תרגומי שירים

inbal287

New member
תרגומי שירים

כדי שיהיה קצת מעניין במאמרים
. כל שבוע נקח אלבום של בונג', נרשום כאן את רשימת השירים וכל אחד יבחר שיר או שניים [רק אם לכולם כבר יש] ויתרגם אותו כדי שאוכל להעלות למאמרים. אז, אתם בוחרים שיר [מגיבים לשרשור הזה ע"י כך שרושמים את שם השיר בכותרת] ואח"כ מתי שיש לכם זמן אתם משרשרים לאותה הודעה [שלכם] את התרגום ואז אני מעלה למאמרים. יש מבין? מה דעתכם? השבוע האלבום Bon Jovi רשימת השירים: Runaway Roulette She Don't Know Me Shot Through The Heart Love Lies Breakout Burning For Love Come Back Get Ready
מילים באנגלית תוכלו למצוא כאן
דוגמה למה שאני רוצה לעשות

Eti No Name

New member
*מתרגמת* ../images/Emo14.gif

She Don't Know Me - היא לא מכירה אותי. מה עוד אני יכול לעשות, לא נשאר לעשות שום דבר עדיין זה קשה לה להבחין נסיתי כ"כ להיות ישיר אין לי עוד מה להגיד אם היא רק תסתכל לכיווני פזמון: היא לא מכירה אותי, היא לא מכירה היא לא רואה אותי, לא אכפת לה היא לא יכולה לשמוע אותי, לא יכולה לשמוע לא יכולה לעזור לי, היא לא רוצה היא לא רוצה אותי כמו שאני רוצה אותה כמו שאני רוצה אותה, חייב לספר לה ללכת לספר לה שאני אוהב אותה שאני אוהב אותה היא אפילו לא יודעת שאני אוהב אותה אני חולם על הרגע שהיא תהיה שלי אני חולם על לחצות את הקו הזה ולהחזיק אותה כ"כ בנצחיות חלומות יכולים להתגשם כ"כ הרבה דברים שהייתי עושה אם רק היית נותנת לי צ'אנס פזמון חוזר [אעע זה טוב בכלל?
]

inbal287

New member
../images/Emo127.gif חפשי את עצמך במאמרים../images/Emo9.gif

ותודה

Love Lies-שקרי אהבה

הייתי אבוד, ואז מצאתי אותך אף פעם לא חשבתי שזה יהיה ככה הראתי לך את ליבי,השארתי אותו בלי שמירה כמו גנב בלילה גנבת אותו עכשיו הלכת,הכאב ממשיך וממשיך אני עדיין שומע אותך לוחשת אליי דרך הצללים של הלילה פזמון: שקרי אהבה, את רק קורבן של הכותרת את רצה אל תוך לילה קר את רק מספר של של שקרי האהבה כולי לבדי, את קוראת לזה השרדות הוא הפסיד באהבה לשורות של זר הולך ברחובות,מחפש עם נקמה אחרי הפנים שהוא חולם עליהם לילה אחרי לילה הזמן ממשיך,כל סימפני החיים נגנבו,חלומות פשוטים נשברו הטוב שבזמנים נהפך לייאוש אבל כמה דמעות אתה צריכה לבכות כדי לשרוד (פזמון) הם נפגשו מאוחר לילה אחד בעיר שני הגברים ידעו שרק אחד ישאר שרט את התמונה עם קליע ולקח את חייו (פזמון)

Come Back- תחזרי

עכשיו כשהלכת, אני יכול לראות מה הלך ואיך שיקרת כשאמרת שלעולם לא תאהבי יותר חברים מתקשרים והם אומרים את לא יצאת לבד בלילה שעבר את לא רואה שהלב השבור הזה הורג אותי? עוד לילה נופל ועכשיו הלב שלי קורא לך לחזור אליי (פזמון) תחזרי כי אני צריך את האהבה שלך תחזרי אני תריך לקבל את אהבה שלך תחזרי תחזירי לי את האהבה שלך בחזרה אליי תחזרי כי כבר עבר כלכך הרבה זמן תחזרי והאבה שלי עדיין חזקה תחזרי, תחזירי את האהבה שלך בחזרה אליי את משחקת עם מילים משחקת את אהבה זאת רק הדרך הטיפשית שלך אני טיפש כי אני צריך אותך שוב לצידי עכשיו זה מאוחר מדי את עוברת עם גבר אחר אני עומד לבדי כי אני יודעת שאת לא חוזרת הביתה עוד לילה נופל ועכשיו הלב שלי קורא לך לחזור אליי (פזמון) עוד לילה נופל ועכשיו הלב שלי קורא לך לחזור אליי (פזמון)

Eti No Name

New member
Get Ready- תהיי מוכנה ../images/Emo14.gif

את צריכה מישהו שיגרום לזה להימשך לא רומיאו שיאהב ויעזוב מהר הם דוהים הלילה את לא תהיי לבד תעשי אהבה בטלפון [
] מותק, מותק, אם רק תחזיקי מעמד אני אקח אותך כל הדרך הלילה אני אוהב אותם למטה ומלוכלכים, אז תתכונני הלילה פזמון: קדימה, תתכונני, קדימה, תתכונני את נראת חדה בנעלי הריקוד שלך יש לך את הסטייל ואת המהלכים הו את כ"כ חמה, ואת עומדת לאבד נתקעת בשטח מסוכן רק בת 17 אבל מתנהגת כמו גדולה חיי הלילה, מותק, מדליקים אותך את רוצה לקחת אותי כל הדרך הלילה קחי את ידי, תרגישי את החום תגרמי לי להרגיש בסדר פזמון: קדימה, קדימה.

Eti No Name

New member
Burning For Love- בוער לאהבה ../images/Emo14.gif

שיקרתי לך, את בגדת אני בכיתי, את קיבלת יחס גרוע אני צפיתי בך, את רצית אקשן את צריכה אהבה ואני צריכה סיפוק פזמון: אני בוער לאהבה מלא בתשוקה אני לא יכול לסבול את החום וליבי בוער אני לא יכול לקבל מספיק זה למטה על התיל [?] אני עושה את הצעד שלי, אני מחפש אותך אני בוער לאהבה את הקורבן, זה בעינייך אני החשוד, ואהבה היא הפשע ההתרגשות גוברת, הגוף רועד אני לא יכול לסבול את הציפייה [פזמון] עכשיו כשיש לי אותך בראייה שלי לא יכול לסבול עוד לילה בלי שינה הו, לא לא, את יכולה לברוח אך לא להתחבא את היחידה שאני צריך להרגיש את האש בפנים [פזמון]

Eti No Name

New member
Roulette - רולטה ../images/Emo14.gif

אני מתערב שהשחור יצא באדום, פשעים של תשוקה שולטים בראשי אני צריך אותך, את רוצה אותו, לבושה כדי להרוג, אנו חיים בחטא אני יודע את המשחק שאת משחקת, אני יודע הכל את רק ממשיכה לשחק כשכל ההתערבויות בפנים פזמון: רולטה את הולכת בסחרור נתפסת במשחק שאת לא יכולה לנצח בו רולטה, את רק פנטזיה זה כל מה שאת רוצה שיהיה תשחקי את המספרים אחד אחרי השני, תירי באש והנזק נעשה מאהבים חסרי מנוחה משלמים את המחיר, לבבות נבגדים לא חושבים פעמיים כשאת קובעת את החוקים אף אחד לא יכול להאט את פשוט נותנת לו לחכות כשאת משוטטת [פזמון X2] הרץ מהדלת האחורית התחמק הפעם משאיר את סימנה בזירת הפשע שום דבר לא חשוב, לא פנים, לא שמות את רק מספר, הכל אותו דבר את פשוט אוהבת לשחק את המשחק אני מכיר את המחשק שאת משחקת, אני יודע אותו רק ממשיכה לשחק כשכל ההתערבויות בפנים [פזמון X2]

Runaway - נמלטת

ברחובות בהן את גרה, בחורות, ומדברות על החיים החברתיים שלכם הם עשויים מליפסטיק, פלסטיק וצבע, מגע של שחור בעניהם כל חייף רק שאלת מתי אבא ידבר אליך חיית בעולם אחר מנסה להעביר את המסר שלך דרכו. אף אחד לא שמע מילה בודדה שאמרת. הם היו צריכים לראות זאת בעיניך מה קורה מסביב לליבך. [פזמון] או, היא נמלטת קטנה. הילדה של אבא למדה מהר את כל הדברים שהוא לא יכל לומר. או, היא נמלטת קטנה. קו אחר בכל לילה מבטיח לפוצץ את ראשך לראות אותך בחוץ ברחובות, קורא לי לזמן פרוע אז את יושבת לבדך בבית כי לא נשאר מה שתוכלי לעשות יש רק תמונות תלויות בצללים שנותרו כדי להסתכל אתה יודע שהיא אוהבת את האורות בלילות על שלטי ברודוואי הזוהרים לא ממש אכפת לה, זו רק אהבה שהיא קיוותה למצוא [פזמון חוזר] אף אחד לא שמע מילה בודדה שאמרת. הם היו צריכים לראות זאת בעיניך מה קורה מסביב לליבף. או, היא נמלטת קטנה. הילדה של אבא למדה מהר את כל הדברים שהוא לא יכל לומר. או, היא נמלטת קטנה. הילדה של אבא למדה מהר עכשיו היא הייתה בלילה בחוץ או, היא נמלטת קטנה. הילדה של אבא למדה מהר את כל הדברים שהוא לא יכל לומר. או, היא נמלטת קטנה. הילדה של אבא למדה מהר עכשיו היא הייתה בלילה בחוץ מקווה שזה טוב

Bad Medicine

New member
תרשי לי לתקן קצת..

ואני באמת לא רוצה להיות חוצפנית...אז אני מצטערת אם זה נשמע ככה... *בבית שני- שורה שונה (לא קו..חח) בכל לילה, מבטיחה... *בקטע שאחרי בית שני- אתה יודע שהיא אוהבת את האורות בלילה, על שלטי הניאון בברודוואי...

למעלה