תרגום שירים...

OrdinaryDay

New member
תרגום שירים...

מתוך שעמום (שוב) תירגמתי את רוב השירים מהדיסק הוטל פיפר..(חסרים לי עוד שתיים, שתירגומם יהיה כאן מאוחר יותר.אלא אם כן מישהו מתנדב לתרגם!) אז הנה ARE YOU HAPPY NOW עכשיו, אל תלך כך כאילו שהכל בסדר ולך לא איכפת ממני ואני, יודעת שאין עוד טעם שכל שקרך הופכים למציאות ולי לא איכפת התוכל להסתכל לי בעיניים? ולומר לי שאתה מאושר עכשיו? וואו-הו הו.. התגיד לי את זה בבפנים? או שנמחקתי? אתה מאושר עכשיו? אתה, לקחת את כל מה שהיה אפשר לקחת והשארת אותי עם צלחת ריקה ולך לא איכפת מזה ואני מוותרת על המשחק הזה ומשאירה אותך עם כל האשמה כי לא לא איכפת.. התוכל להסתכל לי בעיניים? ולמור לי שאתה מאושר עכשיו? וואו הו הו התגיד לי את זה בבפנים? או שנמחקתי? אתה מאושר עכשיו? האם באמת יש לך כל מה שרצית? אתה יכול לקום ולתת כל מה שיש לך אתה לא יכול לברוח מהמשחק הזה... התוכל להסתכל לי בעיניים? ולומר לי שאתה מאושר עכשיו יאההיה... .קדימה תגיד לי את זה בפנים או שהוחלפתי? האם אתה מאושר עכשיו? התסתכל לי בעיניים? התוכל להסתכל לי בעיניים? עברתי כבר על מה שאפשר ואני לא עומדת להישבר כי אני מאושרת עכשיו אתה מאושר עכשיו....?

OrdinaryDay

New member
Empty Handed

הנה אני, קח אותי. זה קל יותר להכנע. יש אנשים הטועים בי, הו שומעים רק מה שהם רוצים לשמוע. אם אתם מפסידים שינה, תסלחו לי. אני פשוט לא יכולה להמשיך להעמיד פנים. אני אורזת את תיקי, כי אני לא רוצה להיות, היחידה שטובעת בסיבלה. ואני אקח את הסיכוי הזה כי אני רק רומה לנשום. ואני לא אסתכל לאחורה ואתהה איך זה אמורר להיות איך זה אמור להיות. יש מנסרה ליד החלון זה נותן לאור לנזול לבפנים הלוואי שהיית נותן לי. אתה מרגיש את המים, אך אתה שוחה? וזו רק אני, בידיים ריקות. עם גיחוך ילדותי ומצלמה אני אורזת את תיקי, כי אני לא רוצה להיות, היחידה שטובעת בסיבלה. ואני אקח את הסיכוי הזה כי אני רק רומה לנשום. ואני לא אסתכל לאחורה ואתהה איך זה אמורר להיות איך זה אמור להיות.

OrdinaryDay

New member
Find Your Way Back

נהגתי להמלט עם כל כך הרבה עכשיו אני לא יכולה להמלט אפילו חשבתי שזה פשוט להגיד את הדברים שרציתי להגיד ואמרתי לי את כל הדברים שרציתי לשמוע ומכרת אותי עכשיו אני לא יודעת איך אני אמורה להרגיש אני אמורה להכיר אותי ומותק(?), היית מניח שאני אדע טוב יותר אני מוצאת את דרכי בחזרה אליך וכל מה שהייתי פעם ולחכות זה כל מה שאני יכולה עד שתמצא את דרכך בחזרה אלי מה אם הייתי אומרת מה שאני חושבת? מה אם זה היה אומר יותר מידי? שלכולם יש סיבה מתחשק לי לוותר ואמרתי לי את כל הדברים שרציתי לשמוע ומכרת אותי עכשיו אני לא יודעת איך אני אמורה להרגיש אני אמורה להכיר אותי ומותק(?), היית מניח שאני אדע טוב יותר אני מוצאת את דרכי בחזרה אליך וכל מה שהייתי פעם ולחכות זה כל מה שאני יכולה עד שתמצא את דרכך בחזרה אלי עד שתמצא את דרכך בחזרה אלי נהגתי להמלט עם כל כך הרבה אני מוצאת את דרכי בחזרה אליך וכל מה שהייתי פעם ולחכות זה כל מה שאני יכולה עד שתמצא את דרכך בחזרה אלי

OrdinaryDay

New member
Tuesday Morning

אני זוכרת, את מזג האוויר הסוער הדרך בה השמים נראים כשקר ואתה היית איתי המשכתי ללכת כל כך לא מודעת לעולם בבקשה, אל תסיע אותי הביתה הלילה כי אני לא רוצה להרגיד לבד בבקשה, אל תסיע אותי הביתה הלילה כי אני לא רוצה ללכת יום שלישי בבוקר בחשכה אני גיליתי מי אתה לקחתי את תמונתך בזמן שישנת ואז פסעתי מסביב לחדר אם הייתי יודעת אז שהדברים האלה קורים האם הם היו קורים איתך? בבקשה, אל תסיע אותי הביתה הלילה כי אני לא רוצה להרגיד לבד בבקשה, אל תסיע אותי הביתה הלילה כי אני לא רוצה ללכת יום שלישי בבוקר בחשכה אני גיליתי מי הייתי ואם תסתובב בשביל לראות אותי, ואני נעלמתי היית צריך להסתכל מבעד חלונך כי השמש זרחה השמש זרחה בבקשה, אל תסיע אותי הביתה הלילה כי אני לא רוצה להרגיד לבד יום שלישי בבוקר בחשכה... אנחנו גילינו מי אנחנו מי אנחנו

OrdinaryDay

New member
One Of These Days

לא שמתי לב אבל לא היה לי איכפת ניסיתי להיות כנה אבל זה הוביל אותי לשום מקום צפיתי בשקיעה ראיתי את האוטבוס עובר ולא איכפת לי לומר שחלק ממני עזב איתך וביום מין הימיים אני לא אפחד להשאר איתך אני מקווה ומתפללת מחכה למצוא דרך חזרה אליך כי שם זה ביתי האם גרמתי לך להיות עצבני? האם ביקשתי יותר מידי? לא הגיע לי שניה אחת מהמגע שלך? וביום מין הימיים אני לא אפחד להשאר איתך אני מקווה ומתפללת מחכה למצוא דרך חזרה אליך כי שם זה ביתי מה היית עושה אם הייתי יכולה לקבל אותך? אם יכולתי הייתי נותת לך להרגיש כל מה שאני חושבת האין זה היה נחמד? האין זה היה נחמד... ביום מין הימיים אני לא אפחד להשאר איתך

OrdinaryDay

New member
Love Me Like That

ובכן, גנבת את ליבי ואני אשיג אותו בחזרה אבל תביט לי בעיינים, בייב(?) תגיד לי, למה אתה אוהב אותי כך למה אתה אוהב אותי כך ובכן, הלכתי בעולם חמש פעמיים או יותר ואחרי כל ההליכה הזו, בייב(?) אתה עדיין גורם לי לזחול על הריצפה לזחול על הריצפה ואני יודעת, שהעולם הזה, ממשיך להסתובב גורם לי להשתוקק איך אתה יכול להסתובב וללכת כאילו שהכל בסדר איך אתה יכול לסובב את הגב תגיד לי, למה אתה אוהב אותך ככה למה אתה אוהב אותי ככה ובכן, חשבתי שתקשיב אך התנפצתי כמו זכוכית שבורה ובכן, חשבתי שניהיה שונים חשבתי שנחזיק מעמד כן, חשבתי שנחזיק מעמד ואני יודעת, שהעולם הזה, ממשיך להסתובב בכל דקה שאתה נמצאים בו איך אתה יכול להסתובב וללכת כאילו שהכל בסדר איך אתה יכול לסובב את הגב תגיד לי, למה אתה אוהב אותך ככה למה אתה אוהב אותי ככה תאהב אותי או תעזוב אותי, מותק(?) אך אל תשלה אותי עם אהבה כמו שלך תאמין לי, שעדיף לי, עדיף לי לבד. ובכן, הייתי הצוניעה שלך זורקת יהלומים לרגלך נסחפת אחריך כמו לווין נתתי לך כל מה שהיית צריך כל מה שהיית צריך ואני יודעת, שהעולם הזה, ממשיך להסתובב גורם לי להשתוקק איך אתה יכול להסתובב וללכת כאילו שהכל בסדר איך אתה יכול לסובב את הגב תגיד לי, למה אתה אוהב אותך ככה למה אתה אוהב אותי ככה איך יכולת לברוח ככה? למה אתה לא יכול למצוא את המילים להשאר? האהבה היא משהו שעובדים עליו תגיד לי, למה אתה אוהב אותי ככה למה אתה אוהב אותי ככה איך יכולת לזרוק "אותנו"? תראה את מה הפסדת היום עכשיו הכל בגווני אפור ועכשיו אתה דוחק אותי תגיד את כל הדברים שאתה צריך להגיד חשבתי שאנחנו הולכים על כך הדרך תשחק את כל המשחקים שאתה רוצה לשחק לאט לאט אנחנו פשוט נדהה...

OrdinaryDay

New member
Desperately

יש משהו בדרך בה הסתכלת עלי גרם לי לחשוב לרגע שאולי נועדנו להיות חיים את חיינו בנפרד וזה מוזר שדברים משתנים אך לא אני, רוצה אותך כל כך הו, למה אני לא יכולה להתעלם מזה אני ממשיכה להכנע אך אני צריכה לדעת יותר טוב מזה כי היה משהו בדרך בה הסתכלת עלי וזה מוזר שדברים משתנים, אך לא אני, רוצה אותך כל כך הסתכלת עלי ואמרת "תסכלת אותי" כאילו שאתה חושב על שורות וזמנים כשאתה ואני, אני ואתה לקחת את הסיכוי שלנו החוצה, לרחוב ופספסתי את הסיכוי שלי והסיכוים שאתה לא תחזור אלי הו, למה אני לא יכולה להתעלם מזה אני ממשיכה להכנע אך אני צריכה לדעת יותר טוב מזה כי היה משהו בדרך בה הסתכלת עלי וזה מוזר שדברים משתנים, אך לא אני, רוצה אותך כל כך הו, למה אני לא יכולה להתעלם מזה אני ממשיכה להכנע אך אני צריכה לדעת יותר טוב מזה כי היה משהו בדרך בה הסתכלת עלי וזה מוזר שדברים משתנים, אך לא אני, רוצה אותך כל כך רוצה אותך כל כך אני ממשיכה להכנע, אך אני צריכה לדעת יותר טוב מזה אני ממשיכה להכנע, אל אני צריכה לדעת יותר טוב מזה כל כך נואשת... אני רוצה אותך כל כך...

OrdinaryDay

New member
Breathe

אני נוסעת כבר שעה רק מדברת עם הגשם אתה אומר שאני מוציאה אותך מדעתך וזה מונע ממך להתקרב אז רק תן לי סיבה אחת טובה תגיד לי למה לי להשאר אני לא רוצה לבזבז עוד רגע בלהגיד דברים שלא התכוונו להגיד ואני לוקחת את זה רק קצת אני עוצרת את הנשימה וסופרת עד 10 אני חיכתי לצ'אנס לתת לך לחזור אם אני רק אנשום לתת לזה למלא את החלל בפנים אני אדע, הכל בסדר לנשום כל פסה ממני אתה תראה הכל בסדר אם אני רק אנשום... ובכן, זה הכל מעורך אני לא אומרת איך אתה מרגיש אז אתה מסיים בצפיה בסיכוים מתפוגגים ותוהה מה אמיתי ואני נותת לך רק קצת זמן אני תוהה אם אתה מבין אני חיכיתי עד שאראה את זה בעינייך אם אני רק אנשום לתת לזה למלא את החלל בפנים אני אדע, הכל בסדר לנשום כל פסה ממני אתה תראה הכל בסדר אם אני רק אנשום... אנשום.... אז אני לוחשת בחשכה מקווה שתשמע אותי אתה שומע אותי? אם אני רק אנשום לתת לזה למלא את החלל בפנים אני אדע, הכל בסדר לנשום כל פסה ממני אתה תראה הכל בסדר אם אני רק אנשום... הכל בסדר אני נוסעת כבר שעה רק מדברת עם הגשם

OrdinaryDay

New member
Where Are You Now

אולי יהיה עדיף לי לבדי אף-אחד לעולם לא נראה שמבין אותי זה קל יותר בשבילי להיות לבד אבל עדיין יש חלק ממני שמרגיש כל כך ריק הייתי בכל העולם ראיתי מליון מקומות שונים אבל בין הקהל וכל הפרצופים אני עדיין שם בחוץ, מחפשת אותך איפה אתה עכשיו? אני מנסה להסתדר עם לעולם לא לדעת בכלל מה הסיכוי למצוא אותך שם בחוץ? או שאצטרך לחכות לנצח? אני כותבת על הדברים שלעולם לא אדע ואני לא מוצאת רגע רק להאט קצת זה גורם לי לחשוב שלעולם לא יהיה לי את הסיכוי לגלות על מה הכל אז תגידי לי, על מה הכל? איפה אתה עכשיו? אני מנסה להסתדר עם לעולם לא לדעת בכלל מה הסיכוי למצוא אותך שם בחוץ? או שאצטרך לחכות לנצח? איפה אתה עכשיו? אני מנסה להסתדר עם לעולם לא לדעת בכלל ואני עדיין לא יודעת איפה אתה עכשיו? אני מנסה להסתדר עם לעולם לא לדעת בכלל מה הסיכוי למצוא אותך שם בחוץ? או שאצטרך לחכות? או שאצטרך לחכות? או שאצטרך לחכות לנצח?

OrdinaryDay

New member
Its You

אם מחר לעולם לא יגיע אני ארצה רק דבר אחד אני אספר לכוכבים ולשמש אני כתוב אותו בשביל שהעולם יראה וזה אתה, האור משתנה כשאתה בחדר הו זה אתה... וואהו, זה אתה... אם מחר לעולם לא יגיע אני ארצה רק משאלה אחת לנשק את פיך השקט ולעקוב אחר צעדך על קצה האצבעות שלי וזה אתה, האור משתנה כשאתה בחדר הו זה אתה... וואהו, זה אתה... וזה אתה... הו זה אתה... וואהו, זה אתה...

OrdinaryDay

New member
וקצת מהאלבום הקודם

Goodbye To You מכל הדברים שהאמנתי בהם אני רק רוצה לגמור עם זה... דמעות מאחורי עיניי, אך אינני בוכה... סופרת את הימיים העבורים... אני חיפשתי עמוק בנשמתי מילים שאני שומעת מתחילות להתישן מרגישה כאילו אני מתחילה מחדש השלוש שנים האחרונות היו רק הצגה... ואני אמרתי: להתראות לך, להתראות לכל מה שידעתי אתה היית האחד שאהבתי, הדבר היחיד שניסיתי להאחז בו.. הייתי הולכת לאיבוד בעיניך וזה נראה כאילו אני לא יכולה לחיות בלעדיך עוצמת עיניים ואתה הברחת את מחשבותי למקום בו אני מסתנוורת מהאור, אבל זה לא בסדר. להתראות לך, להתראות לכל מה שידעתי את היית האחד שאהבתי, הדבר היחיד שניסיתי להאחז בו.. וזה כואב לרצות הכל וכלום באותו זמן אני רוצה מה ששלך ואני רוצה מה ששלי אני רוצה אותך, אך אני לא נכנעת הפעם. להתראות לך, להתראות לכל מה שידעתי אתה היית האחד שאהבתי, הדבר היחיד שניסיתי להאחז בו וכשהכובים יפלו אני אשכב ערה אתה הכוכב הנופל שלי

OrdinaryDay

New member
All You Wanted

אני רציתי להיות כמוך אני רציתי הכול אז ניסיתי להיות כמוך ואני נסחפתי רחוק, רחוק... לא ידעתי שהיה כל כך קר והיית זקוק למישהו שיראה לך את הדרך אז לקחתי את ידיך וסיכמנו, שהזמן יבוא, אני אקח אותך מכאן... אם תרצה, אני יכולה להציל אותך אני יכולה לקחת אותך מכאן כל כך בודד בפנים כל כך עסוק שם בחוץ וכל מה שרצית היה מישהו שאיכפת לו... אני שוקעת לאט, אז מהר אחוז בי ידך היא כל מה שמחזיק אותי בבקשה האם תוכל לומר לי שסוף, סןף אראה... לאן שאתה הולך, אתה נעלם... אם תרצה, אני יכולה להציל אותך אני יכולה לקחת אותך מכאן כל כך בודד בפנים כל כך עסוק שם בחוץ וכל מה שרצית היה מישהו שאיכפת לו... כל מה שרצית היה מישהו שאיכפת לו. אם תזדקק לי, אתה יודע שאהיה שם... כי אם תרצה, אני יכולה להציל אותך אני יכולה לקחת אותך מכאן כל כך בודד בפנים כל כך עסוק שם בחוץ וכל מה שרצית היה מישהו שאיכפת לו... בבקשה, האם תוכל להגיד לי שסוף, סוף אראה לאן שאתה הולך, אתה נעלם...

OrdinaryDay

New member
Paper Pieces

טדה טדה טדה טדה טדה דטה טדה טדה טדה טדה טדה דטה קראתי במשך היום, אך אף-אחד כבר לא עונה הסתובבת וברחת כאילו מישהו בא ונעל את הדלת פיסות ניר זרוקות על הריצפה אני נופלת לחתיכות עכשיו הקפה שחור וליבי כואב תרים אותי, תדביק אותי ביחד. טה טה טדה טה כמו פיסות ניר על הריצפה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה מאז שעזבת באותו יום, הבנתי שכבר החלטתי לגביך ליבי התהפך ואיני יודעת מה לעשות תרים אותי, תדביק ביחד. טה טה טדה טה כמו פיסות ניר על הריצפה תרים אותי תדביק ביחד טה טה טדה טה כמו פיסות ניר על הריצפה פיסות ניר על הריצפה... וקראתי לך... אך הסתובבת, הסתובבת למקום אחר... טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה טדה קראתי בשמך היום, אך אף-אחד כבר לא ענה... תרים אותי, תדביק ביחד טה טה טדה טה כמו פיסות ניר על הריצה תרים אותי תדביק ביחד טה טה טדה טה כמו פיסות ניר על הריצפה פיסות ניר על הריצפה...

OrdinaryDay

New member
Standing On The Edge

אני לא מבקשת הרבה אני רק צריכה זמן למצוא מה הדבר שאני רוצה והאם הפעם זה אתה הלוואי שיכולתי להכיר אותך טוב יותר הלוואי שיכולתי להכיר את עצמי רציתי שזה יהיה לנצח אך עכשיו אני רואה שזו רק אני עומדת על קצה העולם ואני לא רוצה שתתפוס אותי אני רוצה שתתן לי עומדת כאן למעלה והולכת לבדי אני לא יכולה ללמוד לאהב אותך אם אתה כל מה שאני יודעת... ראיתי אותך עומד שם, בצד השני של מגרש החניה אוקטובר מעולם לא הרגיש כל-כך קר אתה חיפשת את כל הדברים שאתה יודע שאני לא ותאמין לי, ניסיתי, ניסיתי... חשבתי שהכרתי אותך טוב יותר חשבתי שהכרתי את עצמי רציתי שזה יהיה לנצח אך עכשיו אני רואה שזו רק אני... עומדת על קצה העולם ואני לא רוצה שתתפוס אותי אני רוצה שתתן לי עומדת כאן למעלה והולכת לבדי אני לא יכולה ללמוד לאהב אותך אם אתה כל מה שאני יודעת... הו-הו הו-הו אל תתן לזה לשנות את דעתך הו-הו הו-הו ממשיך, הלאה הלאה הלאה... עומדת על קצה העולם ואני לא רוצה שתתפוס אותי אני רוצה שתתן לי עומדת כאן למעלה והולכת לבדי אני לא יכולה ללמוד לאהב אותך אם אתה כל מה שאני יודעת...

jenni frost

New member
יש לך בתירגום קצת טעויות../images/Emo3.gif

במקום עכשיו זה צריך להיות לא כי זה לא Now אלא- No וזה צריך להיות כך: לא, פשוט אל תעזוב מעמיד שהכל בסדר ...

jenni frost

New member
*זה בתירגום של AYHN מעמיד= מעמיד

פנים וכל הכבוד על התירגומים

למעלה