תרגום נויטריוני

מירב 7 1

New member
תרגום נויטריוני

שלום לכולם,

אני עומדת להגיש בקשה לאוניברסיטה באירופה, הבקשה היא אלקטרונית והבנתי מהאדמישן שעלי לסרוק את הבגרות המתורגמת (עם חתימת נוטריון).
תרגמתי את הבגרות אך העותק המקורי נלקח בעבר לאחד המוסדות ולצערי לא הוחזר לי אבל זה כבר סיפור אחר.
יש לי את צילום של העותק המתורגם המקורי, ואני למעשה שואלת אם זה מספיק לצרף אותו לבקשה שאני עומדת להגיש בידיעה שאין לי את המקור או שעלי לתרגם מחדש?
מה דעתכם?

תודה רבה.

John the Savage

New member
לא ברור לי

איזה עותק מקורי לא הוחזר?את מדברת על התעודה המקורית עצמה בעברית, או על התרגום לאנגלית?

אם התעודה המקורית בעברית אבדה לך, זו בעיה. תצטרכי לגשת לבית הספר בו נבחנת, ולקבל עותק מאושר חדש של התעודה. בלי זה אף נוטריון לא יסכים לחתום לך.

אם את מדברת על התרגום לאנגלית, זו ממש לא בעיה. תגשי לכל נוטריון עם התעודה המקורית והצילום של התרגום, והוא יאשר שהתרגום זהה למקור.

מירב 7 1

New member
ובכן..

לא הבגרות היא זו שאבדה לי! מה פתאום :) התרגום של התעודה עם החותמת המקורית של הנטריון אבדה. אך הספקתי לצלם ולסרוק למחשב. אין לי את התרגום עם החותמת של הנוטריון עצמו ביד יותר, אך מה שאני מנסה לברר אם במצב הזה, זה בסדר לצרף לבקשה ללימודים את הסריקה הזו שיש לי.

תודה!

John the Savage

New member
תלוי מה בדיוק מבקשים

אם מבקשים תרגים נוטריוני, תצטרכי שוב אישור נוטריון (חותמת מקורית ולא צילום) שהתרגום זהה למקור.

Philip Jr

New member

למעלה