תרגום בבקשה.. על מה הוא חושב שם לכל הרוחות?! קיייייייייייייייייייייייייימת אני מתגעגעת אלייך
ש שייכת New member 2/11/02 #1 תרגום בבקשה.. על מה הוא חושב שם לכל הרוחות?! קיייייייייייייייייייייייייימת אני מתגעגעת אלייך
ק קרן אור לי New member 2/11/02 #2 יש לו מספיק אוזניים תעמוד ישר, שאקח גם קצת בשבילי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ח חתולון* New member 2/11/02 #4 את יודעת שייכת במשטרה הולכים בזוגות אחד קורא והשני מתרגם היום אני לבד..... אני אקרא, וחפשי מי שייתרגם "סטו פודלאש צבורשקה דטייאם נוזן טלאטאביס" את המילה האחרונה-כולם מבינים=== טלטאביס שבוע טוב מי מתרגם???? חתולון
את יודעת שייכת במשטרה הולכים בזוגות אחד קורא והשני מתרגם היום אני לבד..... אני אקרא, וחפשי מי שייתרגם "סטו פודלאש צבורשקה דטייאם נוזן טלאטאביס" את המילה האחרונה-כולם מבינים=== טלטאביס שבוע טוב מי מתרגם???? חתולון
ה החולם המתמיד New member 3/11/02 #6 באתי בריצה... והתירגום הוא: "מה לעשות צ´בורשקה (שם היצור הזה), ילדים צריכים טלטאביס." יש לי עוד יתרונות חוץ מידע מעמיק ברוסית.
באתי בריצה... והתירגום הוא: "מה לעשות צ´בורשקה (שם היצור הזה), ילדים צריכים טלטאביס." יש לי עוד יתרונות חוץ מידע מעמיק ברוסית.
ה החולם המתמיד New member 3/11/02 #8 מעניין על מה הרמז? ../images/Emo3.gif מה עוד קשור למעמקים? מממממ. אהההה. אני גם צולל. לא הרבה, בערך פעמיים בשנה. אז חשבת על צלילות?
מעניין על מה הרמז? ../images/Emo3.gif מה עוד קשור למעמקים? מממממ. אהההה. אני גם צולל. לא הרבה, בערך פעמיים בשנה. אז חשבת על צלילות?
ה החולם המתמיד New member 3/11/02 #10 אוייייי, זה בגללי? גרמתי לך להפסיק לחשוב? מעניין. אז מהו שלב הבא? תני רמז.