תרגיל בלשון

• פותח הנושא ASHY
  • פורסם בתאריך

נ ו ם

New member
לשווה לתת קרדיט לבנאדם שישב וכתב

את זה? יאיר לפיד כמובן. לידיעות אחרונות.

kedeman

New member
באמת?

אז לדעתי יאיר לפיד מתחיל להפוך לפלאגיאט שמעתי על השאלות האלה כבר לפני הרבה מאוד זמן וחסרה פה אחת השאלות היותר טיפשיות - איך עיוור יודע שהוא סיים לנגב את התחת??

ה טמבל

New member
../images/Emo67.gif

"אם שמן תירס עשוי מתירס, ושמן זית עשוי מזית, ממה עשוי שמן תינוקות?"

s h e e p i t

New member
חחחח... נשמע כמו שאלות שלי...

רנה... לפני שאני אשכח קבלי ד"ש מבת דודה שלך... היא מוסרת שאת חולה בראש... ועוד כמה דברים... טוב דיי! היא יושבת ליידי ומזבלת בשכל ושרה.. ודיי! צריך ללכת "ללמוד" בכל אופן הקטע נחמד... אני מכירה אותו אבל לא נורא...

tuty fruty

New member
תמסרי לה את אהבתי

אני ניסיתי לשכנע אותה להכנס לפורום זה לא הלך ... אל תתדאגי אם תראי אותה תגידי לה שנסגור חשבונות ביום העצמאות!!!!

s h e e p i t

New member
עכשיו שאת אומרת...

היא גם מסרה שתכיני איזה ברכה לסבא שלך... משו כזה... כן היא אמרה לי משו על הפורום... לא ממש שמעתי מה.. הייתי עסוקה ב"לעבוד" בשיעור... אה נו... אמרתי מיקודם מה היא אמרה... עכשיו נזכרתי היא אמרה שהפורום זה פורום למאובחנים... ואז שאלתי אותה אם גם את מאובחנת... (כי אני כן...) אני אראה אותה מחר... אני אמסור לה את אהבתך

s h e e p i t

New member
אמ... אם אני יגיד שם זה יעזור ?

דניאלה... היא בכתה שלי... מדינה קטנה...

tuty fruty

New member
אכן!!! היא מדצית בלב שרון

וגרה בניצני עוז ... והיא ממש כמו אחותי ...

tuty fruty

New member
כן אני אחראית הברכות....

כל שנה אני כותבת ברכה לסבא שלי ליומולדת

ASHY

New member
בני המושבים בטלוויזיה

מסתבר שערוץ הילדים ממש אוהב אותנו. כי לפני כמה ימים שי אמר שאחד מחברי התוכנית הפיג'מות לבש חולצת בני המושבים, ועכשיו בערוץ הילדים פתאום ראיתי מלא כחול בעניים, התקרבתי וראיתי את סמל בני המושבים. זה בתוכנית הראשית שלהם (שממנה הם מעבירים לשאר התוכניות), אח שלי לא יודע את השם שלה, אז גם אני לא. יש שם די הרבה חניכי תנועה שבאו לצילומים, מישהו זיהה אותם? מועצה?

למעלה