תרגום חופשי

meyrav a

New member
תרגום חופשי

בן אנוש הוא חלק ממה שאנו מכנים יקום. חלק שמוגדר בזמן ומרחב. הוא חווה את עצמו, את מחשבותיות, את תחושותיו, לפעמים בנבדלות מהשאר. סוג של אשלייה אופטית כחלק מהכרתו. אשלייה זו היא כמאסר לנו, מגבילה אותנו לתשוקותינו ולחיבה של כמה מהקרובים לנו. משימתינו היא לשחרר עצמנו ממאסר זה ע"י הרחבת שדה החמלה שלנו, לנצור את כל היצורים החיים ואת כל הטבע עם יופיו שלו. א.אינשטיין מקווה שלא חטאתי למקור. (מיובא)

star2o

New member
כן, זה מאוד

יפה ומדוייק מה שכתבת.. והלוואי שבמציאות זה היה כך. בכל מיקרה אני כבר הרבה זמן מחפשת חברה ולא מצליחה למצוא? אולי מישהי יכולה לעזור לי להכיר אישה..... זה לא הולך לי! ואני זקוקה לחום ואהבה... וקירבה..ממישהי....

פאמקי

New member
שלום לך,

יש כמה אפשרויות: 1. זו הזדמנות טובה "לעורר" את לוח ההכרויות, ולפרסם שם מודעות הכרות (אתן קישור למטה). 2. את מוזמנת להצטרף למפגשים שלנו (בדרך המקובלת אצלנו). דרך מצויינת להכיר (מכירה כמה שזה ממש מצליח להן
). 3. להיכנס לאתרי הכרויות לנשים ולא להתייאש מאכזבות (גם כאן, מכירה כמה שזה ממש הצליח להן...). בהצלחה לך. ללוחות אפשר להיכנס רק דרך הממשק הישן. מצרפת קישור למקרה שאת גולשת בממשק החדש.

star2o

New member
למנהלת הפורום, תודה

על תשובתך, איך אני ניכנסת לאתרי הכרויות לנשים?... את מתכוונת לשידייאט...ואתר גברת... לשם גם נירשמתי! , ואשמח גם להצטרף למיפגשים שלכן. ואני מבקשת ממך אם תשמעי על עוד דרכים שבהם אוכל להכיר מישהי אשמח אם תכתבי לי. כי נימאס לי...להיות לבד בלי חברה ובלי אהבה..

למעלה