תרגום 1X22

תרגום 1X22

מישהו יכול להעלות לכאן תרגום של הפרק הזה? אפילו באנגלית... |סהדגש| חיפשתי ולא מצאתי... אז מי שמצא.. - תודה!

לא משנה... שאלה לגבי הפרק...

בסוף הפרק ורוניקה חוזרת הביתה מבית החולים, רואה את אימא שלה ואומרת לה משהו כמו לעזוב, לא טוב להם איתה.. משהו כזה.. לא ממש הבנתי.. למה היא רצתה שהיא תלך? מישהו מוכן להסביר לי ת'קטע??

inbalinbal1

New member
|ספוילר מעליי והתשובה גם כן../images/Emo58.gif

היא אמרה לה ללכת כי היא גילתה שבמקום מים יש בבקבוק משקה חריף ואז היא גילתה שהיא עזבה את המרכז גמילה לפני סיום הגמילה אז היא אמרה לה להתחפף בכל אופן רק שתדע שאנחנו צריכים לשים ספויילרים על עונה ראשונה כי תכף יכנסו אנשים חדשים לפורום כיוון שהעונה הראשונה תהיה משודרת החל משבוע הבא בערוץ 10

dikiee

New member
וגם ורוניקה נתנה לאימה

את כל הכסף שלה שהיה של הלימודים שלה בקולג'

dikiee

New member
היא נתנה אותו לאישפו של הגמילה

מאלכוהול אבל היא חצאה לפני הזמן ולא ניגמלה וכאשר ורוניקה גילתה היא אמרה לה ללכת ואז היא גנבה את הכסף שמשפחת קין הביאה (לא מבובר על אותו סכום כסף)

irene17

New member
נצל"ש-אין פרקים חדשים עד אפריל!!

הרגע קראתי בנפטונסייט שלא יהיו פרקים חדשים עד ה- 5 באפריל! אני ממש מקווה שזה טעות! איך זה יכול להיות? עד מתי העונה שלנו תמשך אם ככה?

Lirchu

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אמרו שעד מרץ!!!! ואז אין הפסקה בכלללל!! יוווו נווו לעזאזל איתםםם!!

irene17

New member
אם זה נכון

הם כבר ממש מגזימים! אני יכולה להבין את הסיבות שלהם לדחות את זה עד ה- 15 למרץ. הם בסך הכל מחכים לטופ מודל כדי שהרייטינגים יחזרו להיות כמו פעם. אבל למה לחכות עד ה- 5 באפריל?!

inbalinbal1

New member
ניסיתי להיות המעודדת הרשמית

אמרתי שפברואר הוא חודש קצר ושזה כולה חודש אבל עכשיו לחכות עד חמישה באפריל!!! אני לא חושבת שזה הוגן ומכובד שדבר כזה יעשה ע"י רשת טלויזיה שאמורה לכבד את צופיה זה סתם טעות הם עוד עלולים להרגיז צופים קיימים נקווה שהם יתעשתו שם בUPN ויסיימו את הקריירה שלהם באופן מכובד לפני האיחוד הגדול

irene17

New member
תשמחו זו כנראה טעות!

קודם כל התפלאתי שלא ממש מדברים על זה בפורומים האמריקאים, ואח"כ מצאתי איזכור של זה. מישהו כתב שהאנשים בנפטונסייט כנראה התבלבלו כי במקור הייתה אמורה להיות הפסקה אחרי פברואר עד ה- 5 באפריל. חוץ מזה שמייקל אוסיאלו מדבר באתר של TV GUIDE על משהו שקורה בפרק שישודר ב- 29 במרץ (פרק 16 כנראה). אז לפי זה הפרקים יחזרו ב- 15 במרץ. אני מחזיקה אצבעות שזה אכן נשאר ב-15 במרץ.

inbalinbal1

New member
היא הייתה אמורה לחזור

ב-12.4 אם ההפסקה הייתה מ-01.03 כמו שהיה מתוכנן מלכתחילה אבל אני מאוד מקווה שנפטונסייט טעו כי למען האמת בתור צופה התחלתי להעלב מUPN

inbalinbal1

New member
טוב למען האמת נראה לי שכולם

מבולבלים ב-tv.com רשום שהסדרה חוזרת בשמיני למרץ מה שמאוד ישמח אותי וב-mars investigations רשום שהסדרה חוזרת עוד 25 ימים כלומר ב-15.3

Nitzan122

New member
../images/Emo122.gif האמת גם אני כבר

לגמרי מבולבלת... שיחליטו כבר על תאריך ויפרסמו אותו...

Nitzan122

New member
מה?!?!?!?!?

אפריל?! מה הם מנסים לעשות למשוך את העונה הזאת על פני שנתיים?! חודשיים בלי ורוניקה?! איך הם עושים לנו את זה?!

למעלה