאני....

רואה את התמונות, כל כך רציתי להיות שם אבל לא יכולתי מבחינת לימודים.

וזאת למה?

כי אנוכי יצאתי לחופשה עד תחילת דצמבר. נסעתי למזרח. מקווה שאצליח להכנס משם לפורום. להתראות חברים

Meni Malka

New member
../images/Emo22.gif נסיעה טובה !!!!! ../images/Emo8.gif

fireman

New member
כל חברי הפורום שנכחו בתרגיל

וצילמו מתבקשים להעלות את כל התמונות לפורום, הדבר יעזור מאוד לעניין שיפור תדמית הכבאים ויאפשר לי להעלות אותן לגלריה. תפוז אוסרים "גניבת" תמונות מאתרים ולכן אין באפשרותי למשוך תמונות באתר ולהעלות לגלריה אשמח מאוד אם תשרשרו לכאן את כל התמונות, גם אם מדובר אפילו ב1000 תמונות, בהחלט שאין בעיה עם זה

למעלה