תרגום משעשע לMisplaced

scudnick

New member
תרגום משעשע לMisplaced

הוכחה שעברית לא שפה יפה לשירים: לפעמים אני מרגיש שאני מחוץ לזמן ומקום, לכוד בתוך מבוך כאילו הייתי בחיים של אדם אחר... הערכים שאני צריך לשמור לא חשובים לי האם אתה מרגיש לפעמים צורך לחזור בזמן? חלום שלי... לטייל רחוק מאוד ויום אחד לגנוב חזרה את חיי ולבסוף כל מה שאני יכול לעשות זה ללמוד שאני חי בארץ-חלומות הזמן הזה לא מותאם בשבילי אין לי מקום להתמקם, שום מקום לנוח כמו ציפור, בלי קן, אני מרחף מתחת לעננים, לתמיד כמה חרדה מוחנקת יכולה להישמר בפנים? נמצאתי אשם בפשע כנגד עצמי אין צורך לשמוע את המילים שוב אני חי ואני אמות בשביל ארץ-החלומות שלי הזמן הזה לא מותאם בשבילי אין לי מקום להתמקם, שום מקום לנוח כמו ציפור, בלי קן, אני מרחף מתחת לעננים, לתמיד לעולם לא תהיה לי הזדמנות, אני לא יכול להבין אני אדם שממוקם לא נכון איך הארץ ההפוכה הזאת יכולה ללמוד את הקצב שלי איך זה, כאשר כל חיוך קטן כואב... מעולם לא הרגשתי בבית כאן תמיד מפספס משהו אנשים לא מתקשרים האם אני נשמה לא ממוקמת נכון? אני חי בגהנום מושלם, אני מנסה למצוא את באר המשאלות שלי כאשר אפיל את דמעתי האחרונה, אקבל את החיים הללו קדוש אמיתי, מה שאני לא, מעולם לא ראית אותי בגלל שתמיד הייתי פה, עומד לצידך לעולם לא תהיה לי הזדמנות, אני לא יכול להבין אני אדם לא ממוקם נכון איך הארץ ההפוכה הזאת יכולה ללמוד את הקצב שלי איך זה, כאשר כל רגע בודד מכאיב לי... לעולם לא הרגשתי בבית פה אני מפספס משהו הנשמה שלי בקליפה הלא נכונה?

DanieLushka

New member
מה קשור לעברית שפה לא יפה לשירים?

זה תרגום.. למה לעזאזל אתה מצפה??? יש -המון- שירים, שנכתבו במקור בעברית, והם מדהימים ביופיים... אביב גפן..
נעמי שמר..

scudnick

New member
../images/Emo45.gif

ובכלליות, היא לא ידעה שהיא מעתיקה... הלחן נתקע לה בראש והיא חשבה שזה ממנה... על טעות אחת אי אפשר לשפוט קריירה שלמה של שירה מעולה.

tayler durden

New member
אחי היא גנבה מספר לחנים

ותן לי כבר להקדים תגובה להודעה הבאה שלך ואומר שאני לא יודע של אילו שירים ומאיפה היא העתיקה, כי אני לא מכיר את השירים שלה. אבל הייתי בדיון על זה עם אנשים שמבינים

scudnick

New member
אז תשאל אותם איזה ומאיפה.

תראה הוכחות, אל תפזר מילים באוויר. ואני שונא את המילה "אחי".

scudnick

New member
אם היית טורח אפילו לקרוא

אז היית מבין שהיא לא עשתה את זה בכוונה. אבל אתה לא טורח לקרוא. ובגלל זה לי אישית אין כבוד אליך.

DanieLushka

New member
now now nir

אתה צודק בקשר לעניין שהוא לא קרא.. אבל רק בגלל זה אין לך כבוד אליו? תנסה קצת יותר להכיר אותו, ואז תחליט אם יש לך כבוד אליו או לא.. \:

scudnick

New member
אני מסיק מסקנות מהר

לאנשים שמסיקים מסקנות מהר. עין תחת עין, שן תחת שן, נדיר תחתיי

Musta Susi

New member
../images/Emo99.gifאני פעם יצאתי עם קטינה...

שנתיים מתחתי (לא Tähti)

DanieLushka

New member
אה ואל תדאג.. גם אם אני יותר גדולה

ממך, יש עדיין את הדר.. שרק לפני כמה זמן היה לה 13 :) כפרעליה

scudnick

New member
ב4??? ליולי??../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

את גדולה ממני ביומיים!!

למי אכפת שהיא גדולה ממך ביומיים?

קלוט את התאריך! יום העצמאות של ארה"ב P:

DanieLushka

New member
כן השנה אני בת 204!!

אם אני לא טועה
תארו לכם איזה כיף לחגוג את יום ההולדת שלי בארה"ב? כל היום מסיבות זיקוקים! טרילילי אחד גדול

למעלה