תרגום השיר, אגב השיר אינפנטילי ברמה
טוב תרגמתי את השיר ואני חושב שהוא ממש מפגר!!!! השיר כתוב ברמה מאד נמוכה שחלק לא הבנתי וגם לא רוצה להבין אבל... בספרדית אומרים NO VALE NI UNA PERRA GORDA לא שווה אפילו האזנה אבל שתיהי מבסוטית השיר: שלום מה נשמע? זה אני הבחור מהשירים המעריץ הנאמן ולמרות שאת לא מכירה אותי. היום זהו לילה של סקס אטרוף אותך ילדה יפה היום זהו לילה של סקס ואמלא את כל פנטזיותיך היום זהו לילה של סקס אטרוף אותך ילדה יפה היום זהו לילה של סקס נשבע לך באלוהים שהלילה תיהי שלי מהההההההההההההההההההההה אני רוצה לתלוש מעלייך את הבדים בזהירות עור הקינמון נפשט מיד היא גיבורת הטלנובלה שלי נעוף ביחד אני והסינדרלה שלי שהיהיה רומנטיקה בבקשה תני לי נשיקה אל תעשי טעויות היא משלבת בין הרחוב והמודה של פאריז הגברת ממשיכה להפיל את כל המדינה היום זהו לילה של סקס אטרוף אותך ילדה קטנה היום זהו לילה של סקס ואמלא את פנטזיותיך היום זה הוא לילה של סקס (איייייי) אטרוף אותך ילדה קטנה היום זהו לילה של סקס נשבע לך באלוהים שהלילה תיהי שלי בקרוב אגיד לך ש.... אף אחד לא יגע בך כמוני אף אחד לא יעשה לך כמוני בקרוב... אגיד לך ש.... אף אחד לא יגע בך כמוני אף אחד לא יעשה לך כמוני החליטי כבר מתי זה יהיה שפיך ישק לפי אז.. תגידי לי שאת נותנת לי אני רוצה להרגיש אותך, לנשק אותך לשוני תלקק אותך וכך תרגישי טוב בואי נתנשק אינך שמה לב שאני סובל ורואה את הזמן עובר ללא שאוכל אותך נתחיל בים נסיים במיטה תביאי את המגבת משום שתרטבי (תרתי משמע=תיהי חרמנית) מהמים מאמי, מהסקס היום זהו לילןה של סקס אטרוף אותך ילדה קטנה היום זהו לילה של סקס ואמלא את פנטזיותייך היום זהו לילה של סקס (אייייייי) אטרוף אותך ילדה קטנה נשבע לך באלוהים שהלילה תיהי שלי. והניצולים עם יאנדה נלי נסטי אין אף אחד הגעתי לנבחרת החלומות נבחרת החלומות דילגתי על החיים משום שפה באה הרכבת בום !!! טראח !!! בום !!! (תגיד להם על השם) טראח!!! (עושה הלהיטים) בום !!! (עושה הלהיטים מותק) טראח!!! (אל תדברי מותק) בום !!! טראח!!! שמע רומרו את מה שקרה זמזם רומרו זמזם אין לאף אחד עכשיו הכל טוב! אל תבכה! את מה שקרה איזה סיפור זה האוסף, אח שלי!