תרגום שירים.

Time & Death

New member
אממ.. לא בטוחה שאנשים כאן מכירים

אבלנו, מיילא, בשביל הכיף.
תרגום כושל של peruvian skies-dream theater שם, שם זה נמצא אני נשבע שהוא הולך לרצוח את הילד המסכן חכה, אני שומע זאת שוב אל תדליק את האור עד שנשמע איך זה הסתיים תחת שמי פרו ונסה מצטערת שהיא מחכה הסיפור מתגלה בענייה שם היסטריית חצות היא לא הפתעה גדולה מוכה וחבולה תמיד מבלבלת את האהבה שהיא מאבדת בשנאה מסכנה ונסה מסכנה מסכנה ונסה. היי, אני מקווה שאתה יודע אני לוקח את כל זה איתי כשאני הולך חבל, אתה לא האשם אני המפלצת שאותה יצרת בשמו של אביך. תחת שמי פרו ונסה מצטערת שהיא מחכה הסיפור מתגלה בענייה שם היסטריית חצות היא לא הפתעה גדולה מוכה וחבולה תמיד מבלבלת את האהבה שהיא מאבדת בשנאה מסכנה ונסה מסכנה מסכנה ונסה. טרור בלילה שקרן ביום לגלות את הסודות שלה לא יקח אותם תחת שמי פרו ונסה מצטערת שהיא מחכה הסיפור מתגלה בענייה שם היסטריית חצות היא לא הפתעה גדולה מוכה וחבולה תמיד מבלבלת את האהבה שהיא מאבדת בשנאה

../images/Emo13.gif בנג בנג\ שמשי ../images/Emo42.gif ושר

אני הייתי בת חמש ואתה היית בן שש רכבנו על סוסי מקלונים אני הייתי שחורה אתה היית לבן תמיד ניצחת בקרב בנג בנג ירית בי
בנג בנג נפלתי לרצפה
בנג בנג הצליל הנוראי ההוא בנג בנג התינוק שלי (תודה לאודי
) ירה בי לרצפה. עונות באו ושינו את הזמן אני התבגרתי וקראתי לך שלי תמיד היית צוחק ואומר זוכרת כשהיינו משחקים בנג בנג ירית בי
בנג בנג נפלתי לרצפה
בנג בנג הצליל הנוראי ההוא בנג בנג התינוק שלי ירה בי לרצפה. מוזיקה נוגנה ואנשים שרו רק למעני פעמוני הכנסייה צלצלו אחרי הדים של אקדח שנינו הבטחנו שנהיה אחד כעת הוא הלך לוידעת למה לפעמים אני בוכה לא אמרת להתראות לא לקחת זמן אותי לרמות בנג בנג ירית בי
בנג בנג נפלתי לרצפה
בנג בנג הצליל הנוראי ההוא בנג בנג התינוק שלי ירה בי לרצפה. that sucked...

Kryptonite

New member
כמו תפילה.../images/Emo168.gif

התירגום הזה ממש ממש מציק לי, אבל כבר עשיתי אותו אז חבל לא לפרסם.
החיים הם תעלומה כל אחד חייב להסתדר לבדו אני שומעת אותך קורא בשמי וזה מרגיש כמו הבית... כשאתה קורא בשמי, זה כמו תפילה קטנה אני יורדת על ברכיי, אני רוצה לקחת אותך לשם בשעת חצות הליל, אני מרגישה את כוחך כמו תפילה, אתה יודע שאקח אותך לשם אני שומעת את קולך, כמו אנחת מלאך אין לי שום ברירה, אני שומעת את קולך זה מרגיש כמו תעופה אני עוצמת את עיניי, הו אלוהים אני חושבת שאני נופלת מהשמיים אני עוצמת את עיניי שמיים עיזרו לי (פיזמון) כמו ילד, אתה לי לוחש ברכות אתה בשליטה, ממש כמו ילד עכשיו אני רוקדת זהו כמו חלום, בלי סוף והתחלה קדימה המקהלה תשיר (פיזמון עם המקהלה) ממש כמו תפילה, הקול שלך יכול לקחת אותי לשם ממש כמו מוזה בשבילי, אתה תעלומה כמו חלום, אתה לא מה שאתה ניראה ממש כמו תפילה, שום ברירה הקול שלך יכול לקחת אותי לשם כמו תפילה, אקח אותך לשם זה כמו חלום בשבילי

Kouryuu

New member
אעע, 'כמו תפילה'.

אני חושבת שזהו הקליפ בו מדונה נראתה הכי טוב איפעם. היא פשוט כה יפה (ומעט גברית, כן), בקליפ הנפלא הזה. מעט תיקונים, אם יורשה לי, למרות שהם לא וודאיים, כי אני זוכרת את המילים בע"פ- 'כמו אנחת מלאך'- זה כמו מלאך הנאנח (וזה אפילו מתחרז). 'זה מרגיש כמו תעופה'- זוהי תחושה של מעוף, אולי, זה מרגיש כמו לעוף? אני סתם מזיינת בשבל, ובטח גם טעיתי במילים. פחי-צ'ו, אתה נפלא, והתרגום הזה טוב למדי, All in all.

Kryptonite

New member
הו,../images/Emo168.gif

תיקונים מתקבלים כמובן.
תרגמתי את השיר ישר משמיעה ועבירה על המילים, לא היה לי כוח להתעסק בהקשר ובתרגום נכון יותר... וקטי - אשמח לתת לשיר הזה ביצוע מופלא של שנינו!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהימנון לשנת 2000-כיסא כסף

אנחנו הצעירים אנחנו ניקח את הפנימים שלכם הרחק אנחנו הצעירים לאפולו לעוד יום אנחנו הצעירים ופוליטיקאים הם כה בטוחים אנחנו הצעירים ואנחנו דופקים על דלת החרש מעולם ידעתי שאנחנו חיים בעולם עם מוח שיכול להיות כה בטוח מעולם ידעתי אנחנו חיים בעולם עם המוח שיכול להיות כה קטן מעולם ידעתי שאנחנו חיים והעולם הוא קורט(קובין?) פתוח אולי אנחנו לא רוצים לחיות בעולם איפה תמימות היא כה מכנס אנחנו נעשה למעלה לך בשנה ה 2000 עם מעולם ידעתי שאנחנו חיים בעולם עם מוח שיכול להיות כה בטוח מעולם ידעתי אנחנו חיים בעולם עם המוח שיכול להיות כה קטן מעולם ידעתי שאנחנו חיים והעולם הוא קורט(קובין?) פתוח אולי אנחנו לא רוצים לחיות בעולם אנחנו נעשה זאת לך למעלה בשנה ה2000 נבנה לך זאת למעלה בשנה ה2000 נעשה לך זאת למעלה בשנה ה2000 נבנה לך זאת למעלה בשנה ה2000 איתך. מעולם ידעתי שאנחנו חיים בעולם עם מוח שיכול להיות כה בטוח מעולם ידעתי אנחנו חיים בעולם עם המוח שיכול להיות כה קטן מעולם ידעתי שאנחנו חיים והעולם הוא קורט(קובין?) פתוח אולי אנחנו לא רוצים לחיות בעולם עולם מי מכוניות בכלל אנחנו נעשה זאת לך למעלה בשנה ה2000 נבנה לך זאת למעלה בשנה ה2000 נעשה לך זאת למעלה בשנה ה2000 נבנה לך זאת למעלה בשנה ה2000 איתך.

נאמ... ../images/Emo57.gif

גע בי/סוזאן סרנדון... אני הייתי מרגישה למטה ו... לא יכולתי לנצח אני תמיד הייתי מתנשקת בעבר (את מתכוונת שהיא...?
אה-הא
) חשבתי שאין טעם להגיע לחיות מחמד כבדות זה רק מוביל לצרות ו... הרטבת מושבים עכשיו כל מה שאני רוצה לדעת זה איך ללכת אני טעמתי אהבה ואני רוצה עוד (עוד עוד עוד) אני לא אשים שום התנגדות אני רוצה להישאר את המרחק יש לי גירוד לשרוט אני צריכה סיועעעע... געביגעביגעבי געעעע בי אני רוצה להיות מלוכלכת! רגש אותי, קרר אותי, מלא אותי יצור של הלילה
ואז אם משהו גדל (הי-הי
) בזמן שאתה עושה פוזות אני אשמן אותך למעלה ואשפשף אותך למטה (בחיי, בעברית זה נשמע רע הרבה יותר מאשר באנגלית
) וזה רק שבר אחד קטן מהמשיכה הראשית אתה צריך יד ידידותית ואני צריכה פעולה! געביגעביגעבי געעעע בי אני רוצה להיות מלוכלכת רגש אותי, קרר אותי, מלא אותי יצור של הלילה!

בואו נגרום לזה להתחיל.

פהההההההההההההההה...... והבאס ממשיך לרוץלרוץלרוץלרוץ ולרוץלרוץלרוץלרוץ ולרוץלרוץלרוץלרוץ ולרוץלרוץ ולרוץלרוץ ו בקונטקס הזה אין שואם אי-כבוד אז כשאני מכניס את החריזה שלי אתם שוברים את הצוור שלכם! יש לנו 5 דקות ל לא-להתחבר מכל הידוענים שאוספים את האפקט של הקצב (קשה לא להשתמש באנגלית..) מכשולים הם לא יעילים, עקוב אחרי האינטואיציה שלך, שחרר את הנפש הפנימית שלך ושבור את כללי המסורת, כי כשאנחנו מרביצים החוצה, את הבנות זה מושך בלי. אתם לא תאמינו איך אנחנו עושים "וואו" לחרא תשרוף את זה עד שזה נשרף החוצה תזובב את זה עד שזה יסתובב החוצה תשחק אותה מצפון, מערב, מזרח, דרום... כו-לם, כו-לם, בוא ניכנס לתוך זה, להיהפך למפגרים. לגרום לזה להתחיל, לגרום לזה להתחיל, לגרום לזה להתחיל. בוא ניגרום לזה להתחיל [הא], בוא ניגרום לזה להתחיל פה. בוא ניגרום לזה להתחיל [הא], בוא ניגרום לזה להתחיל פה. בוא ניגרום לזה להתחיל [הא], בוא ניגרום לזה להתחיל פה. בוא ניגרום לזה להתחיל [הא], בוא ניגרום לזה להתחיל פה. כן. |סחוט| מישהו רוצה להמשיך אותי? *מתנשף...*

למעלה