תרגום לפרק 15... יצא כבר? יש למישהו? כרגע סיימתי לראות את פרק 14 בעונה השלישית ואני כולי במתח!!!!
ע עלם החמודות New member 14/2/06 #1 תרגום לפרק 15... יצא כבר? יש למישהו? כרגע סיימתי לראות את פרק 14 בעונה השלישית ואני כולי במתח!!!!
ק קאטי22 New member 14/2/06 #2 תראי בלי כתוביות! או שפשוט תחכי שהעונה השלישית תגיע ליס.... אני הפסקתי לראות בפרק 11!! צריך לעשות ספירה לאחור!!
תראי בלי כתוביות! או שפשוט תחכי שהעונה השלישית תגיע ליס.... אני הפסקתי לראות בפרק 11!! צריך לעשות ספירה לאחור!!
C C o C i T o New member 14/2/06 #3 למה בלי כתוביות יצאו כתוביות כבר לכל הפרקים בעונה השלישית מלבד פרק 15 שכנראה ייצא לו תרגום מחר או מחרתיים את הכתוביות ניתן למצאו באתר torec.net
למה בלי כתוביות יצאו כתוביות כבר לכל הפרקים בעונה השלישית מלבד פרק 15 שכנראה ייצא לו תרגום מחר או מחרתיים את הכתוביות ניתן למצאו באתר torec.net