תרגום in the wake of poseidon

galesh42

New member
תרגום in the wake of poseidon

אני שולח להתרשמותכם קובץ עם תרגום שירי האלבום in the wake of Poseidon של להקת King crimson . את השירים אני מתרגם על המוזיקה ועל ההקשרים התוכניים המאוד פילוסופים למדתי מאתר העוסק בניתוח ספרותי של שירי ארבעת האלבומים הראשונים של הלהקה . חלק מהשירים הם תרגום מדויק מילה במילה (שיר הפתיחה והסיום) בחלק אחר מתורגם ההקשר הפילוסופי (כאמירתו המפורסמת של שלונסקי : "תרגום כמו אישה אם הוא יפה הוא אינו נאמן ואם הוא נאמן הוא אינו יפה ) . אשמח להתייחסות לרעיון הכללי prog מתורגם ומושר בעברית ובנוסף להתייחסות לתרגומים עצמם , מומלץ להקשיב גם לאלבום עצמו ולנסות לשיר את השירים בעברית.

RamiSun

New member
וואלה יפה,

נהנתי לקרוא...אפשר להזמין תגיד...מה עם תרגום לכל ליזארד?

galesh42

New member
תירגום לליזרד

לשאלתך, בהחלט אפשר להזמין. אשמח לשלוח אליך את אינדקס השירים שתרגמתי (כולל הרבה שירים שהם קלסיקות של רוק). לאחר שתרגמתי את את כל האלבום in the wake of poseidon מצאתי לנכון לתרגם שירים נבחרים בודדים מאלבומים שונים (בסוף הקובץ יש גם תירגום מליזרד ואילנד)

epitaph

New member
בהחלט השקעה יפה בעניין...

ואם לא אכפת לך שאני שואל, בשביל מה אתה עושה את זה? כלומר, סוג של תחביב או חלק ממשהו יותר גדול שאתה מנסה להרים?

galesh42

New member
גם וגם

בציעירותי כתבתי וגם תרגמתי, לפני מספר חודשים ואני אפילו לא יודע למה הרגשתי שזה הרגע להתחיל סיבוב שני יותר בוגר ורציני. האם זה חלק ממשהו יותר גדול? לא יודע לאן זה מוביל אבל מאוד הייתי רוצה ליצור קשר עם מוסיקאים ולראות לאן זה יכול להוביל.

amit7349369

New member
ממש אהבתי../images/Emo45.gif

אהבתי את התרגום החופשי ,נראה לי שכמה מתרגמים של סרטים צריכים לקחת ממך דוגמא (2 מהיר 2 עצבני - נו באמת...) וד"א אחלה בחירה של אלבום ,אני מאוד מתחבר אליו ,עלה והצלח!!!

למעלה