תרגום שירים

rainbow35

New member
תרגום שירים

היי כולם, הגעתי אליכם במקרה ומצא חן בעיני הפורום הזה. יש אולי למישהו תרגום לעברית של השיר חנאינה יא יומה? מעניין אותי מה בדיוק אומר השיר. תודה

m a y a 69

New member
חנאינה יה יומה...

מ ק פ י צ ה
שאשה
שאקולה

mongol1

New member
זה שיר בן 80 שנה לפחות ראיתי פעם

ביהדות בבל אישה מבצעת את זה בשחור לבן לדעתי אחת הנשים של פעם

סועד

New member
וחידה ח'אליל

הקלטה ישנה מאד על קלטת של טייפ. צריך לחפש באינטרנט. בברכה.

סועד

New member
לאפיקים

שלום רב לך, המון תודה על האתר הנפלא. עשית לי את היום. זמן רב אני מחפשת את שיריה של ווחידה ח'אליל. חוץ מזה יש שם את כל הזמרים העירקיים, אם יש ברשותך שירים נוספים של הזמרת הנ"ל אשמח לקבל מידע נוסף. המון תודה וכל הכבוד. בברכה סועד.

afikiminfo

New member
הכל עניין של זמן

סועד שלום שמח שעשיתי למישהו את היום
. אשתדל להוסיף כשיהיה עוד קצת זמן פנוי. תהני אלי

סועד

New member
בהמשך למכתב הקודם לאפיקים

חברים בפורום מחפשים את השיר :"יה חבייבה יה יומה", אם תוכל לאתר אותו וגם השיר הזה הוא של ווחידה ולדעתי אחד הביצועים היפים ביותר עם קולה הנפלא. בתודה מראש סועד.

afikiminfo

New member
אשתדל מאוד ../images/Emo13.gif

סועד שלום רעיון טוב לפתוח שרשור של "חומרים מבוקשים" אחת לשבוע/שבועיים או כל זמן אחר וחברי הפורום יכולים להשלים בידע שלהם האחד את השני. בכל אופן, אפתח את הקישור לאתר בהודעה נפרדת ליתר חברי הפורום יום טוב אלי

סועד

New member
לאפיקים שלום

הצעתך מתקבלת בברכה, אבקש את דעתם של שאר חברי הפורום. אנא תגובתכם. בברכה סועד.

לסועאד, האם השיר הזה מופיע בשירים

של וחידה ח'ליל, באתר של נג'ום, ששלח לנו יוסיסי, ייתכן שהשם של השיר זה לא יא חנינה יא ימא, אולי יש לו שם אחר. באהבה ממני,

סועד

New member
השיר לא מופיע

ויש עוד שירים יפים מאד שלה שלא מצאתי, והייתי מאד מבקשת אם מישהו מצא את השיר שלה, "עאלה באלי מה כאן אבד פרגק" והפזמון: "באס איגעוד איגבאלי כול סעה יה ע'אלי, תידריני אחיבאק ואנה אהווק". אם תמצאו את השיר באיזה אתר אודה מאד. בברכה, סועד

mongol1

New member
אדון סייח הגיע לידי הופעה של סעדון

ג'אבר נראה לי באוניה הזאת שדיברת עליה. כי אני שומע ברקע קולות בעברית, בנוסף לזה שהוא דיבר על היהודים בעירק במהלך ההופעה זאת אותה הופעה שאני מדבר? הוא שר שם עלאין ומולייטן.

למעלה