תרגום של i hate this part

black and blue

New member
תרגום של i hate this part../images/Emo13.gif

אם יש משהו לא נכון בבקשה תתקנו :) (פשוט אני אפרסם את זה ביוטיוב עם סרטון ואני לא רוצה שיהיה שם טעויות) כל יום, לוקח שבע של אותו מקום ישן ,נראה שאנחנו תחומים ע"י העקרון של אותו שגרה ,אני חייבת לדבר איתך עכשיו, לפני שאנחנו הולכים לישון ,אבל כשנישן, אני אגיד לך מה זה לפגוע בי ,העולם קר למטה אבל עכשיו, הלב שלי דופק מהר אני יודעת שזה הקטע .איפה שהסוף נגמר ,אני לא יכולה לסבול את זה יותר ,חשבתי שאנחנו חזקים יותר ,כל מה שאנחנו עושים זה להתמהמה בורחת עם האצבעות שלי ,אני לא רוצה לנסות עכשיו ,כל מה שנשאר זה להגיד ביי כדי למצוא את הדרך שאני יכולה להגיד לך ,אני שונאת את הקטע הזה ,אני שונאת את הקטע הזה ,אני פשוט לא יכולה לקחת את הדמעות שלך .אני שונאת את הקטע הזה אני יודעת שתשאל אותי על לחזור להיות ביחד ,ואני אמשיך כאילו שום דבר לא פוגע ,אבל אין עוד זמן לשקרים כי אני כבר רואה את השקיעה בעיניים שלך. ,אני לא יכולה לסבול את זה יותר ,חשבתי שאנחנו חזקים יותר ,כל מה שאנחנו עושים זה להתמהמה בורחת עם האצבעות שלי ,אני לא רוצה לנסות עכשיו ,כל מה שנשאר זה להגיד ביי כדי למצוא את הדרך שאני יכולה להגיד לך ,שאני חייבת לעשות את זה ,אני חייבת לעשות את זה ,אני חייבת לעשות את זה ,אני שונאת את הקטע הזה ,אני חייבת לעשות את זה ,אני חייבת לעשות את זה ,אני חייבת לעשותאת זה ,אני שונאת את הקטע הזה ,אני שונאת את הקטע הזה ,אני פשוט לא יכולה לקחת את הדמעות שלך .אני שונאת את הקטע הזה

avital293

New member
תיקונים

אנחנו נוסעים לאט דרך השלג בשדרה החמישית וכרגע הרדיו זה הדבר היחיד שאנחנו יכולים לשמוע לא דיברנו מאז שעזבנו, זה כבר יותר מידי קר בחוץ אבל בינינו זה גרוע יותר... העולם מאט אבל הלב שלי פועם מהר יותר עכשיו אני יודעת שזה החלק שבו הסוף מתחיל... אני לא יכולה לסבול את זה יותר חשבתי שאנחנו חזקים יותר כל מה שאנחנו עושים זה להתמהמה זה חומק לנו מבין האצבעות אני לא רוצה לנסות עכשיו כל מה שנשאר זה 'להתראות' למצוא דרך שאני אוכל להגיד לך... אני שונאת את החלק הזה כאן אני שונאת את החלק הזה כאן אני לא יכולה לסבול את הדמעות שלך אני שונאת את החלק הזה כאן כל יום, 7 טייקים של אותה סצנה ישנה נראה שאנחנו מוגבלים ע"י אובדן הנימוסין אני חייבת לדבר איתך עכשיו לפני שאנחנו הולכים לישון אבל האם תישן אחרי שאני יגיד לך מה פוגע בי... העולם מאט אבל הלב שלי פועם מהר יותר עכשיו אני יודעת שזה החלק שבו הסוף מתחיל... אני לא יכולה לסבול את זה יותר חשבתי שאנחנו חזקים יותר כל מה שאנחנו עושים זה להתמהמה זה חומק לנו מבין האצבעות אני לא רוצה לנסות עכשיו כל מה שנשאר זה 'להתראות' למצוא דרך שאני אוכל להגיד לך... אני שונאת את החלק הזה כאן אני שונאת את החלק הזה כאן אני לא יכולה לסבול את הדמעות שלך אני שונאת את החלק הזה כאן אני יודעת שתבקש ממני להחזיק מעמד ולהמשיך כאילו הכל בסדק אבל אין יותר זמן לשקרים כי אני רואה את השקיעה בעינייך אני לא יכולה לסבול את זה יותר חשבתי שאנחנו חזקים יותר כל מה שאנחנו עושים זה להתמהמה זה חומק לנו מבין האצבעות אני לא רוצה לנסות עכשיו כל מה שנשאר זה 'להתראות' למצוא דרך שאני אוכל להגיד לך... שאני חייבת לעשות את זה אני חייבת לעשות את זה אני חייבת לעשות את זה אני שונאת את החלק הזה כאן אני חייבת לעשות את זה אני חייבת לעשות את זה אני חייבת לעשות את זה... אני שונאת את החלק הזה כאן אני שונאת את החלק הזה כאן אני לא יכולה לסבול את הדמעות האלה אני שונאת את החלק הזה כאן *אני מקווה שעוד לא הכנת את הוידיאו ותוכלי לתקן..*

למעלה