../images/Emo168.gif#1 - strangest tribe
|פופקורן|השבט המוזר מתוך lost dog 1999 סטון אמנט פירוש חופשי לגמריי, אני רואה את השיר הזה בכיוון הדתי שנשמע ממנו, שום דבר רישמי מהמחבר. זה ברור לעין, חמש חוות* מגופפות ושלג במורדי הדרכים (*חמש חוות = חווה, eve, הבחורה הראשונה עלי אדמות) הכבוד העליוני שלו טרם נראה (סוריאליזם בבראשית, ממקום פסטורלי למקום מושלג שחמש פעמים חווה במצב פיזי מעוות רגע לפני שאלוקים צובר כבוד בקרב האנושות) עוקב אחרי הגאות הנצחית עוקב אחרי האור הסוטה מדרכו עוקב אחרי השבט המוזר אני... (השבט המוזר= מה שיבוא מחמש חוות בתיאור מלנכולי?) 6 בבוקר אתה מחכה אכלת את הסעודה שלך אתה רוצה עוד (6 בבוקר, תחילת היום והאור, אחרי הארוחת בוקר; ישו מצפה ורוצה לעוד...מחכה להמשך היום) עוקב אחרי הדרך הקפריזית (*בשיר הוא אומר mile, מייל לא היה מובן אולי, וקילומטר היה תרגום עקום. קילומטר ו-600 קפריזטים. דרך קשה ובלתי צפויה לאורכה) עוקב אחרי המרום המרוחק או שעוקב אחרי האופוריה המרוחקת עוקב אחרי השבט המוזר אני... עוקב אחרי הרצועה הקדמונית עוקב אחרי ניסיון המלאך עוקב אחרי השבט המוזר אני... (שתי דמויות דתיות דומיננטיות לאנושות; חווה, האימא הראשונה, וישו - ההיפי היהודי שהנוצרים רואים בו כהמשיח מבית דוד. השוואה בין שתי הדמויות לסבלן- חווה, שנושאת את האחריות של גירוש השבט, האנושות, מגן עדן; וישו, שפניו מול הגאולה, כביכול או לא, ולטובת אלטרואיזם כיסוד מושרש באנושות (distant high). וישו, עוקב אחרי החבל הזה, קדמוני לדורינו, שנשלח אליו לגאול את השבט המוזר).