תרגומים

Jagged chaos

New member
../images/Emo168.gif#1 - strangest tribe

|פופקורן|השבט המוזר מתוך lost dog 1999 סטון אמנט פירוש חופשי לגמריי, אני רואה את השיר הזה בכיוון הדתי שנשמע ממנו, שום דבר רישמי מהמחבר. זה ברור לעין, חמש חוות* מגופפות ושלג במורדי הדרכים (*חמש חוות = חווה, eve, הבחורה הראשונה עלי אדמות) הכבוד העליוני שלו טרם נראה (סוריאליזם בבראשית, ממקום פסטורלי למקום מושלג שחמש פעמים חווה במצב פיזי מעוות רגע לפני שאלוקים צובר כבוד בקרב האנושות) עוקב אחרי הגאות הנצחית עוקב אחרי האור הסוטה מדרכו עוקב אחרי השבט המוזר אני... (השבט המוזר= מה שיבוא מחמש חוות בתיאור מלנכולי?) 6 בבוקר אתה מחכה אכלת את הסעודה שלך אתה רוצה עוד (6 בבוקר, תחילת היום והאור, אחרי הארוחת בוקר; ישו מצפה ורוצה לעוד...מחכה להמשך היום) עוקב אחרי הדרך הקפריזית (*בשיר הוא אומר mile, מייל לא היה מובן אולי, וקילומטר היה תרגום עקום. קילומטר ו-600 קפריזטים. דרך קשה ובלתי צפויה לאורכה) עוקב אחרי המרום המרוחק או שעוקב אחרי האופוריה המרוחקת עוקב אחרי השבט המוזר אני... עוקב אחרי הרצועה הקדמונית עוקב אחרי ניסיון המלאך עוקב אחרי השבט המוזר אני... (שתי דמויות דתיות דומיננטיות לאנושות; חווה, האימא הראשונה, וישו - ההיפי היהודי שהנוצרים רואים בו כהמשיח מבית דוד. השוואה בין שתי הדמויות לסבלן- חווה, שנושאת את האחריות של גירוש השבט, האנושות, מגן עדן; וישו, שפניו מול הגאולה, כביכול או לא, ולטובת אלטרואיזם כיסוד מושרש באנושות (distant high). וישו, עוקב אחרי החבל הזה, קדמוני לדורינו, שנשלח אליו לגאול את השבט המוזר).

Jagged chaos

New member
../images/Emo168.gif#2 - Dead man

איש מת lost dogs אדי ודר *הוקלט ב-1996, הוקלט ל-no code. *היה אמור להיות שיר הנושא של הפסקול Dead man walking, אבל בסוף נבחר dead man walkin' של ברוס ספרינגסטין. *'גף אמנט אמר שהליריקה, היא אחת המעודפות עליו. *
ההודעה מכילה ספוילרים לסרט/ספר dead man walking בשביל להבין את השיר, חייבים להכיר את העלילה- אישה טובה מתפתחת מערכת יחסים מיוחדת עם אסיר שנשלח לעונש מוות. מפליג אחרי כל צעד (הבחור ימות ויילך לגהנום, כמו במיתוסים האלה שמתי שבנאדם נשלח לגהנום הוא מפליג בסירה שיש שלד עם גלימה שחורה שמשיט את הספינה.) מתרחק לאט מהעולם (כל עוד הוא עדיין חי ויודע שמתישהו יוציאו אותו למוות) זה גדל בגלל הדברים שעשיתי הדבר שנהפכתי (הדברים שעשיתי - רצח. הדבר שנהפכתי - רוצח). כל תנועה של היד כוס הקפה והגב מתמלאים לפי הדברים שעשיתי הדברים שראיתי הדברים שגרמתי אני איש מת מתהלך הפטיש שפעם הפלתי כעת, מרחף מעליי 1- פטיש; המכות החזקות שנתן, עכשיו הכל חוזר אליו בחזרה. 2- הפטיש שברגע שנדפק, הוא נידן למוות.
מסלק את הצל מסלק אותו לכיווני (משהו אירוני - "מסלק את האפל אליי") המסדרונות מלגלגים עליי כולם (המסדרונות עם התאים והאסירים) מה שנהפכתי זה הכל מלגלג עליי ("צוחק מי שצוחק אחרון") אני איש מת מתהלך...

Jagged chaos

New member
../images/Emo168.gif#3- present tense

זמן הווה
no code 1996 אדי וידר *על השיר אמר וידר: "I think there's a little self-examination in those songs, something that a lot of my friends are going through too, as they approach 30..." שיר משבר גיל ה-30. אתה רואה איך העץ מתעקם? זה נותן השראה? הוא בנטייה כדי לתפוס את קרני השמש השיעור להיות מעשי הבנת משהו מהטיול הזה אתה יכול לבלות את כל הזמן לבד ולעכל שוב פעם את חרטות העבר או שאתה יכול להבין שאתה היחיד שלא יכול לסלוח לעצמך נשמע יותר הגיוני לחיות את ההווה יש לך רעיונות איך החיים האלה נגמרים? בדקת את ידייך ולמדת את השורות קיימת אצלך האמונה שהעלייה היא לעבר האור? נראה שבלי שום עזרה, זה הופך לקשה יותר למצוא קרבה ודרך לחיות אנחנו מרוויחים איזה לקח מהטיול הזה? אתה יכול לבלות את כל הזמן לבד ולעכל שוב פעם את חרטות העבר או שאתה יכול להבין שאתה היחיד שלא יכול לסלוח לעצמך נשמע יותר הגיוני לחיות את ההווה

למעלה