תרגילי לוחמים (23)

../images/Emo24.gif

נראה לי שאפשר הכל... ונראה לי שברמה עמוקה כלשהי אם מישהו נפגע אז יש לכך שני צדדים. הצד הפוגע "הסכים", ברמה עמוקה כלשהי, להיות "הצד הפוגע". ושזה כן משמעותי עבור שני הצדדים (ולא רק עבור הצד הנפגע), לשמוע את הסליחה, גם אם החלק המודע שלו מעמיד פנים, מתוך התגוננות, שזה לא חשוב לו.
תודה יה-יה.
את ענקית.

charlila

New member
לא נכון, לא בכל מקרה!

יש מקרים של פגיעה מהסכמה הדדית (ע"ע דוניה סולדד מנסה להרוג את קרלוס) ויש מקרים של פושעים המפרים את חוקי אלוהים, ומשעבדים את זולתם בניגוד גמור לרצונם (ע"ע הלא אורגניים מנסים לכלוא את קרלוס באמצעות הסיירת הכחולה.) מכיוון שיש להם גישה לכל מאגרי המידע שלנו, מה קל להם מאשר לשתול עצות הנכונות למקרים מסוג א' במקרים מסוג ב', ולגרום לנו להלל את הקרבנוּת? (הבלבול הזה כבר שתול עמוק בתרבות, ובייחוד, בזנים חדשים ואלימים, הוא בא מצד תרבות התקשורים העידן-חדשית. ואבהיר שאיני טוענת שכל מי שחושב כך מצציג אויבים; יש גם כאלה, אבל הרוב סתם התבלבלו.)

charlila

New member
ויה-יה -

את רוצה שאסתכל ואראה מה הסיפור עם האקס-בוסית ההיא שלך? (עני לי, בפורום או במסר אישי.) עצת ביניים: עשי אתה החזרת כוחות - המשיכי עד שיתבהר לך מה נכון לך לעשות!

loquado

New member
יה-יה

היי אל תבקשי רשות מאף אחד להסיר מעצמך משקל. החופש שלך לא ניתן לך ע"י אף אדם -השתמשי בו. את יכולה להתקשר אליה ולהגיד לה בדיוק מה את חושבת על הצורה שבה נהגה בך -!!! -לא מתוך הצורך בנקמה, אלא מתוך הצורך להשתחרר. "בוסיות" זה סטייט אוף מינד שהביא הרבה אנשים להיות עיוורים לזולת. אם זה מכביד עלייך ,אם את מרגישה שנגרם לך עוול -למה שלא תגידי לה איך את רואה את התנהגותה ? (פאדיחה או לא פאדיחה...תמיד עדיף להפתר ממטען שכזה- אם זה לא מזיק ואם המטרה ראויה !)

קלות

New member
הצלחתי לעשות את זה בקירוב רב

אבל רק אחרי שאמרתי לה לפני כן פנים אל הפנים שאני סולחת לה, והיא חייכה.

תרגיל בשינוי הפורום הזה

עצמו את העיניים ותדמיינו לעצמכם פורום "דרך הלוחמים" פורח, מדהים, שמהווה מקום מפגש וירטואלי עוצמתי ללוחמים ולמתעניינים. פשוט מקום של הפריה הדדית. פשוט מקום. פשוט.

תרגיל לפיתוח כושר הריכוז

עצמו את העיניים והיו מודעים למרכז הגוף שלכם. חפשו את מרכז הגוף שלכם... איפה זה בדיוק? הבטן? אחרי שמצאתם, נסו לחפש את המרכז של המרכז הזה... וכן הלאה.

תרגיל בחישת המהות האמיתית של היקום

בואו ניתן קרדיט ליקום. הוא יצור חי, עם מודעות. בואו פשוט ננסה להרגיש אותו (את היקום)... זה כמו שתא קטן בגוף שלנו ינסה לעשות "תרגיל בחישת המהות האמיתית של הגוף" שבו הוא נמצא... ואז התא "יבין" שהוא חלק מגוף שלם יותר.

jedi

New member
אני אוהב תרגילים כאלה ../images/Emo13.gif

הרבה פעמים, אני נהיה מודע קודם כל לכח המשיכה. אחר כך ומתוך כך אני נהיה מודע למשהו גדול יותר. כמו שקרה גם הרגע.

charlila

New member
איפה בלונדינית חשה את מהות היקום?

בשורשים החומים שמבצבצים מתחת לחימצון.

תרגיל באהבה (2)

כל תא בגוף שלנו אוהב אותנו*... בואו ננסה להרגיש את זה... ולהחזיר אהבה לכל מיליוני (מיליארדי?) התאים האלה... כתבו כאן איך היה התרגיל והאם הרגשתם שהתאים מרגישים את האהבה שאתם שולחים אליהם - ומחזירים לכם אהבה? * ואולי מרגיש משהו אחר כלפינו? אולי בכלל לא מכיר אותנו? ננסה להרגיש את זה... אני מרגישה שלכל הפחות ברמה עמוקה כלשהי, תאי הגוף אוהבים את הגוף מאוד, אוהבים את היצור השלם מאוד, אחרת לא יתכנו חיים.

קלות

New member
עשיתי עכשיו.

הרגשתי שכל התאים מתעוררים וכולם מהווים מין שדה אנרגיה או משהו כזה. היה להם נעים ששלחתי להם אהבה. לא הצלחתי להרגיש אם הם שולחים לי חזרה.

תרגיל בסליחה ובהבנה...

בואו ניתן קרדיט ליקום. הוא יצור חי, בעל מודעות. אנחנו, בני האדם, הננו חלקים שלו, עם מודעות כביכול נפרדת ממנו ואחד מהשני. ברמה עמוקה כלשהי, כל אירוע בין שני אנשים כבר תוכנן והוסכם מראש בין שניהם, ברמה בלתי מודעת - לצרכי התפתחות ולמידה של שניהם או של אחד מהם (או במלים אחרות: של היקום!). נתחבר למישהו שפגע בנו... וננסה להביא את עצמנו למישור שבו הסכמנו בינינו מראש על האירוע הזה. כמה אהבה היתה שם! האם יתכן שהוא הסכים לשמש עבורנו, לרגע מסויים, את התפקיד של "הפוגע"? האם יתכן שאנחנו עצמנו ביקשנו ממנו "לעזור" לנו? או שכל זה הוא שטויות? בדקו בעצמכם... ואם תגיעו למישור הזה ותגלו שזה אכן משחק תפקידים מוסכם מראש, בואו ננסה להגיע למקום שמאחורי הקלעים, שבו השחקנים מתחבקים באהבה, גם זה ששיחק את "הטוב" וגם זה ששיחק את "הרע"... האם נוכל לעשות זאת? האם אלה הם תעתועי דמיון, או שזוהי בפשטות המציאות? אין לי מושג... אבל אני הולכת לנסות תכף...

למעלה